Mora li sad trka da se zavrsi u 16h, zbog pravila da ne smije duze od 2h da traje? Ili crvena zastava to zaustavlja?
postoji li gluplje trke od ove? znaci vozic od 15 bolida, i niko ne moze preteci sto nece pokusat neki potez samoubice...
a ovo za gume ne treba komentarisati...ako je istina ovo za mercedesa, onda je ova F1 postala smijesna
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2
Mora li sad trka da se zavrsi u 16h, zbog pravila da ne smije duze od 2h da traje? Ili crvena zastava to zaustavlja?
Crvena zastava zaustavlja i vrijeme.
Sa druge strane, Zalosni briljira
Sent from my GT-I9300
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Rijetko dosadna trka.
Ali dobro, ima jahti okolo!
Fun!
sa ovakvim bolidima ova staza je zrela za redizajn odavnooo.... ovu sikanu posle tunela neka skinu slobodno
alonso ocajan u drugom dijelu trke...ili ferrariju bas i ne lezi ova staza nikako
trka za zaborav,jedino mi je milo za rosberga i sutila,ostali tuga
Kako pretece Kimi 3je u zadnji krug?Dako daju snimak
nikako da ponove to.... mora da je bio neki kiks ovih ostalih...jer je i sa razlikom vecom ztavrsio u odnosu na njih
Lojzek LOL
TAKUMI
iskreno se nadam da je alonsov bolid bio pod nekom falinkom.
ako nije, alonso je bio nedopustivo los!!!
dozvolit u monaku da te 3 put obidju je zastrasujuce lose ako si pretenden na sampionsku titulu.
Vidi se iz aviona da je bolid bio OK,sto dalje implicira....
ova trka dijeli vozace od nevozaca, neka maknu grosjeana maldonada i pereza iz F1 i vozice se sasvim normalno
She is only here to annoy herself!
Perez je vise puta promasio kocenje iz tunela nego sto ga je strefio...
a ferrari nastavlja u stilu dobra/losa/dobra/losa/dobra/losa trka... ako se ovako nstavi...eto ferrarija na podijumu u kanadi![]()
Ja sam zadovoljan kako se Zalosnom posprdase s glavom.
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Samo mi nije jasno zasto se Masa jos uvijek bavi sportom?
Iiiii kako Alonsa nije sramota da mu se onako sprdaju sa glavom?
Kakav god da mu je bio bolid, a ne vjerujem da mu je ista falilo, njega su preticali u krivinama dje jedino bolestan ne moze da se odbrani. Morace neku tabletu da zguta i zaboravi danasnji dan.
Rozberg je izuuuuo maksimalno. Dako se ukljuci i u sledecim trkama u neku ozbiljniju borbu.
Perez nesretni je maksimalno dobro zajebao Kimija koji je opet na kraju bio veliki majstor.
Trka prelosa![]()
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
a meni nije jasno kako neko moze da gleda F1 a da nema tim za koji navija, vec ga samo mrznja prema pojedinim vozacima hrani, i uzivaju ako vide da jednu trku ne odrade kako treba...
To im je duhovna hrana. Sto mislis, koliko im je tesko kad neko napravi uspjeh u NJIHOVOM okruzenju (kad se ovoliko opterecuju sa Alonsom), oni se jedu, tesko im pada to, padaju u depresiju i onda podjebavaju (najcesce po forumima). Zalosno je, ali je tako.
Danasnja trka je ocaj, mada bolje nisam ni ocekivao, takva je staza, zao mi je samo sto ne vidjeh kako je Kimi dosao do 10. mjesta.
Stw sramota da ne prikazu kako covjek uze 3 mjesta u zadnji lap...
evo ga dok ga nisu skinuli
@EKV znam ja da se ti obracas Fabiji al reko da odgovorim na ovo navijanje za timove.
Ja sam kao dijete navijao za Meklaren al onda se dovukose Alonso i Hamilton koje nikako nisam volio i nisam mogao da navijam za Meklaren. Kimi kao velika ljubav ode dalje i ja od tad prakticno nemam tim za koji navijam. Sad mi je Lotus premio al opet nemaju drugog vozaca i ne znam sto ce biti kad Kimi ode, jer ovaj Grozni ima da pogine nedje do tad :/
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
a sto mislis kako je meni bilo kad je otisao sumaher iz ferrarija...a dosao kasnije i alonso...kojega nikad nisam mogao da svarim... i sto onda? da batalim da navijam za ferrari? ili da pocnem da navijam za nekoga drugoga vozaca koji ce mozda biti tu par godina... i onda opet sve ponovo da biram za koga navijat...
a i ne znam sto ti je hamilton gadan..meni je on jedan od rijetkoh vozaca koje sam podrzavao a da voze za drugi tim![]()
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks