Nema taxiste koji zaradi manje od 400-500e mjesecno,a neki i hiljadu
Po meni ,Royal je Royal.Profesionalni,uredni,bez price.....Zato su i najbolji
Always Outnumbered,Never Outgunned
Nema taxiste koji zaradi manje od 400-500e mjesecno,a neki i hiljadu
Jes , obogatise se, a ne baljezgajte, da bi te pare zaradili moraju raditi svaki dan po 12h , i to samo u pojedinim firmama se moze toliko zaraditi. Da hoce prestati bajke o taksistima koji zaradjuju hiljade eura
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
Sate sate sate
@nimfa,taman sam htio napisat...oni rade 10+sati dnevno za 400-500 eura,jedino ako ne pricamo o taksistima s primorja za koje sam cuo da mogu dobro zaradit preko sezone...
Heheheheh iznenadili bi se koliko zaradjuju (naravno oni koji hoce da rade, a ne setaju od kafane do kafane) i to vozaci koji rade na 30% sto vec neko pomenu, a ne vlasnici vozila...
...divlje kose, tamna oka dva
cvijet bez korjena
ples je sve sto zna...
Koliko?
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2
da. svaki dan 10sati 500e moze da se izadje sa platom! Ovo iz iskustva kazem.
Dajte mi broj taxija u pg. Neki povoljni ( :
19700, ja sam ih zavolio na specifican nacin.. kad sam bio sa jednom malom u mrak malo, slusali muzikicu, tamo ovamo, opa cupa, tu bogomi svasta bijase, kad da upalim u 3h ujutro trt.. Akumulator posao. Te ja zovi njih i dodje i spojismo akumulator preko kablova i upalih...
Jel realno da nema posta zadnjih 13 godina
Pa da dignemo temu
Koji taksi ima normalna vozila da preveze dva putnika sa podosta prtljaga od pg do tivatskog aerodroma?
Zvah teslu mrtvu ne javljaju se dva dana
Ima li iole ozbiljne firme
P.S
Samo sa validnim fiskalnim racunima se traze
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
E taxi najpovoljniji 75e da znate
Ja iznenadjen bas, neki trazili 130
Meni se Naš Taxi generalno pokazao kao najbolji. Auta su nova i čista, sve su limuzine sa ogromnim prostorom za putnike i prtljag.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks