...a čudo jedno nakon ovoliko "čudnih" rezultata danas pojedini ođe ne mogu a da ne spomenu Lovćenjel vam mrzak a? ...e pa ko vas šiša...
...a čudo jedno nakon ovoliko "čudnih" rezultata danas pojedini ođe ne mogu a da ne spomenu Lovćenjel vam mrzak a? ...e pa ko vas šiša...
i jedan i druga su tacne, samo sto jedna ima 31 a druga 32 kola + sto moras kod ove druge racunati jos 0:3 za lovcen protiv buducnost
E mater im, tacno ce ona sluzbena pobjeda Lovcena odlucit titulu...
Mada imam osjecaj da moze Buducnost ovo osvojit kao Lazio prije 13 godina...ako znate o cemu pricam.![]()
A u slucaju da Buducnost u zadnje kolo dobije, a Sutjeska remizira, ko je sampion?![]()
Buducnost jer je bolja u medjusobne duele efamous.
dje mi ga je onaj niksicanin sto pise da ce ispljeskat Buducnost i slavit titulu trta - vrta?!a meakse... samo da se X izvuka protiv lovcena. eh... ali dobro, nema veze, makar smo ih pljasnuli svakako kad smo god stigli...
![]()
Pricao sam ja da odje jos nista nije gotovo i kad je bilo 11-12 bodova predonsti za Sutjesku...kakav sam prognozer jjeebemtii![]()
Lovcen ne da ce da im uzme X nego ce da ih dobije u sred niksica,jer imaju dobru ekipu a ovi u frku najvecu.... Svi koji ste prozivali lovcen sad cete navijat za njega
Montenegrino ne dobijete li u nk,neces mi ga vise na forum ulazit![]()
Pa znaci lovcenu ne trebaju bodovi?
Podgorica Podgoricanima!
...dobro reče to ja se ne sjetih toga...kako će sad Lovćen da ima navijača ihaaaa...zaista mislim da Lovćen neće izgubiti a vjerovatno može da se desi i da se dobije Sutjeska...mora im se vrnuti onih 1-6 koje onako junački odigraše protiv one đece....eeee vidiš kako se to sad promijeni...
...V^mne e ne moraš se brinuti oko toga![]()
Nevjerovatno da su 6 kola kiksali ako se ne varam
Donijese nam neplanirano titulu do Niksickih semafora u gornju goricu,samo jos cetinjani da nam je doguraju pod goricom![]()
Kakav spektakl od lige.
Pola lige može da ispadne kolo prije kraja.
Bijo si poziw koi se neodbija
Pokvarise igraci spektakl
AJMO CRNA GORO !!!
gatsby, proslaviste li je? jeste li pjevali... sampioni! sampioni! ole, ole, ole!![]()
Cijeli stadion počeo da pjeva - titula, titula... 10 sekundi prije 1:2. Tako rekoše na radio prenosu.![]()
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
A eto ako ces vjerovat minut prije gola se to pjevalo, citav stadion, ladno smo izbaksuzirali, al jbga, i dalje smo ispred i mec sa lovcenom
Inace tabela sa formom u zadnjih 5 kola bi glasila
1. Lovcen
....
12. Sutjeska
AJMO CRNA GORO !!!
Evo sad dobih info da je Lovcenu ipak potreban bod da bi izbjegao baraz sto bi bilo mnogo dobro po nas![]()
Lovćen neka ide u baraž,da naleti na Zabjelo,da daju dobre pare(i ovako se rasipaju) pa da svi srećni budemoD
I did it for me. I liked it. I was good at it. I felt alive. - Walter White
Lovćen ide na pobjedu i samo na pobjedu kao i do sada bez obzira da li treba taj bod ili ne,mi ne znamo bez tako da igramo
...ne treba bod ja mislim jer su bolji u međusobnim susretima protiv ovih konkureneta a oni igraju jedan protiv drugog sljedeće kolo,tako reče drug sa foruma neđe prije par komentara...
Last edited by Montenegrino-CT; 25-05-13 at 19:32.
Vidjecemo ko ce vise para datnije uzalud lovcen davao pare citav proljecni dio, sad je na redu da mu se vrati dio
![]()
AJMO CRNA GORO !!!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks