Nove tablice na bijelu E klasu BP AN....nisam uhvatio broj...
Kikiriki
![]()
Nove tablice na bijelu E klasu BP AN....nisam uhvatio broj...
Što se ovi zovu presretači, kad ti vrebaju iza guzice i snimaju?
BP AN 708 I think.
Sinoc je bio parkiran prije Vuk Petrola...
TAKUMI
koje boje je ovaj kikiriki?
the World's leading dance event
Sensation
Pg-Cetinje 2 radara. Prvi iznad Kokota (kod skretanja za Kornet) sa desne strane, drugi izmedju Meteriza i Jankovica krsa, gdje su 3 trake ima dio puta gdje je skinut prvi sloj asfalta, e na to gledaju. Sa lijeve strane gledano od Podgorice. Nema sanse da se mogu primijetiti jer su se u zbunje zavukli sa sve autom. Bukvalno.
A koja banja juce do Ulqina.Cisto nidje ni jedne patrole,i u povratku isto sve cisto![]()
hvala vam milicijo
Novi pasat tamno sive boje na relaciji PG-CT,tablice NK AL 219.
put zete na obije strane radar crvena opel suza i audi a6..
sivi pasat pg - ct
Ovi sa mercedesom bijelim BP tablica nisu bas cisti u glavi, nenormalnom brzinom prolijecu ulicom pored volia na starom i pored 13.Jula.
Bijeli mercedes E kod tunela u Nikšić. Naređao tri auta koji su prošli na crveno na onaj semafor sto propusta naizmjenicno dok su radovi na putu.
A neka je takve mangase
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Asfalt su namjerno drobilicom makli sloj jer je bilo veoma klizavo i par nezgoda je bilo u onoj krivini iz pravca ct kad se gleda![]()
f6
Pa da... kad ga ne znaju napravit kako treba.
e da to je vec druga stvar. ne znam ni kako uspiju ono da naprave kao staklo. onamo, budva cijela, podgorica kod 5 udovica npr... ono je fenomen
f6
Zato sto su kreteni. Mjesavina asfalta je uzas.
TAKUMI
Kruzni kod zgrade dje je Glorija ono je staklo. Ja jedan dan udjoh sa autom i to normalno poce zadnji kraj da bjezi. Momak je prosle god pao sa vespe onamo jer je proklizao prednji tocak a lagano je usao gledao sam. Prizor kakve su ulice. Ali nema nidje kao u budvu
Sent from my Smart_HD using Forum Runner
Moze![]()
f6
a onamo se bez kruznog stvarno nije moglo, ona ulica pravo je prometna extra.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks