jeli samo meni pukao adsl od ovog nevremena prije pola sata? ne radi mi ni telefon mada njega ne koristim uopste.
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 990 using Xparent ICS Blue Tapatalk 2
Rookie je novi ADSL korisnik, moze izvuci i preko 20 Mb(koliko se sjecam, oko 24 Mb), ima odlicnu liniju. @Njivice, ukoliko se ne moze kod tebe izvuci 10 Mb, potrebno je da predjes na manji paket, npr FLAT B8.
Rookie, vec smo diskutovali na pm, dupliran je download samo korisnicima extra trio flat2 paketa...![]()
jeli samo meni pukao adsl od ovog nevremena prije pola sata? ne radi mi ni telefon mada njega ne koristim uopste.
Posalji broj helpdesku na pm.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Da, da podesimo to caskom![]()
poslato
Ima li jos neko od vas problema sa adsl-om zadnje 2 dana ili sam ja jedini? Vise mi ne radi nego sto radi i to puke 4000 puta u toku dana
Postovani,
zbog radova na unapredjenju servisa dana 10.05.2013. u trajanju od 00:00h do 06:00h na lokaciji Kotor javice se prekid u trajanju 5-10 minuta po korisniku.
Hvala na razumijevanju
Last edited by helpdesk; 08-05-13 at 19:04.
Konacno radi kako treba
http://www.speedtest.net/result/2695795873.png
izmjeri nedje drugo, nece ti dobacit preko 3mbps![]()
Ima li koji problem ADSL servis, posto mi stranice po 2 min otvara (npr. ovaj forum), a ova brzina mi je na speed test:
![]()
Ukoliko imate flat 5 paket za adsl onda Vam je brzina u svim parametrima ok.
Ping 42ms je ok, DL i UL brzine su kao sto bi trebalo da bude ako je taj paket, tako da ne bi trebalo da imate problema sa otvaranjem stranica.
Pozdrav. Već 3 mjeseca (ako ne i više) od kada sam podnio zahtjev za uvođenje novog broja telefona i ADSL-a. Naravno, niko me ni kontaktirao nije za ovaj period, a službu tj ekipu zaduženu za uvođenje pomenutog, niti dobiti na telefonu niti ih zateći u kancelariji u kojoj očigledno nikad nijesu. Danilovgrad je u pitanju. Takve seljačke i stočarske službe kakva radi ovdje kod nas ne postoji nigdje. Komšija mi je takođe čekao preko 2 mjeseca i na kraju odustao tj povukao zahtjev za uvođenje.
Što se tiče uslova, uslova ima jer sam do prije godinu ipo imao flat 5. A par komšija imaju i dalje aktivan ADSL. Sve je dakle sprovedeno samo da gosopoda dođe, priključi broj na paricu i pusti protok. Pa da zapjevam.
Može li se ovaj problem ikako riješiti? Zahvaljujem!
Posalji kontakt helpdesku ili pozovi 1500
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Mogu li da dobijem operatera kad zovem sa mtel mreze ?
Sent from my HTC One S using Tapatalk 2
Zvao sam par puta, dodjem do trenutka kad pritisnem 1 i cekam razgovor, ali nista se dalje ne cuje.
Javite nam se na pm, ako je potrebna pomoc.
Rijeseno je jutros, hvala svakako
Sta je to kad ADSL sesija puca svaki put kad pozvoni fiksni telefon ? Dje traziti problem ? Prijavljen problem T-Comu, T-Com strucnjaci rekose da je u kucnoj instalaciji problem. I nista vise... Ni blize ni dalje.
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks