daj nemoj jebat da si povjerovao u te price![]()
evo ti pogledaj ovu temu pogotovo predzadnji post
http://forum.f1-hr.com/viewtopic.php?f=20&t=3938
She is only here to annoy herself!
Necu da otvorim link.
A cekaj sad, sto je problem? Nije valjda rekao da je Kimi pogrijesio, tj. ono sto sam rekao dok smo gledali trku?
TAKUMI
jeste ali svejedno jer potpuno je nebitno sto je mladen jergovic rekao![]()
A ono sto sam ja rekao?
TAKUMI
ne slazem se, dok god vozac iza ne dodje do pola bolida ispred ovaj ispred ima pravo izbora putanje![]()
To ne bi trebalo da vazi za Monaco.
TAKUMI
Da to ne vazi za Monaco onda bi preticanja bilo koliko oces... Ali Monaco ili ne Monaco ista je vajda...![]()
...divlje kose, tamna oka dva
cvijet bez korjena
ples je sve sto zna...
e jbg sad![]()
A i tebi je poređenje strašno u p.m. Kod fudbala je poenta u golovima (ne u krljanju), i fanovi poštuju nekog ko gaji isključivo napdački/otvoreni tip fudbala. To često ne ide kako treba jer treba taktizirati, ali ja ću zato uvjek cijeniti trenera Zemana jer kod njega postoji samo jedna riječ - napad
E kao što je kod fudbala poenta golovi/napadanje, u formuli je to preticanje, utrkivanje ko će brže. I fanovi bi to trebali da traže, a ne da se cimaju ko će kako trošiti gume.
@nickname
Naglasio sam da je Perez napravio grešku, i to veliku. Ali cijenim što momak ima hrabrosti da izađe iz tog dosadnog kalupa. Podržavam i da ga fino kazne za ono da momak nauči lekciju. Ali mu svaka čast što je u Monte Karlu momak skupio hrabrost da napadne trojicu šampiona koji su se doslovno guzili po stazi. Kapiram bijes navijača pojedinih vozača/timova, evo ja navijam za Meklaren ali skoro podjednako podržavam Kimija Raikonena, pa opet ne skačem kukom i motikom na meksikanca.
Svaka budala je mogla da krene da pretice onamo.
Kao prvo, onamo ne mozes nikog da preteces bez pomoci toga kojeg pretices. Kao drugo, kad ulazis unutrasnjom stranom u onu krivinu, vozac kojeg pretices ima dva izbora, da se zakuca u tebe, ili da posjece krivinu.
Ne znam odakle klincu ideja da bi Kimi uradio ovo drugo.
Sent from my GT-I9300
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Klinac ima muda. I ende.
TAKUMI
skraćeni snimak dva zadnja kruga u kojem je kimi stigao do desete pozicij..
jes da se botas malo pogubio, ali ostale je majstorski odradio..
BOTTAS:"I let him through because I thought he was one of race leaders"
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=QxTgZzR2Tn0
P.S. još jednom citat M.Jergovića:
"Räikkönen je samo krug nakon sudara odjurio u boks. Očito, probušila se stražnja lijeva guma i svjetski prvak iz 2007. je mijenjao u super-meke gume, i pao na posljednje mjesto u utrci.Ono što je tada uslijedilo pokazalo je (još jednom!) koliko zapravo strasti ima u ovom briljantnom vozaču. Potpuno van domašaja pažnje realizatora TV prijenosa (ali i hrvatskih očajno loših komentatora, unatoč tome što se sve moglo fino pratiti na Live Timingu kojeg imaju na raspolaganju) Räikkönen je u osam krugova prešao pet vozača ispred sebe i osvojio jedan bod za deseto mjesto na kraju."
je li ovo set-up za "mokro i klizavo"..
![]()
i psole sto je masa dva puta izletio... i grozan 4 puta.... a njima se poprijeci ona rabota pa im zablokira volani onda je sve samo fizika
![]()
Fabia...pitao bih te da je Perez uletio u Sumahera i upropastio mu trku sto bi pricao...
kad bi svi vozili mudato kao perez po fabijinom rezonu bi zavrsile trku najvece p i c k i c e koje bi se vozile na zacelju i cekale da perez pocisti sve ispred...![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks