ma e, evo ni na Nexusu nema, dakle to boba ne valja
titanium backup je zlatni standard, ali samo za rootovane uredjaje...
inace, konacno su se sjetili pravi apdejt da izbace za Vajber:
https://play.google.com/store/apps/d...com.viber.voip
verzija je 3.0.0, i pozitivno sam iznenadjen svim promjenama (a od sad ima i verzija za PC, sa video pozivima B-) )
(nečitko)
Stalno mi stizu neke spam poruke u notifikacije za skidanje raznih aplikacija... moze li se to ugasiti, pretpostavljam da se instaliralo preuzimanjem neke aplikacije
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2
Uvijek ti piše ispod notifikacije koja je aplikacija "servirala" reklamu. Sitna su slova ali obrati pažnju idući put.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Pa kako da ugasim notifikacije?
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2
Sa kojeg sajta skidate ove igre? Za svaku od ovih sto sam pogledao na google store mi pise:
This app is incompatible with your ProMonte Samsung GT-I9300.
look right through me
aptoide
Pod uslovom da nisi wipe-ovao sd card, jer si u tom slucaju ostao bez backup-a.
Cloud resenja u okviru tbp-a su idealna.
gase se tako sto deinstaliras problematicnu aplikaciju koja ih serviraMoraces sam da otkrijes koja je aplikacija kriva
Znam i da ima na playstore aplikacija koje otkrivaju te problematicne spamerske aplikacije, ali posto ne znam ime aplikacije, ne mogu ni da je preporucim, google it, ili deinstaliraj i reinstaliraj jednu po jednu sve sumnjive apps...
(nečitko)
Last edited by Dasho; 12-05-13 at 22:58.
Lucky Patcher cisti (gasi) 99% reklama iz android igrica i programa instalirane sa marketa. Na opciju Google Ads za odredjenu aplikaciju.
The HTC First, or “Facebook phone” as many prefer to call it, is officially a flop. It certainly wasn’t a good sign when AT&T dropped the price of HTC’s First to $0.99 just one month after its debut, and now BGR has confirmed that HTC and Facebook’s little experiment is nearing its end. BGR has learned from a trusted source that sales of the HTC First have been shockingly bad. So bad, in fact, that AT&T has already decided to discontinue the phone.
Oće to kad je HTC u pitanju :lolblue:
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Nije mi bilo jasno zašto ne prolazi taj model, a sad kad vidim komentare očigledno je: ljudi nisu skapirali da mogu da kupe jeftino korektan mid range telefon s najnovijim Qualcomm dual core procesorom, isključe za dva minuta sve što je Facebook ubacio, i imaju mini Nexus bez ikakvog rutovanja i gubljenja garancije - stock Android.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Jeftin samo preko mreže, ovako je skoro 400, a ima par dobrih razloga zašto se neko ne bi kockao sa tim...
![]()
Čak je i ovom macanu pala cijena od kad su izašle još dvije varijante
![]()
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
FlopTC.
Ovaj moj telefon je potpuno pomagario.
Ponekad nece da otvara aplikacije,zna da zablokira,cesto mi u toku razgovora pukne veza i onda mi se pojavi ekran da ukucam pin kod i odma se ukljuci bez cekanja kao kod pravog restartvanja.
Zna li iko sto da uradim da ova baraka malo bolje radi.
Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 2
Last edited by kambodza; 17-05-13 at 23:00.
Budućnost
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks