View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Inace sto cini Simon sad? Sjedi kuci je li?
    Gialla come er sole, Rossa come er core mio!

https://www.youtube.com/watch?v=K7iNbKZkY5Q

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Celjust View Post
    Inace sto cini Simon sad? Sjedi kuci je li?
    Sluzi liturgiju :mrgreen:

Thanks Thanks Given 
    431
    Thanks Thanks Received 
    175
    Thanked in
    121 Posts

ko će doćekat ovo do 7 juna, pa onda opet do duela u septembar

Thanks Thanks Given 
    264
    Thanks Thanks Received 
    190
    Thanked in
    88 Posts

Quote Originally Posted by V^mne View Post
    Brna za ovu utakmicu vjerovatno zove Vesovica i jos nekog mladog debitanta,a iz ekipe dosadasnje nece biti pozvani neki igraci,ali vidjecemo koji,ja iskreno mislim Simona?
    Čim je Vešovića pomenuo da ga prati, a ovaj u međuvremenu postao standardan, jasno je da je blizu da ga pozove. Ovaj mladi debitant? Sad si me baš zaintrigirao . Jovović iz Sutjeske mi prvi pada na pamet. Ako nije on, osim Kosovića iz Vojvodine niko mi još ne pada na pamet a da mi zvuči logično.

Simon i Poleksić ničim ne zaslužuju poziv, osim ukoliko se Brnović ne boji da ne padnu u depresiju pa da im "učini".
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nema potrebe da zove Simona, kao sto vjerovatno nece zvati ni Jovanovica. Dobra stvar je sto se Boskovic vraca, samo da se ne povrijedi u narednih 20 dana. Vesovic je definitivno zasluzio poziv i neka zovne jos nekog od tih mladunaca i to je to

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mislimo li svi na istog Boskovica, Branka Boskovica, jednog od najgorih igraca nase reprezentacije, covjeka koji je izgubio svaki moguci duel, covjeka koji nije imao jedan tacan pas, covjeka koji nije sutnuo krsteno u dvadesetak utakmica koliko je odigrao za nas nacionalni tim?!?
    Hrabrost nije odsutnost straha, vec otpor prema njemu!

Bolje imat' cerku kurvu, nego Stiva Kera!

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Branko Boskovic je...

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Quote Originally Posted by neTko_iz_mase View Post
    Mislimo li svi na istog Boskovica, Branka Boskovica, jednog od najgorih igraca nase reprezentacije, covjeka koji je izgubio svaki moguci duel, covjeka koji nije imao jedan tacan pas, covjeka koji nije sutnuo krsteno u dvadesetak utakmica koliko je odigrao za nas nacionalni tim?!?
    Da, to je taj Branko. Od miloste ga zovu Kianu Rivs.
    Uvjek sam imao osjecaj da ne igra svoju poziciju.

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    16 Posts

Quote Originally Posted by neTko_iz_mase View Post
    Ime si potrefio, ostalo nista.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

meni je uvijek milo sto se ovdje pljuje jedan igrac danima, daju mu se razni nadimci od kes, neznalica i sl mada se ni Brnovic nije stedio i onda na kraju vecinom taj igrac odluci utakmicu. samo se treba sjetiti Drincica, Damjanovica itd tako da sada oceujem da ce Boskovic odluciti utakmicu. moracu igradi da daje gol , sigurna para cim ga ovoliko par njih pljuje
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    851
    Thanks Thanks Received 
    633
    Thanked in
    253 Posts

mi u ovom trenutku sigurno nemamo boljeg iraca i sa dovoljno iskustva na toj poziciji.
    mene iskreno raduje to sto se oporavio i sto ce bit na raspolaganju za ukraince.
    to sto neki pisu raznorazne gluposti ovuda, koga briga.
    na kraju, vrlo brzo ce se pojaviti i oni koji ce da pricaju da bi iz prvog tima trebalo mac jovetu jer veze nema, mirka jer se ne zaleza itd...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Branko Boskovic je standardan u Rapidu i boljeg nemamo trenutno. Moze se desiti da Krkotic dobije neku vecu minutazu na sredini.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

[QUOTE=changes;3307992]Ae ne brukaj se Boskovic je vrhunski igrac najbolji sto mi trenutno imamo na sredini, a to sto si ga ti mozda pomijesao s nekim, ili sto si jednostavno neznalica nije razlog da ti i drugi ljudi povjeruju u te nebuloze sto pricas. .[/QUOT
    Hahahaha.. Da si rekla ili reko... da je dobar igrac i da zasluzuje da se pozove, ok.. ali da je najbolji nas igrac na sredini, tume vrijedjes, jer on nije ni primaknut Zverki... i Drincicu..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by changes View Post
    Ne pratis ti njegovu karijeru pa ne znas stoga ti je oprosteno tehnicki je potkovaniji od obojice plus iskustvo koje ima sad ce uskoro 33 godine, ako da svoj maksimum moze nam mnogo koristiti u ovim kvalifikacijama jer mi takvog igraca nemamo!. .
    Mislim da se varas da ne prati.... znam njegovu biografiju cijelu.
    Sve se ja sa tobom slazem, on je vazan igrac i moze danam pomogne dosta, ali ne moze nikada bit nas najbolji igrac na sredinu terena...
    On je spor, mislim da je najspori igrac na svijetu... on nema defenzivne kvalitete i onu energiju da krene sa loptom u napad, kao naprimer Zverka!
    Ali je zato dobar tehnicar i ima dobru pas igru...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by xxxx007 View Post
    Hahahaha.. Da si rekla ili reko... da je dobar igrac i da zasluzuje da se pozove, ok.. ali da je najbolji nas igrac na sredini, tume vrijedjes, jer on nije ni primaknut Zverki... i Drincicu..
    Iskreno,ja ne znam kako se i jedan nas igrac sredine moze poredit sa Zveroticem.Pola golova sto smo dali ne bi dali da nije bilo njega,a najbolji je defanzivac na sredini i pretrci vise nego iko drugi...Zverotic je uz Vucinica,Basu,Jovetica jedan od kljucnih igraca ove ekipe.Ne znam jel sveukupno izveo covjek vise od 20 prekida,a pola su bili golovi ili sanse...
    Last edited by GreatMontenegro; 16-05-13 at 22:44.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by GreatMontenegro View Post
    Iskreno,ja ne znam kako se i jedan nas igrac sredine moze poredit sa Zveroticem.Pola golova sto smo dali ne bi dali da nije bilo njega,a najbolji je defanzivac na sredini i pretrci vise nego iko drugi...Zverotic je uz Vucinica,Basu,Jovetica jedan od kljucnih igraca ove ekipe.Ne znam jel sveukupno izveo covjek vise od 20 prekida,a pola su bili golovi ili sanse...
    Dusha me boli shto taj momak nije u nekom vecem klubu. Neki solidni bundesligash ili mid table Premiership, to bi za njega bilo idealno.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by amnesiac View Post
    Ovaj mladi debitant? Sad si me baš zaintrigirao . Jovović iz Sutjeske mi prvi pada na pamet. Ako nije on, osim Kosovića iz Vojvodine niko mi još ne pada na pamet a da mi zvuči logično.
    Vidjecemo,ima tu logike a ima mozda i neko pored njih dvojice,sacekacemo da vidimo,pa cemo se izjasnit da li je u pravu ili ne
    sto se tice Kosovica mislim da bi mogao,a sto se tice Jovocica bas nikako se ne slazem,jer je to prerano da se on zovne za A sel. on je novi i u B selekciju,tako polako,po meni treba se sacekat i ispratit on jos....
    Last edited by V^mne; 17-05-13 at 08:38.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ukoliko se ispostavi tacnom ta informacija za Vesovica, moram da kazem da mi je jako drago. Em sto momak vec odredjeno vrijeme zasluzuje poziv, em sto bi znacilo da je Dejo (ipak) spreman da neke licne razmirice stavi iza interesa reprezentacije. Uostalom, vidjecemo.

Ono sto je sigurno, to je da Vukcevic i Jovanovic sigurno ne zasluzuju poziv u ovom trenutku, a bojim se da nam je Jovanovic izgubljen za vijek i vjekova. Simon jos ima neke sanse da se koliko - toliko vrati igracki, no to je neka druga prica sad...

A opet kazem, ukoliko je tacna informacija o tom mladom debitantu, onda mislim da bi Kosovic mogao da bude prvi izbor. Igra dosta redovno u Vojvodini, a pokriva poziciju koju prakticno od pocetka formiranja reprezentacije imamo kao deficitarnu.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

kad ce spisak
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by GreatMontenegro View Post

Bravo.... tako je) Velika je zasluga Zverotica tu djesmo sada...ali moras da znas da to ne moze svako da vidi!
    Jer ovdje ima ljudi koi gledaju mesecno jednu utakmicu.. ili samo kada igra nasa Repka.... i mislu sve znaju.
    Last edited by xxxx007; 17-05-13 at 17:14.

Thanks Thanks Given 
    264
    Thanks Thanks Received 
    190
    Thanked in
    88 Posts

Quote Originally Posted by V^mne View Post
    Vidjecemo,ima tu logike a ima mozda i neko pored njih dvojice,sacekacemo da vidimo,pa cemo se izjasnit da li je u pravu ili ne
    sto se tice Kosovica mislim da bi mogao,a sto se tice Jovocica bas nikako se ne slazem,jer je to prerano da se on zovne za A sel. on je novi i u B selekciju,tako polako,po meni treba se sacekat i ispratit on jos....
    Ne mogu se niti ne složit niti složit sa tobom u vezi s Jovovićem jer nemam dovoljno informacija i uzdam se u ono malo što sam vidio kao i u hvalospjeve forumaša iz Nikšića koji ga redovno prate. Čini mi se da je baš veliki potencijal. Brz, ima dribling, ima pas i brzo se oslobađa lopte tj ne usporava igru. Naravno, daleko je od kvaliteta za A reprezentaciju, ali bi eventualni poziv njemu ili nekom drugom služio kao podstrek za dalje napredovanje i skretanje pažnje skautima jer bi njegova prodaja pomogla i reprezentaciji. Ni Đorđević ni Bakić, a pogotovo Boljević nijesu još bili zaslužili poziv onda kad im je upućen.

Quote Originally Posted by Socrates View Post
    Ukoliko se ispostavi tacnom ta informacija za Vesovica, moram da kazem da mi je jako drago. Em sto momak vec odredjeno vrijeme zasluzuje poziv, em sto bi znacilo da je Dejo (ipak) spreman da neke licne razmirice stavi iza interesa reprezentacije. Uostalom, vidjecemo.
    Eh, koliko bih volio da si u pravu, no nažalost lako ću te demantovati.

Ja ti ne mogu opisati koliko Savićevića prezirem otkad je produžio Vlaisavljeviću ugovor. I najgore od svega je što kaže da je zadovoljan kako Vlaisavljević radi (nedavno na emisiji Fudbal plus). Tuga me hvata kad znam kakve će dvije generacije upropastiti. A sad ima i opravdanje u vidu jake grupe koju je priželjkivao upravo iz tog razloga - da bi imao opravdanje.
    Last edited by amnesiac; 18-05-13 at 00:29.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Eh, koliko bih volio da si u pravu, no nažalost lako ću te demantovati.

[img]www.pobjeda.me/wp-content/uploads/2012/10/Vlaisavljevic-pres05-u-300x166.jpg[/img]

Ja ti ne mogu opisati koliko Savićevića prezirem otkad je produžio Vlaisavljeviću ugovor. I najgore od svega je što kaže da je zadovoljan kako Vlaisavljević radi (nedavno na emisiji Fudbal plus). Tuga me hvata kad znam kakve će dvije generacije upropastiti. A sad ima i opravdanje u vidu jake grupe koju je priželjkivao upravo iz tog razloga - da bi imao opravdanje.
    Nekako zanemarih Vlaisavljevica kad izrekoh onu konstataciju, ili bolje receno - nadanje. Vlaisavljevica mu nikad necu oprostiti, mada se tu ne radi o nekim Dejovom velikom egu nego prosto o zelji da kumari obezbijedi posao, uz ne toliko pogresnu iluziju da je FS ustvari njegovo privatno preduzece. Sto i nije mnogo bolje, opet. A cuh i ja to kad je izjavio to na Fudbal plus, ali mi je vec toliko muka od cijele te price da prosto nisam zelio nista ni da spominjem. Rece nesto tipa, parafraziram : "dok god biljezi dobre rezultate, nema potrebe da ga mijenjamo". Da je u Djurkovicu ista novinara preostalo, pa da ga pita : "A koji rezultati?". Ali izdusio je Dugo odavno.
    Ovo za pricu o Vesovicu sam rekao iz prostog razloga sto ja jos uvijek ne ocekujem da ce ga zaigravat za reprezentaciju dok ne ode iz Zvezde. A razlog je taj sto Rajo nije samo njegov menadzer, nego izgleda i da posjeduje dobar dio Vesovicevog ugovora, tako da mislim da ga Savicevic ignorise iz prostog razloga sto nece da mu pumpa cijenu i time puni Raju dzepove. A valjao bi nam, nije da ne bi. Ali vidjecemo sto ce od svega toga ispast'.
    Last edited by Socrates; 17-05-13 at 15:46.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Da. Vujačićev debi svakako raduje. Otkad je prešao iz Zete igrao je za omladince Vojvodine jer je godište 1994. Vjerovatno Vignjević dosad nije želio da eksperimentiše sa timom koji gura dobro, ali je lijepo znati da ozbiljno računa na njega. Uz Kosovića koji ima zavidnu minutažu tu su još golman Kordić, Sekulić i Janjušević a omladinci Vojvodine dominiraju u Srbiji. Viđećemo kakvi su planovi za narednu sezonu kad su oni u pitanju jer više neće imati prava nastupa za omladinski tim. Vjerovatno neka pozajmica.
    Vujacic je planiran za startera za narednu sezonu, bio bi starter i ovog proljeca da je prosao skroz pripremne i da ne moraju da isforsiraju Trajkovica zbog prodaje ljetos, to je jedini razlog..
    Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !

Thanks Thanks Given 
    264
    Thanks Thanks Received 
    190
    Thanked in
    88 Posts

Quote Originally Posted by afi View Post
    Vujacic je planiran za startera za narednu sezonu, bio bi starter i ovog proljeca da je prosao skroz pripremne i da ne moraju da isforsiraju Trajkovica zbog prodaje ljetos, to je jedini razlog..
    Odlično. Pokazalo se da je najbolja odskočna daska za naše mlade igrače upravo srpska (ili hrvatska) liga i da onaj koji preskače stepenice mora sve od početka. Ovo što kažeš za pripreme je nešto na što treba obratit pažnju. Primjer Igora Ivanovića i Andrije Kaluđerovića koji su bili na probama u norveškim klubovima. Kaluđerović je stagnirao u Rudaru, a Ivanović nije bio na svom nivou iako je prešao u OFK Beograd. Baš sam slušao na SOS kanalu da znaju da je odličan igrač ali da je nedostatak priprema razlog slabijih partija. Vjerujem da će se to ispraviti već sljedeće sezone kad odrade pripreme.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne mogu se niti ne složit niti složit sa tobom u vezi s Jovovićem jer nemam dovoljno informacija i uzdam se u ono malo što sam vidio kao i u hvalospjeve forumaša iz Nikšića koji ga redovno prate. Čini mi se da je baš veliki potencijal. Brz, ima dribling, ima pas i brzo se oslobađa lopte tj ne usporava igru. Naravno, daleko je od kvaliteta za A reprezentaciju, ali bi eventualni poziv njemu ili nekom drugom služio kao podstrek za dalje napredovanje i skretanje pažnje skautima jer bi njegova prodaja pomogla i reprezentaciji. Ni Đorđević ni Bakić, a pogotovo Boljević nijesu još bili zaslužili poziv onda kad im je upućen.
    Niko ne osporava da je preveliki talenat,ali mislim da mora odigrat jos utakmica za B reprezentaciju,i mislim da je za sad daleko od A selekcije,jer njemu je ovo prva sezona da odigra dobro,polako mlad je i od njega se ocekuje sad tek da napreduje.... A sto se tice toga,dovoljno je tako mlade igrace da pozove da debituju pa minut minut,samo da se zabiljezi to,jer smo svi svjesni da reprezentacija prodaje igraca....

Page 1299 of 2250 FirstFirst ... 2997991199124912891295129612971298129913001301130213031309134913991799 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)