prekul je auto pa mu opraštam![]()
Fotografije sa HTC Desire HD telefona. Ti ako ti nije muka pođi sa aparatom, vjerujem e ćeš ga nać opet na isto mjesto![]()
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
prekul je auto pa mu opraštam![]()
She is only here to annoy herself!
Kanta.
TAKUMI
Sto je ovdje cudno?skoro oboje mogu stanut na to jedno mjesto![]()
ne valja kad sa jednoim autom zauzmes dva mjesta...ne valja kad sa dva auta zauzmes jedno.... alo ljudivjecito nezadovoljni
ne moze im se udovoljit
![]()
imalo je minimum 20 slobodnih mjesta na parking
pa OK eto vidis da ima mjesta...
She is only here to annoy herself!
A boli ga uvo![]()
To je radar,vata ove sto lete pa javlja kod ekonomske
Nije parkirao već izgleda ušao u pogrešnu traku, ovo je bulevar Save Kovačevića ako se ne varam.... da mi je viđet tablice koje je imao
znam nikola,pa valjda vidis da se sprdam?![]()
Okupljanje degenerika ili smthnglktht:
![]()
TAKUMI
Naravoučenije: Na parking ETF-a dođite sa zastavom 101 pa vas boli bikota što ćete nekoga očešat kad se nesojski parkira...
ovako kad vas neko zatvori samo zovnete pauka... desavalo se redovno da u blok 5/6 ovako neko stane i da ne moze da se izadje sa parking mjesta... sviraj ne sviraj ako gazda ne dodje, dodje pauk...i zavrsi posao...
Da li neko moze odje neko da stavi broj za pauka?
Naravno ja sam toliki baksuz bio da su me zagradili u vrijeme dok je bila frka oko onog zakona pa pauk nije radio... Zovi policju, zovi komunalnu, kažu ne znamo kako da ti pomognemo... Neće da dođu bar kaznu da napišu... Najgore što su 2 auta bila pa nijesam znao ko je kriv malo da ga cuknem...
#fakenews
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Naravoučenije: Ugradi kuku i kad te neko zagradi u rikverc usaltas i pomjeris ga taman kolko mozes da izadjes i boli te tuki sto se on nesojski parkira
Komunalna policija Glavnog grada Podgorica, osposobljena je za ostvarivanje interesa i zaštitu gradjana iz oblasti komunalnih djelatnosti, saobraćaja i prevoza putnika, a u tom smislu omogućen je besplatni kontakt na telefon broj 080081222 i 067/245-799.
Last edited by Bronx-PG; 24-05-13 at 16:55.
Evo ga nas brat bole na sred trotoara sa diodicama i duplim tablicama.
Degenerik ili ministar, koja je razlika?
![]()
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks