Bitno je da se Tores lutka upisao![]()
Bitno je da se Tores lutka upisao![]()
Stvarno Benfika statistički sjajno stoji. :mrgreen:
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
piiiiiiiiiiiiii
Tu es mon héro!
Da nema extra time , Benfika bi makar dva velika trofeja ove godine u svojim vitrinama imala...
Cestitke svim navijacima Celzija,ispade na kraju odlicna sezona za njih...
RAFA excelent job...
Ocekujem Joa sa informacijom o broju zastavica plave boje na nocasnjoj utakmici....
Svaka cast Chelsea-u, i navijacima forumasima. Prelijepa utakmica. Benfica sveukupno bolja, ali ipak, nije bas toliko bolja bila da bi se reklo da je ovo nezasluzeno. Jebiga, pobjednicki mentalitet je definitivno nesto sto postaje dio Celzijevog DNK, da se tako umjetnicki izrazim.
Benfica je vjeciti gubitnik, a takav je i Bayern bio, makar do sad. 25og cemo vidjet je li se sto promijenilo.
DICIOTTO
Bas steta sto se tice Benfike, bas su baksuzi ispali. Izgubise ligu i LE.
Ali milo mi je zbog Celzija, posebno zbog Beniteza kojeg niko sem mene ne voli!Svaka cast Celziju! Cestitam i navijacima sa foruma!
Ako volis Bentize, kakva li samo osjecanja onda prem Totinju gajis i uzgajas![]()
Prvi igrač u istoriji koji je osvojio LŠ, LE, EURO i WC. Fernando Fucking Torres. I Mata doduše, ali za ovoga lobiram.
Fernando Torres - biorazgradiva kesa koja osvaja sve živo. Lucky bastard![]()
Dick Laurent is dead!
Eto tako. Deveti trofej u poslednjih 6 sezona. Not bad at all!
Btw. Moć!
Ross Turnbull: 1 Premier League, 2 FA Cups, 1 Community Shield, 1 Champions League and 1 Europa League. He's played 7 matches for Chelsea.
:lolblue:
Ali, kakva igračina je David Luiz. Perfektno je odigrao, perfektno!
In vino veritas
A Ross je legenda iz Berana.![]()
Iskrene cestitke navijacima Celzija sa foruma!
Čestitke Džankiju i Bokeee (? ne znam koliko e).
Zadnja vam bila, ka' što će bit'. Još nekih 9 i tu ste.
EDIT: Zašto je Teri bio na terenu, u ful opremi? Nije bio ni na klupi, tipičan Džon Teri sindrom.
Tu je kad se slavi, kakav fakin.
Last edited by Čika Džo; 16-05-13 at 02:38.
"And if they didn't believe me, they believe me now."
Ljudi, pogledajte slike Terija kako slavi sa ekipom, ovo je nemoguće.
Ful oprema, KOPAČKE, KOSTOBRANI J*BENI, nije igrao finale, u komu ću da panem... Kakav svinjar, dvije godine gledam ovog šabana kako trčkara da podigne trofej iako grije klupu u aktuelnoj utakmici... Mrak.
Nadam se da su makar ovi ljudi koji cijene Čelzi srećni, ja sam između smijeha i povraćanja.
Malo se nasmijem, malo bljucnem.
"And if they didn't believe me, they believe me now."
Ali kakav je Matic majstor, bas me odusevio, nijesam ga bas precesto gledao...
Tu es mon héro!
Čelzi igra najgadniji fudbal u istoriji ovog sporta, tuga od igre,sreće imaju ko niko.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks