View Poll Results: Ko ce biti sampion za sezonu 2012/2013

Voters
85. You may not vote on this poll
  • Sutjeska

8 9.41%
  • Budućnost

34 40.00%
  • Rudar

1 1.18%
  • Zeta

6 7.06%
  • Mogren

3 3.53%
  • Lovćen

2 2.35%
  • Čelik

22 25.88%
  • Jedinstvo

0 0%
  • Grbalj

1 1.18%
  • Mladost

2 2.35%
  • Petrovac

1 1.18%
  • Mornar

5 5.88%
Page 77 of 104 FirstFirst ... 276773747576777879808187 ... LastLast
Results 1,901 to 1,925 of 2579

Thread: Telekom 1. CFL 2012/2013

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

Igraci trebaju da se stidi kako igraju zadnjih pet kola vaznije im je kako igra Buducnost nego kako igramo mi, NE ZELIM DA OD MENE NAPRAVE GUBITNIKA- izjava gage radojicica..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Montenegrino-CT View Post
    E cus Raja, uvatili veli zalet nakon 2:1 aahahahahahaha. Jesu ti Varvari krivi sto 65 minuta akciju niste stvorili?
    Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Napravio je Radojicic gubitnika od sebe prosle godine u Rudaru, izgleda da je htio i ove godine to da ponovi, ali mu Buducnost ne dozvoljava.

Sent from my HTC One S using Tapatalk 2

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

Al je opet bio kiksao sa timom cu stavio Perosa umjesto Cetkovica, a Peros se raspadao juce kako je igrao...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    9 Posts

Gaga je učinio što je do njega, ne može on da uleti na teren i igra. Ovo što je rekao najbolje je opisalo mentalitet igrača koji igraju u Sutjesci. Naravno, sve su to mladi igrači, ali šta treba? Da klub ispašta da bi se oni glupirali glumili šminkice, izigravali manekene. Ne može ljudi. U POTPUNOSTI STOJIM IZA SVAKE GAGINE RIJEČI!

Siguran sam da će biti druga priča sledeće kolo, protiv Budućnosti...
    Last edited by Stawrony; 19-05-13 at 11:28.
    Не'рно болсесни!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

TOTO Vijesti - Izjave za štampu trenera Sutjeske i Čelika (18/5/2013... www.777lutrija.com)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Kako li je čoek popizdio kad je onakve stvari reko za televiziju. Što li je tek njima sasuo..

Mada sve je istina, ne može Čelik kojem ne treba ni bod bit motivisaniji od njih koji igraju za titulu nikako.
    Bijo si poziw koi se neodbija

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by djordje1990 View Post
    Al je opet bio kiksao sa timom cu stavio Perosa umjesto Cetkovica, a Peros se raspadao juce kako je igrao...
    Reci mi da se salis, molim te...

Last edited by useruseruser; 19-05-13 at 11:54.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

мишљења сам да ће Будућност треснути Сутјеску, али да ће Никшићани свакако на крају освојити титулу...

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

Ne znam al je mene Peros odigrao bas lose... Nista krsteno uradio nije ....Al eto boze moj mozda i ja grijesim

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    9 Posts

O tome vam pričam - prvi put da Gagu možemo viđeti ovakvog. Sigurno čovjek koji je mnogo toga prošao u životu, ne bi reagovao ovako bez razloga. Uzimao je odgovornost na sebe, više neće nekog da pokriva da bi isti taj zloupotrijebio to.
    Mlađi tipovi su se previše uzdigli, svi trebaju na Ognjanovića da se ugledaju, uzor je na terenu i van njega, profesionalac.
    Ali najgore što mogu čuti je - Ne zaslužuje Sutjeska titiulu- Pa ljudi igra li se samo 5 kola ili čitavo prvenstvo? To je taj mentalitet, čim počne slabija igra odma negativni komentari, a ti momci su nam toliko sreće podarili. Šta da vam kažem, slaviće se valjda titulaaa!
    Не'рно болсесни!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Ovako, pokrivao je Stijepovica, pogotovo u prvom poluvremenu, koji nije mogao da se vrati na svoju poziciju beka. Pri svakom izvlacenju Isidorovica ulazio je u sredinu, i u 16m. Kada se Isidorovic izvuce sa lijeve strane, na kojoj igra Perosevic, on ulazi unutra, kada Isiorovic igra desno sa Stevovicem, ulazi unutra, ceka loptu. Imao priliku da sutira u prvom poluvremenu, ali je htio da asistira Isidorovicu. Drugo poluvrijeme, napadi nastavljeni uglavnom preko lijeve strane, Stevovic loptu skoro nije ni gledao (po meni i bolje sto nije). Ulaskom Cetkovica, ubacao se sve vise u sredinu napada, pomagao i Cetkovicu i Isidorovicu. Nekolika puta se prebacio na desnu stranu, da pomogne. Konstantno se vracao i pomagao na sredinu i odbrani. Ubjedljivo najvise trcao juce, i to pametno trcao, odlicno se kretao. Potvrda da je dobro odigrao je i to sto je Cetkovic usao umjesto Stevovica, a ne Perosevica, iako Cetkovic igra po liijevoj strani.
    Da ne bude da samo njega hvalim, Isidorovic se dosta kretao, izvlacio po krilima, i isao ka sredini terena da primi loptu, ali ono sto mu je zadatak, da daje golove, nije ni bio u prilici. Krivac zato, pomenuta trojka sa sredine, Karadzic, Jovovic, Nikolic, koji su morali da povezu napad i sredinu, i da ga uposle, a ne da se cijelu utakmicu on izvlaci daaaaleko od gola da bi dobio loptu. Jovovic se zaleti pa stane, Nikolic dobije loptu na sredini i okrene se ka svom golu, Karadzic tek po desnoj strani radio nesto, probijao koliko toliko.
    Becelic, standardno dobro igra. Vise orijentisan ka odbrani, koju uvijek odigra na visokom nivou, kao i juce. U drugom poluvremenu, vise puta izasao u napad, i dobro odigrao.
    Osim greske kod gola, Ognjanovic i Cukovic, odradili ono malo posla sto su imali kako treba. Stijepovic ocigledno juce nije imao dovoljno snage, izgledao je umoran, ali je trcao, cesto bio visoko, i posle njegovog suta, igrac Celika (po meni) igrao rukom (prvo poluvrijeme). Stevovic - rekoh nije lopte gledao, i dobro je sto nije. Cetkovic, iako iskusan, i dobar igrac, osim dva gola Mogrenu nista posebno do sada nije pokazao. Janjusevic - bez posla prakticno. Vucic i Zarubica nisu ni imalo vremena da ista pokazu.
    I sto je vrlo zanimljivo, ni jedan vazdusni duel igraci Sutjeske nisu dobili.

Po meni, za Buducnost, Isidorovic u napadu, Cetkovic i Perosevic po krilima, pri cemu bi mogli da mijenjaju strane, i pomazu Isidorovicu. Ostatak tima isti, da se iskupe za ono nezalaganje od juce.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Izbusi Gaga svoje igrace fino,ne volim vala ovako nesto da cujem od trenera javno pa i ako je tako (svjesni smo svi da im je prelosa atmosfera u tim posle ovih kikseva,i ako neko demantova to odje :P ) steta steta i steta sto se ne dobi Lovcen juce jer bi se bas lagano dobila ovako ranjena Sutjeska,kad je on ovo rekao javno,zamislite samo sto im je rekao u svlacionici...?

A ovo sto je Rajo rekao je u pravu i ako neko pita gore jesu li mu krivi Varvari,konkretno njemu jesu jer ovo je bilo najgore moguce resenje za njega,imao je 20 minuta do kraja,pa makar da proba bod da uzme,jer taj bod moze na kraj MNOGO da vrijedi !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    9 Posts

Quote Originally Posted by V^mne View Post
    Izbusi Gaga svoje igrace fino,ne volim vala ovako nesto da cujem od trenera javno pa i ako je tako (svjesni smo svi da im je prelosa atmosfera u tim posle ovih kikseva,i ako neko demantova to odje :P ) steta steta i steta sto se ne dobi Lovcen juce jer bi se bas lagano dobila ovako ranjena Sutjeska,kad je on ovo rekao javno,zamislite samo sto im je rekao u svlacionici...?

A ovo sto je Rajo rekao je u pravu i ako neko pita gore jesu li mu krivi Varvari,konkretno njemu jesu jer ovo je bilo najgore moguce resenje za njega,imao je 20 minuta do kraja,pa makar da proba bod da uzme,jer taj bod moze na kraj MNOGO da vrijedi !
    Najgora opcija bi bila lagati sebe, a i ostale. Rekao je da više neće da pokriva i da ga ne zanima više jesu li ti igrači mladi, jer pola njih ne zaslužuje da nosi grb Sutjeske (saglasan sam). Više se prate rezultati Budućnosti, nego njihova na terenu, a bore se na titulu. Naravno da će trener odreagovati, kako bi drugačije...
    Не'рно болсесни!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Stawrony View Post
    Najgora opcija bi bila lagati sebe, a i ostale. Rekao je da više neće da pokriva i da ga ne zanima više jesu li ti igrači mladi, jer pola njih ne zaslužuje da nosi grb Sutjeske (saglasan sam). Više se prate rezultati Budućnosti, nego njihova na terenu, a bore se na titulu. Naravno da će trener odreagovati, kako bi drugačije...
    I sto je bolje po tebi, sto je javno odreagovao? po meni je ovo totalno seljacki,to su isti ti momci koji su citave godine na vrhu tabele i koji su dobili 10 utakmica za redom i koje je on u nebese dizao,e jbg doslo je malo i do pada forme,i nije resenje izac pred kamere i histerisat i izbusit te iste momke,seljacina klasicna. Nego smo mi takav narod,cim ne ide j3bi i majku i oca,a kad ide sve super, najaci si igrac na svijet...

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

Ali sto radi lovcen sa izjavama i njihovi navijaci
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by V^mne View Post
    Izbusi Gaga svoje igrace fino,ne volim vala ovako nesto da cujem od trenera javno pa i ako je tako (svjesni smo svi da im je prelosa atmosfera u tim posle ovih kikseva,i ako neko demantova to odje :P ) steta steta i steta sto se ne dobi Lovcen juce jer bi se bas lagano dobila ovako ranjena Sutjeska,kad je on ovo rekao javno,zamislite samo sto im je rekao u svlacionici ?
    Cini mi se da ja rekoh da je dobra atmosfera u klubu ali pazi, sto se atmosfere tice, ona nije losa, nema svadja medju igracima. Nema problema na relaciji trener - igraci, makar nije bilo do sad. E sad, sta im je rekao, ne znam da li da iznosim javno Ali jednostavno nemaju igru, da li je kriza ne znam. Ali toliko da traje kriza nije realno, ocekuje se da ce svaki sledeci mec biti bolji, ali uvijek ista prica.

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

Nista no neka se izduse na Buducnost sto ja i mislim da ce se desiti....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by useruseruser View Post
    Cini mi se da ja rekoh da je dobra atmosfera u klubu ali pazi, sto se atmosfere tice, ona nije losa, nema svadja medju igracima. Nema problema na relaciji trener - igraci, makar nije bilo do sad. E sad, sta im je rekao, ne znam da li da iznosim javno
    A bgm brate kad je dao onakav intervju,mogu mislit tek sto je njima rekao u svlacionicu

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

Vmne se toliko zabrinuo sto je Gaga reko igracima u svlacinici, mozda im nije nista pricao no je imao neku drugu metodu

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Quote Originally Posted by sve-vas-poznajem View Post
    Nije sviran cisti penal za Buducnost, mozda neko ne zeli pravi derbi u Niksicu!? Inace, losi smo u prvo!
    Quote Originally Posted by .Bole View Post
    Krenu mileta da svira penal posle ruke ali se sjeti da ne smije aaaa sto je ovo

Poslato sa Samsung S3
    Umjesto što iznosite svoje frustracije, naučite pravila. Prirodan položaj ruke i napucana lopta iz neposredne blizine. Osim ukoliko ne smatrate da je greška imati ruku.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

Aaaa je li moguce da ovo kazes diskutovalo bi se je li ono prirodno a jos lopts ide u go i san sudija je krenuo.I molim te nemoj da me ucis pravilima
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Quote Originally Posted by amnesiac View Post
    Umjesto što iznosite svoje frustracije, naučite pravila. Prirodan položaj ruke i napucana lopta iz neposredne blizine. Osim ukoliko ne smatrate da je greška imati ruku.
    ...bravo za komentar...
    Da li ste vi gledali izvještaj sa utakmice...sa pola metra napucana lopta igraču u ruku,ovaj nije ni pomjerao ruku jer nije ni imao kad i odkud ti to da bi lopta išla u gol...

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

Montenegro nisi gledao utakmicu uzivo vjerovatno zato ne pricaj.Vidi se da je mileta krenuo da svira ali nije smio
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by djordje1990 View Post
    Vmne se toliko zabrinuo sto je Gaga reko igracima u svlacinici, mozda im nije nista pricao no je imao neku drugu metodu
    Upravo

Page 77 of 104 FirstFirst ... 276773747576777879808187 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)