sad za ove tri mjeseca koliko je oduzet, a s obzirom da je sezona na pragu, mogli bi ga iskoristit kao PRESRETAČA..ispa bih ih džabe, samo gorivo da sipaju i da učine uslugu "čoldu" da mu ne sjedi auto na parking..
![]()
slabo si se raspitao
isto kao sto ne moze da se uveze i registruje auto koje ne ispunjava euroX normu i koje je starije od X godina
Originally Posted by my name is ...
sad za ove tri mjeseca koliko je oduzet, a s obzirom da je sezona na pragu, mogli bi ga iskoristit kao PRESRETAČA..ispa bih ih džabe, samo gorivo da sipaju i da učine uslugu "čoldu" da mu ne sjedi auto na parking..
![]()
Znam ja da sve moze,nije stvar u tome da moze ja pricam da je sve legalno,moze da se uveze,nasi ljudi sa dvojnim drzavljanstvima mozu da ga uvezu koliko koliko god je star ali opet na stranoj saobracajnoj mora biti na njegovo ime min. dvije godine.
jos jednom znam da moze sve...![]()
privatna pista, coldo, zeljka likes this... zaista te to dobro kostalo, umjesto da si ih iskulirao ti ih provociras. Sad kad krene +45 u pg za vrijeme sezone bez kola imas vremena da pravis privatnu pistu ali pored zetatransa![]()
Ma vratice njemu auto, ne brini.
TAKUMI
Ne vjerujem da ti ovako lupaš Jovane. No dobro.
Last edited by aCid_cOokiE; 17-05-13 at 15:45.
treba jedan dan svima da nam otmu auta(osim njihovim službenicima) zbog provjere broja šasije
mada ima idiota koji bi i tada rekli "jes tako treba"
She is only here to annoy herself!
ja mislim da je Čoldo kriv za sve, jer je opštepoznato da su većina rukovodioca iz policije Mojkovčani![]()
Je li oduzet zbog "stakala",to je kao razlog,a usput da ga provjere?
Ovo je sprdnja zivota mi,ada sjutra ocekujem da ce mene kamion oduzet jer me radar nije uhvatio ali da provjere broj sasije i zasto mi stakla nisu zatamljena...Sprdnja ziva
ne oduzima se auto zbog prekrsaja
sve da je policija snimala trke i radarima gadjala - pisu se ogromne novcane kazne.
auto su uzeli jer je to jedina sankcija koju mogu da primijene. da ne bude da nista nisu ucinjeli kao
nego vijesti nesposobne lose prenose informacije od spijuna.
kazna za folije je 150 eura i kraj price.
dje su te zaustavili bili?
metar i po ispred kuce2 dana me cekala patrola na vr' ulice..sklonili se, ja krenuo kad eto ga motor izlazi iz 'steka'
Ja sam budala sto se nisam vratio u garazu no aj![]()
oni su razradili izgleda i plan operacije totalno![]()
a cekali bi dok ne bi izasao...ionako nemaju pametnijeg posla
aooo pa sta bi sa onim nema nidje u zakonu da su zabranjena tamna stakla?Pola grada se zatamnilo i sad kao ne smije...Moze li neko da potvrdi jel definitivno zabranjeno zatamljivanje stakala?
Zabranjeno je,pitao 3 patrole,kazna od 150-1000e
U saobraćaju na putu ne mogu učestvovati vozila koja ne ispunjavaju uslove u pogledu providnosti vjetrobrana i ostalih stakala u skladu sa podzakonskim aktom iz stava 8 ovog člana.
trazim stav 8..ne mogu da ga nadjem.
kazna od 150 do 1000 eura
pa ima li tog stava 8 uopšte ili ga nema?
ja ga ne mogu nac![]()
posto sam se zainteresovao jedno vrijeme bio za ovo, prvo da pocnem
Ovo boldovano je stav 8, jer je osmi...1. Tehnički uslovi za vozila koja učestvuju u saobraćaju na putu
Člаn 242
Vozilo na motorni pogon i priključno vozilo u sаobrаćаju nа putu morа dа ispunjаvа
propisаne uslove u pogledu dimenzija, ukupne mase, osovinskog opterećenja, zaštite okoline i da
bude tehnički ispravno i registrovano, u skladu sa ovim zakonom.
Vozilo je tehnički isprаvno аko imа isprаvne uređаje i opremu propisane aktom iz stava 8
ovog člana i аko zаdovoljаvа sve tehničke normаtive zа vozilo, u skladu sa ovim zakonom.
Vozilа u sаobrаćаju nа putu ne mogu imаti uređаje, sklopove i opremu čijа upotrebа može
ugroziti, ometаti ili izаzvаti zаbunu drugog učesnikа u sаobrаćаju.
Vozilа ne mogu nа prednjoj strаni dа imаju uređаje ili mаterije koje dаju, odnosno
odbijаju svjetlost crvene boje, а nа zаdnjoj strаni koje dаju, odnosno odbijаju svjetlost bijele boje,
osim uređаjа i mаterijа propisanih podzakonskim aktom iz stаvа 8 ovog člаnа, kаo ni trepćuće
svijetlo koje nije propisano ovim zаkonom.
Nа vozilu se ne mogu nаlаziti niti koristiti uređаji koji dаju, odnosno odbijаju svjetlost
vidljivu učesnicimа u sаobrаćаju u bojаmа koje nijesu propisane podzakonskim aktom iz stаvа 8
ovog člаnа.
U saobraćaju na putu ne mogu učestvovati vozila koja ne ispunjavaju uslove u pogledu
providnosti vjetrobrana i ostalih stakala u skladu sa podzakonskim aktom iz stava 8 ovog člana.
U sаobrаćаju nа putu ne smije dа učestvuje prevozno sredstvo koje ovim zаkonom nije
određeno kаo vozilo.
Bliže uslove koje morаju dа ispunjаvаju vozilа u sаobrаćаju nа putu u pogledu dimenzijа,
ukupne mase i osovinskog opterećenja, tehničkih uslovа i uređаjа, sklopovа i opreme i tehničkih
normаtivа propisuje organ državne uprave nadležan za poslove saobraćaja.
Odnosi se na njihov pravilnik koji je totalno zaseban dokument i nije u taj zakon...
sad trazim pa dako ti nadjem pravilnik, mada je i on konfuzan koliko se sjecam, mislim da se i on poziva na neki evropski papir... tako da je to skok iz ovog u ovo u ono... al dako ti nadjem
Njak Njak Njak
There are currently 3 users browsing this thread. (1 members and 2 guests)
Bookmarks