View Poll Results: Novi selektor da ili ne?????

Voters
285. You may not vote on this poll
  • DA

117 41.05%
  • NE

89 31.23%
  • Nema veze - jer imamo zlato iz malage

79 27.72%
Page 598 of 942 FirstFirst ... 98498548588594595596597598599600601602608648698 ... LastLast
Results 14,926 to 14,950 of 23527

Thread: CG Vaterpolo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Nezavisno od ovih rezultata (sramota da smo dosli u situaciju da igramo ovakav turnir!) ova generacija '96 je vjerovatno najbolja koju smo imali do sad. Ne po nekim extratalentima, koliko po broju relativno nadarenih klinaca. Citav tim je ispunjen momcima koji su ove sezone igrali za seniorske timove Primorca, Budve i Jadrana. I dobro je pokriven, koliko sam uspio ispratit, apsolutno na svakoj poziciji.

Slobo Macic nastavlja rad u Australiji.
    Sve sto je u Primorac valjalo od trenera mladjih kategorija je napolje..
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zvezda sampion! Nakon 21 godine!
    Fire in the hole!

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    144
    Thanked in
    87 Posts

svih 5 utakmica je prosto bilo uzivanje za gledati zaista fantasticno

dupla kruna i idemo sad napad na evroligu

zvezda OoOoOoOoO

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

gledam finale budva - priorac, i cz - radnicki i razlika nebo zemlja....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Spiro Kacavida View Post
    gledam finale budva - priorac, i cz - radnicki i razlika nebo zemlja....
    Pa normalno da je razlika nebo zemlja , imali smo i mi takve igrace i ekipe prije 2-3 godine ali krenulo se u 'prisilno podmladjivanje' jer se nema para.

Tesko ce Radnicki i CZ zadrzati takve timove zbog finansijskih razloga , jedino Partizan koliko-toliko ima konstantu i nema neki drim-tim da se kaze sad , vec sasvim solidno uklopljene igrace plus imaju najvece prihode tamo

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Aj nek nam je sa srecom !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    8
    Thanked in
    5 Posts

Budvani odustali od takmicenja u mladjim kategorijama u prvenstvu crne gore ...
    Please alowe me to introduce myself.......

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by maratonac88 View Post
    Pa normalno da je razlika nebo zemlja , imali smo i mi takve igrace i ekipe prije 2-3 godine ali krenulo se u 'prisilno podmladjivanje' jer se nema para.

Tesko ce Radnicki i CZ zadrzati takve timove zbog finansijskih razloga , jedino Partizan koliko-toliko ima konstantu i nema neki drim-tim da se kaze sad , vec sasvim solidno uklopljene igrace plus imaju najvece prihode tamo

istina, tesko ce zadrzati takve ekipe, a opet, gdje ce ti igraci da idu? u recco? primorje? mozda seged? nema vise bogatih klubova, i igrace gdje god plate, samo da je redovno... a realno je da ce srbija da stane iza klubova jer imaju sad dva na final 4., a samo jednog koji je osvojio eurokup, i ogromna razlika u odnosu na nas, vecina igraca koji su nosioci ekipa su srbi, skoro svi, osim zlokovica i burica, aj i radica.... i cisto sumnjam da im se ide negdje vanka za iste ili malo vise pare.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

istina, tesko ce zadrzati takve ekipe, a opet, gdje ce ti igraci da idu? u recco? primorje? mozda seged? nema vise bogatih klubova, i igrace gdje god plate, samo da je redovno... a realno je da ce srbija da stane iza klubova jer imaju sad dva na final 4., a samo jednog koji je osvojio eurokup, i ogromna razlika u odnosu na nas, vecina igraca koji su nosioci ekipa su srbi, skoro svi, osim zlokovica i burica, aj i radica.... i cisto sumnjam da im se ide negdje vanka za iste ili malo vise pare.
    Zvezda i Partizan nemaju plate oko pola godine, gdje je realno da igraci ostanu? Zato sto su Srbi? Na osnovu cega zakljucujes da ce drzava da stane iza klubova, Partizan vec deceniju kuka da mu drzava pomogne. Nema nikakve razlike u odnosu na bilo koju drugu drzavu koja je u nekom trenutku krenula da ulaze u vaterpolu. To traje dok ima para, a kad pocne da nema, igraci odu. Da li ce to bit sledece ili neke druge sezone, vidjecemo, ali ni po cemu mi ne djeluje realno da sad Srbija naglo postane oaza za vaterpoliste.

Kad smo vec kod bogatih klubova, prica se da ce Recco da se vrati i ponovo pocne sa ulaganjima [spominju se Ivovic i Prlainovic za sledecu sezonu]
    Fire in the hole!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

slazem se da traje dok ima para, ali za razliku od prethodnih godina, sad vise nemaju gdje ici... kreni od sebe, da li bi igrao doma za sto eura, ili bi isao vanka u neko strano mjesto za 120? pa prije bi doma ostao... nece srbija postati oaza za vaterpolo, ali su skapirali da im taj sport donosi masu medalja i ulozit im neke sitne pare stvarno nije problem, o vaterpolu pricamo, ne o basketu... pritom, i zvijezda i partizan dobijaju pare od fudbalskih klubova. ne kazem, moze to za 20 dana sve u vodu da padne, ali mi vise izgleda da ce se odrzat, ljudi koji stoje iza toga su jako ozbiljni.

pritom, drug mi igra za seged, i kod njih kasne plate, izgleda da je to normalno svuda postalo.

a ako recco krene opet divljat, onda neka se ugasi vaterpolo kao sport.
    Last edited by Spiro Kacavida; 17-05-13 at 00:12.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by HIPER View Post
    Budvani odustali od takmicenja u mladjim kategorijama u prvenstvu crne gore ...
    Jos jedan u nizu sramotnih poteza vaterpolo saveza odnosno lobija Jadrana iz Herceg Novog , tako se prica

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

slazem se da traje dok ima para, ali za razliku od prethodnih godina, sad vise nemaju gdje ici... kreni od sebe, da li bi igrao doma za sto eura, ili bi isao vanka u neko strano mjesto za 120? pa prije bi doma ostao... nece srbija postati oaza za vaterpolo, ali su skapirali da im taj sport donosi masu medalja i ulozit im neke sitne pare stvarno nije problem, o vaterpolu pricamo, ne o basketu... pritom, i zvijezda i partizan dobijaju pare od fudbalskih klubova. ne kazem, moze to za 20 dana sve u vodu da padne, ali mi vise izgleda da ce se odrzat, ljudi koji stoje iza toga su jako ozbiljni.

pritom, drug mi igra za seged, i kod njih kasne plate, izgleda da je to normalno svuda postalo.

a ako recco krene opet divljat, onda neka se ugasi vaterpolo kao sport.
    Nisam mislio da ce svi otici , ali jedan dio tih igraca hoce sigurno , recimo jedan Galatasaraj ili Posilipo da im ponudi neki solidan ugovor , oni bi prihvatili to ti je 1/1 posto je kriza u vaterpolu ..

Vaterpolo se mogao spasiti i podici na veci nivo da je Volpi osnovao onu ligu i da LEN konacno prestane da lopinja dje stigne ..
    Sramotno je da pobjendik lige sampiona ne dobija ni 20 000 od samog takmicenja odnosno Len-e , vec drzava im placa za sportski uspjeh , a svi znamo kako to pogotovo kod nas tesko ide

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Filipovic, Ivovic, Sukno i Pijetlovic se navodno vracaju u Recco. Vraca se i Volpi. Nadam se da ce nastaviti sa pokusajima da razjebe LEN. Koliko god da je Recco cinio dosadnim takmicenjima, to je neuporedivo bolje od onoga sto radi LEN.
    Fire in the hole!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by big giant head View Post
    Filipovic, Ivovic, Sukno i Pijetlovic se navodno vracaju u Recco. Vraca se i Volpi. Nadam se da ce nastaviti sa pokusajima da razjebe LEN. Koliko god da je Recco cinio dosadnim takmicenjima, to je neuporedivo bolje od onoga sto radi LEN.
    U Len-u su sve same lopovcine , pa red je vise da jedan sport kakav je vaterpolo dobije jednu solidnu medijsku a taku i gledalacku paznju.

Raduje me sto Australija i Amerika sve vise ulazu u vaterpolo , a i Rusija radi aktivno sa svojim mladim igracima , valjalo bi da se bacuske vrate u te vaterpolo vode

Ima ljudi koji bi ulagali u vaterpolo , ali ovako im se ne isplati jer ne bi imali nikakav profit jer su mecevi slabo posjeceni , plus su nagrade premale za osvajanje bilo cega ..

Fanatici kakav je Volpi su potrebni vaterpolu da bi uzivao svjetsku paznju

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    8
    Thanked in
    5 Posts

Vrhunska logika
    Sve u jedan klub uvaliti i ostali nek gledaju i placu////// A volpi.. kompleksas svoje vrste... Gubio je lige sampiona kada je imao najjaci sastav u evropi pa sada mu treba opet nesto od evropskih titula da bi mu ego bio na mjestu??? Greska je sto recco i primorje nisu ucestvovali u ligi sampiona, ali mnogo je zanimljiviji npr ovaj final four gdje su tri priblizne ekipe plus jug nego jedan ultra jaki recco i tri turisticke ekipe.
    Razvoj vaterpola ce se vezati za odlazak te garniture iz lene, ubise sport sa svojim lijenim g....ma i setkanjem sa seminara na seminar...
    Please alowe me to introduce myself.......

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by HIPER View Post
    Vrhunska logika
    Sve u jedan klub uvaliti i ostali nek gledaju i placu////// A volpi.. kompleksas svoje vrste... Gubio je lige sampiona kada je imao najjaci sastav u evropi pa sada mu treba opet nesto od evropskih titula da bi mu ego bio na mjestu??? Greska je sto recco i primorje nisu ucestvovali u ligi sampiona, ali mnogo je zanimljiviji npr ovaj final four gdje su tri priblizne ekipe plus jug nego jedan ultra jaki recco i tri turisticke ekipe.
    Razvoj vaterpola ce se vezati za odlazak te garniture iz lene, ubise sport sa svojim lijenim g....ma i setkanjem sa seminara na seminar...
    Pro Recco je potreban prije svega igracima , a i za dalji razvoj vaterpola i komercijalizaciju sporta kojeg je LEN-a unistila ..

Da se dodje do jednog odredjenog nivoa , da ne prima recimo jedan Ivovic koji je u top5 najboljih igraca na svijetu , 110 000e godisnje kako sam cuo dok jedan prosjecan fudbaler iz Zvijezde koja veze nema prima isto toliko a da ne pricam o evropskim ligama i malo boljim igracima ..

Ako nema Recca i jos par timova koji tu nude 'malo vise' , igraci bi bili prinudjeni da igraju po timovima za mizerne pare ..

Realno , ovaj sport je u opstem rasulu na klupskom nivou
    Bez jake Lige Sampiona i jake Jadranske Lige sa ukljucivanjem Partizana i cak mozda jos nekih timova iz Srbije ako podnesu zahtjev, nema neke buducnosti za klupski vaterpolo na prostoru ex-yu

To je Volpi htio da napravi , ligu od 10-15 jakih klubova ali mu ovi nisu dali i jbg , ali to ce se morati napraviti za buducnost vaterpola na svijetu

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Veliko pomlađivanje momčadi.

http://www.novilist.hr/Sport/Ostali-...sta-za-MI-i-SP

Samo sedmorica igrača, koja su prošle godine u Londonu osvojili zlatno olimpijsko odličje, nalaze se na popisu izbornika Ivice Tucka za nastup na Sredozemnim igrama u Mersinu i Svjetskom vaterpolskom prvenstvu u Barceloni.

vratari Josip Pavić, Marko Bijač i Duje Jelovina,

centri Nikša Dobud, Fran Paškvalin i Ivan Krapić,

bekovi Andro Bušlje, Ivan Milaković, Luka Lončar i Kristijan Milaković,

vanjski igrači Maro Joković, Sandro Sukno, Paulo Obradović, Petar Muslim, Anđelo Šetka, Duje Živković, Ante Vukičević i Luka Bukić

Nema Vićana, Burića, Buljubašića, Hinića, Baraća, Boškovića i izbornika Rudića. Puno smo slabiji, ali očekujem brončano odličje.

Često čujem kako će vaterpolo biti izbačen s Olimpijskih igara, ali tražeći uz pomoć Googlea nisam našao nijednu vijest ni na hrvatskom ni na engleskom kako će vaterpolo biti izbačen. Jesu li to ipak samo isprazne priče? 2016. će vaterpolo sigurno biti olimpijski šport, a športovi za 2020. bit će poznati 7. rujna ove godine kad se izabere domaćin. MOO je predložio 25 temeljnih športova i među njima nema vaterpola. Ali opet ne vjerujem u izbacivanje što bi bila katastrofa za Hrvatsku. Ako se odličja dijele za skakanje po trampolinu, pucanje iz puške i nogomet do 23 godine ne bi bilo u redu izbaciti vaterpolo. Olimpijski program može sadržavati najviše 28 športova.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Jos jedan u nizu sramotnih poteza vaterpolo saveza odnosno lobija Jadrana iz Herceg Novog , tako se prica
    Kakve veze ima taj lobi sa ovim???
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    Kakve veze ima taj lobi sa ovim???
    Zato sto se suprotno i samom pravilniku saveza , turnir odigrao kod njih na Skveru , a trebalo je kod pobjednika prethodnog turnira kojeg je dobila Budva upravo na skveru.
    I jednostavno je Budva odustala od tog takmicenja jer su smatrali da trebaju biti domacini

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Aha, hvala. A o kom uzrastu se radi?

Sto se tih zavrsnih turnira tice - po meni bi se do daljnjeg svi oni trebali u Novome igrat. Najbolji uslovi, a ujedno djeca sticu praksu igranja na otvorenim (slatkovodnim) bazenima.

Ponavljam, bazen u Novome, pa i u Pg se mora maximalno valorizovati. Pripreme raznih reprezentativnih selekcija, turniri, pa i finale ljetnje lige (amatersko prvenstvo).

Sto se Recca tice, ja bih volio da se vrati Volpi...da i ovi nasi talentovani igraci zarade stogod od vaterpola, a i Recco u proslosti i sa svim zvijezdama nije dokazao da mu je to garant osvajanja EL. Tako da...samo napred
    Po imenima koja sam odje procitao, reklo bi se da Recco pravi tim na duze staze..
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ivović je izjavio da ga još nitko nije kontaktirao iz recca, ali da zbog svega što je bilo lani, i kako mu je jug odmah uskočio kad je bilo teško na tržištu naći klub, da je prdenost jugu u razgovorima.

i još je dodao da koliko on zna da će volpi dovest samo 2 stranca i pridodat ih postojećoj momčadi (praktički reprezentacija italije (+ plus madaras) - giorgietti koji je bio u debrecenu, ali je otišao brzo otamo).

prije vraćanja volpija čuo sam da je pijetlović dogovorio za 60.000 e godišnje s primorjem. a volpi je poslao slobodu u penziju, nisu si više tako dobri ali dok je ova garnitura vlasti u hrvatskoj, odnosno dok je ministar jovanović, inače riječanin, na svom položaju nema straha za primorje sve i da volpi zatvori špinu.
    vaterpolski portal - www.dance.hr

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    Aha, hvala. A o kom uzrastu se radi?

Sto se tih zavrsnih turnira tice - po meni bi se do daljnjeg svi oni trebali u Novome igrat. Najbolji uslovi, a ujedno djeca sticu praksu igranja na otvorenim (slatkovodnim) bazenima.

Ponavljam, bazen u Novome, pa i u Pg se mora maximalno valorizovati. Pripreme raznih reprezentativnih selekcija, turniri, pa i finale ljetnje lige (amatersko prvenstvo).

Sto se Recca tice, ja bih volio da se vrati Volpi...da i ovi nasi talentovani igraci zarade stogod od vaterpola, a i Recco u proslosti i sa svim zvijezdama nije dokazao da mu je to garant osvajanja EL. Tako da...samo napred
    Po imenima koja sam odje procitao, reklo bi se da Recco pravi tim na duze staze..
    Cini mi se da je rijec o 97. godistu , procitao sam na portalu vijesti (http://www.vijesti.me/sport/olimpijs...-clanak-129424)

Da , definitivno treba valorizovati ta dva otvorena bazena i tamo pripremati reprezentaciju tokom ljeta kada su bazeni u funkciji

Ali u nasem savezu uvjek neka drama i uvjek neko ugrozen ili zapostavljen , takvi smo mi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by dida122 View Post
    ivović je izjavio da ga još nitko nije kontaktirao iz recca, ali da zbog svega što je bilo lani, i kako mu je jug odmah uskočio kad je bilo teško na tržištu naći klub, da je prdenost jugu u razgovorima.

i još je dodao da koliko on zna da će volpi dovest samo 2 stranca i pridodat ih postojećoj momčadi (praktički reprezentacija italije (+ plus madaras) - giorgietti koji je bio u debrecenu, ali je otišao brzo otamo).

prije vraćanja volpija čuo sam da je pijetlović dogovorio za 60.000 e godišnje s primorjem. a volpi je poslao slobodu u penziju, nisu si više tako dobri ali dok je ova garnitura vlasti u hrvatskoj, odnosno dok je ministar jovanović, inače riječanin, na svom položaju nema straha za primorje sve i da volpi zatvori špinu.
    Ja bih volio da Ivovic ostane u Jugu , a i njemu bi ja vjerujem bilo milije da je na sat vremena od Herceg Novog udaljen , prakticno je kuci a vjerujem i da je zahvalan jugu jer je malo koji igrac dobio ugovor i klub kakav je on od onih sto su napustili Recco.

A zna li ko mozda nesto u vezi Jadranske lige , mislim da bi to ipak trebalo malo prosiriti da ne ucestvuju samo Hrvatska i Crna Gora , vec i Srbija pa mozda nekako i Madjar neki da se ugura jer vaterpolo je slabo komercijalizovan sport , a valjalo bi napraviti neku tako jacu ligu , vjerovatno bi to imalo svojih prednosti a jedina mana bi bili putni troskovi medjutim za to ima vrlo jednostavno resenje samo ako bi doslo do nekog ovakvog projekta nasih zemalja odnosno vaterpolo saveza ..

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Ali u nasem savezu uvjek neka drama i uvjek neko ugrozen ili zapostavljen , takvi smo mi
    Prvenstveno je vas covjek zaduzen za dramu i krsenje pravila (valjda ne moram detaljisat'?).
    Sad treba nesto posebno da mi bude krivo kad vas zajebu novljani ili obratno??
    Moze mi samo biti smijesno, iako se tome ne radujem.

Kad je nesto u Savezu trulo to treba reci pa makar za to bio kriv i neko iz kuce, a kamoli iz lobija sopstvenog kluba. A ne samo kad kad posljedica urnebesnog rada u savezu zakuca na Budvina vrata.

Kako sijete tako cete da zanjete. Katastrofalan rad sa mladima vas je zabolio tek onda kada ste dobre mlade igrace poceli i sami da stvarate. Kako cete biti bucni kad vam ih budu poceli otimovat drugi timovi!?

Oprosti, znas da nije nista licno...
    P r i m o r a c

Page 598 of 942 FirstFirst ... 98498548588594595596597598599600601602608648698 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)