Eto ih opet kod ovog sastruganog dijela prema CT. Bijeli Mercedes B klasa, cekaju ove iz PG odmah iza krivine.
takav je asfalt zato sto se krade na materijalbitno je da se vidi da je zavrseno
She is only here to annoy herself!
Eto ih opet kod ovog sastruganog dijela prema CT. Bijeli Mercedes B klasa, cekaju ove iz PG odmah iza krivine.
Bijeli Daimler B klase?
TAKUMI
Sta sam pobrkao? Valjda je B klasa, nesto poveliko bjese a zasjeceno pozadi...
Bijela ili crna?
TAKUMI
A klase su bijele a B klase su crne, valjda![]()
Aaa, vidis o tome nisam mislio. Onda je A![]()
A koje su boje C klase?
roze![]()
A đe je perla?
Poslato sa super-moćne pisaće mašine Galaxy Note 2 x2
Nisam znao da imaju C klase,znam za E...
Sve se nema a policija vozi Mercedes
Sent from S noge na nogu..
Da da, sad već čuveni tender za auta sa 1.7 dizelima njemackog proizvodjaca. Samo ne znam kako su namjestili za ove vece klase...
Ove vece klase su zaplijenjena iz Zetatransa pa se voze kao presretaci.
Imaju Passata na kojeg mijenjaju targe, bijelu E klasu BP AN 708, crnu B klasu PG EE... odnosno PG CG 502, crnu B klasu (pise B500, ono, my ass) PG CG 503, sivu C klasu PG CN 298...
TAKUMI
Sta vam znaci nabrajanje tablica kad se mijenjaju na svakih 20 min? Vi u retrovizor, npr, momentalno vidite tablice dok ste u prekrsaju? Neka vi to![]()
Ja ne gledam tablice, nikad, samo prostor oko retrovizora ili ispod zadnje sajbne ako sam iza.
TAKUMI
Tako je. Srećom, kamere su im "teleobjektivi" umjesto diskretnih sočiva iza maske hladnjaka kao u Italiji, Svici, Njemačkoj .... Crna B klasa ima table BB702 cini mi se. Prepoznatljiva je i po zatamnjenim staklima sa svih strana.
Nema je evo 2mjeseca na relaciji plantaze kruzni-lakovic kruzni.
Mora da su na bioce se preselili sad..
Na magistrali kod carskog sela prema aerodromu svako jutro je lada niva crvena ili kadet crveni i gojko scekic na radar![]()
Ako koga zaustsve i oce da pisu samo recite : mogu li da castim po jedan booster i da me pustite))))
Послато са GT-I9100 користећи Тапаток 2
Ovoh dana cesto su na bulevaru dzordza vasingtona, po dvije patrole kod telenora i kod dormea... samo stancaju kazne za (ne)propustanje pjesaka. Nema veze sto su na sred pjesackog bili parkirani PGCG003 i pratnja...
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks