Znaci, Ranko strikes again...Jbg, moraju se malo Podgoricani doves' u red, mnogo su se opustili sa ovim srbovanjem, a i mnogo ih je sudija pogurao.
Znaci, Ranko strikes again...Jbg, moraju se malo Podgoricani doves' u red, mnogo su se opustili sa ovim srbovanjem, a i mnogo ih je sudija pogurao.
Last edited by Sandor Kolar; 23-05-13 at 08:09.
све што тражи иоле нормалан човјек да би почео да гледа 1. црногорску лигу и иде на утакмице је ДА БУДЕ РЕГУЛАРНА
не тражи нико Месија, Роналда, ван Персија, Балотелија, Дијега Милита или чак Милоша Јојића
док год се овако брутално намјештају утакмице (примјер Ловћена) јер је неко неђе дигао милион евра под каматом, па му гори под ногама, стадиони ће бити празни
Last edited by Görlitz; 23-05-13 at 14:45.
Juventus je izbacen u drugu ligu zbog namjestanja a eto velika italijanska liga pa nikome ne smeta,nego svi gledaju a smeta nasa liga.
ako ista pozitivno moze da se izvuce iz ove sezone i komplet desavanj tokom cijele godine (kulminacija sinoc) je to da gore od ovog ne moze. tu ne mislim samo na igru i desavanja po terenima nego i na tribinama.potpisujem da nema gore lige (tu mislim i na trece-cetvrte lige u zemljama okruzenja) od ove nase mrcne lige.
dakle, svi se mozemo radovat narednoj sezoni jer ce sigurno bit bolja nego ova.
daleko najaci su mi ovi sto se kunu u buducnost a ljubav joj pokazuju na jedan vrlo brutalan nacin...
makao bih im sve one stolice sa sjevera pa nek sjede na beton.
neka nam je srecna ova titula. konacno i taj kup dodje. sad je sve namjesteno kad Buducnost osvoji. nastavite da lajete, pehar je posa. pa - pa!
http://www.vijesti.me/sport/sramota-galerija-129887
Eto na slikama se vide par glavonja iz loze,a na snimku RTCG se jasno vidi kako vlasnik Celika i njegovi bidoni stoje na platformu pokazuju srednji prst i Ranja poziva navijace Celika da udju u teren.Siguran sam da treba Varvare kaznit strpat u zatvor a ove sto divljaju po lozi samaraju Buda Miranovica prijete Deju nece niko kaznit.Zivjela fudbalska mafija!
A gle cuda i lomili su stolice u lozu hahah pokusavam da zamislim jednog Galjanija koji lomi stolice u lozu San Sira i gadje se sa navijacim.
''Nekoliko trenutaka ranije, Radulovićevi drugovi, valjda funkcioneri Čelika, jer su sjedjeli oko njega, u necivilzovanom hiru polomili su stolice u svečanoj loži i gađali se sa domaćom publikom (letjeli su čak i kišobrani).''
Ka' da su moj post procitali...
http://www.vijesti.me/sport/u-savezu...-clanak-129838
GAME OVER!!!! Utuljuj Ligu Šampiona, IGRICA JE OBRNUTA, dajte nešto novo!
A kakav autogol, komedijaaa, steta sto ga ponistiA kako su uspjeli kisobrane da unesu, oce li mi ko to rec?
Realno ako pogledamo da nam ovakvi vode klubove,ne moze nam ni liga bolja bit... Navijaci da ne mogu da ispostuju himnu Crne Gore(a finale kupa te drzave),o cemu dalje treba da pricamo?
meni niko do sad nije zabranjivao kisobran da ulazim niti sam ga krio
AJMO CRNA GORO !!!
Da bi neko bio fudbalski navijac prvo treba da voli fudbal, a kako ovo sto imamo u CG nije fudbal onda se ne bavim navijanjem. Volio bih da je drugacije jer ne volis ti Buducnost vise od nas koji ne pratimo nasu ligu, ali ovo ne ispunjava minimume fudbala , da ne ulazim u pricu o regularnosti jer FKB u tome najmamje ucestvuje.
Mugosa dr Miomir takodje odbija mnoge od stadiona.
Necu da gledam ligu dje igrac trci 4-5 km po utakmici jer to je na nivou amaterskog fudbala, zalim. Necu sigurno.
Necu da gledam utakmicu dje me gazi fljamurtari sa igracem od 40god i forama sa malog fudbala.
A varvarima svaka cast na istrajnosti i podrsci jednom od najgorih klubova u evropi. Najgorem prvaku, sigurno.
Bivsi prvak *
:*
Slazem se.
Komisija za takmičenje Fudbalskog saveza Crne Gore, na sjednici održanoj 23.05.2013. godine u Podgorici, donijela je sljedeće odluke:
- da se utakmica 31. kola Telekom 1.CFL FK "Budućnost"-FK "Lovćen" registruje službenim rezultatom 3:0 Pff u korist FK "Lovćen";
http://fscg.co.me/201305233038/Vijes...-23052013.html
ocekivano, jos vjerovatno sad disciplinska komisija treba da odluci da narednih 4,5 meceva buducnost igra pred praznim tribinama i to je to
AJMO CRNA GORO !!!
Zbog kiše i drugih neplaniranih obaveza ne odoh na utakmicu, sad već 4ta godina. Kad viđeh ove scene onda i bolje što ne odoh:
Što reče amnesiac ako ovo gore, slike od prije par dana (subote) i slike sa utakmice reprezentacije protiv Engleske i tuče navijača nijesu signalna lampica, onda je teško očekivat da će iko više od ljubitelja fudbača doć na stadion.
Pogledajte ovu djecu. Imaće traume za života zbog ovih stvari.
Navijači - Država 1 : 0 za sad.
Da li je država toliko nemoćna da riješi ovaj problem? Je li toliko teško prepisat zakon iz Engleske?
Upad na teren 5 godina zatvora i doživotna zabrana ulaska na stadion uz obavezno javljanje u policijsku stanicu, oduzimanje pasoša kad klub i reprezentacija gostuju. I sve ostale odredbe...
Prave "navijači" atmosferu prave, ali se mogu civilizovat i bit kao popice vrlo lako i navijat. Ovako će bit sve samo ne navijači.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
To je ta ekipa funkcionera gospoda nema sto pravi fudbalski radnici.
![]()
I ovaj sto je radio ovaj prilog na tv Vijesti je novinar? Prima pare za to?
Sram ga bilo.
Slazem se.
Ja vecu gomilu gluposti odavno ne cuh. Gledajuci na tv-u ni najmanje mi se nije ucinilo da je bilo netrpeljivosti jer su jedni iz NK a drugi iz PG.
Napao Deja jer je Podgoricanin, napali Dabanovica jer je Podgoricanin. Navijaci FKB napali upravu Celika da bi pokazali da ne mogu Niksicani da se tako ponasaju u njihovom gradu.
U redu da neko razvije ovu teoriju zavjere u svojoj glavi, ali da televizija stane javno iza toga je, blago receno, SRAMNO !
Sent from my HTC One S using Tapatalk 2
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks