Evo su je izbacili i sa sajta, nema je da se prikazuje da igraju danas. A do maloprije je bila. Bezveze je stavih na tiket
Propratit ovu iz arapskih emirata pa odigrat u neku kladionicu ako je bude za dva danadesavalo se
f6
Evo su je izbacili i sa sajta, nema je da se prikazuje da igraju danas. A do maloprije je bila. Bezveze je stavih na tiket
sta se radi u ovakvim slucajevima...? kad je ovako maknu?
edit: evo odje http://us.soccerway.com/matches/2013...i-yas/1423457/ pise da se igra tek prekosjutra
Last edited by Mrlja; 27-05-13 at 15:36.
zbog cega primatima nikad ne iskljucuju elektriku,
oni u principu ionako rijetko citaju
19h
Hammarby-Jonkopings x-1
Sent from my Smart_HD using Forum Runner
Ja uzeh ovaj Mrljin Breidablik i spojih sa mojim Wil-om. Dvije strašnice dvojke.
Nema nikakve logike da je kvota 1 jer utakmica nije odlozena, vec se regularno igra za 2 dana. A to sto su oni pogresan termin stavili, tvoja greska sto ne provjeris utakmice prije uplate. Isto kad recimo u petak odigras tiket pa stavis utakmicu od nedjelje... Ako prodju ostale, jednostavno se stitis na duplu sansu i eto.
Što radi ova Mrlja sa dvojkama, što je ovo..![]()
To se zove zenska intuicija za velike kvote. Lik, vidjeces kad nedje sa 1e nabode mEleon, ja to pokusavam od srednje...
![]()
Pratim od sad njene dvojke, svega mi..
Nemojte vise da pratite Mrljine dvojke, ne vala
Sent from Tapatalk 2
zbog cega primatima nikad ne iskljucuju elektriku,
oni u principu ionako rijetko citaju
Vazda drug.
Valencia H1 (-8.5)
Ne znam koliko igrate bejzbol i da li ga imate u lokalima tu ali evo 2 tipa za veceras koja mislim da vredi singlirati (u pitanju je MLB):
1. Boston-Philadelphia 2 2.20
2. Milwaukee-Minnesota 2 2.11
Tražim saradnike koji već rade kao izveštači sa fudbalskih utakmica!
Dinamo Dresden-Osnabruck 3+
Zna li ko kolko je zavrsio Al Ahli - Al Fateh, Saudijska Arabija kup, za trece mjesto? :mrgreen:
2:0 ........
Who let the dogs out
Fala ti.
E ovako. -8.5 sam stavio odje. U olimp sam odigrao i kad sam zavrsio shvatim da je tamo +6.5 ja mislim. Znaci li to da Valencija dobije sa +6.5 razlike jer je ona izgubila 6 razlike ja msm? Sad ovo sto sam gore stavio je doslo ali ovo iz olimpa ne znam
ti si stavio odje da valencia dobije sa 9 ili vise razlike,a to +6.5 je nemoguce u ovom slucaju(osim uzivo)jer je favorit valensija
edit:e da,ovo sto si postavio nije doslo naravno,jer je valensija izgubilashvatio si valjda
Posaljite neku dojavu![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks