Pa ko jos vjeruje da mozemo uzeti titulu
najjace kad za nasu ligu uporedjuju sa ostalima i kazu a nasa je zanimljiva, moze svako svakog da dobijexaxaxa
AJMO CRNA GORO !!!
Realno, kakve koristi imaju sponzori u ovu našu ligu?
Rijetko ko ove mečeve prati, jedini način da nešto ućare jeste da namjeste koji meč.
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
Radi cega se svako finale kupa igra u Podgoricu ? Zar ne postoje drugi stadioni za to
Zbog reflektora. Kakvo je to finale bez noćnog termina ?
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Sutjeska kiksala eto prilike za titulu kojoj se niko ne nadaNe bi se zalio da je dobijemo
![]()
Ali je nikad necete osvojiti. FKSN <3
Sent from my Smart_HD using Forum Runner
Bgm je otoplilo u niksichihihi
Uze Sutjeska danas bod,bgm im je velik ovaj bod jer su vrlo lako mogli i bez njega ostat
Sledecu sa Celikom igraju,ako i tu kiksaju,eto zurke![]()
Inace,Buducnost bolje igra od kad su povrijedjeni ovi "glavni" igraci,jer ova djeca trce i trude se makar, pa i ako su neiskusni...
Naravno da ne. A bio bi pravi vic da osvojimo titulu iako je ničim nijesmo zaslužili. No, ako neko uspije da prokocka 12 bodova prednosti ne može se reć ni da je on zaslužio. Pa ako neće ima ko oće. Ipak, ne zavaravajmo se. 5 bodova prednosti je puno i ovaj osvojeni danas može bit i presudan. Sa druge strane, pitanje je koliko će ovaj vrlo mladi tim Budućnosti osvojit bodova do kraja. Ja sam zadovoljan i ako bi se kup uzeo.
Utakmica lijepa za gledanje. Sutjeska je baš željela pobjedu i grizli su junački. Ne mogu im navijači ništa zamjerit. Mali Jovović mi se baš sviđa i samo neka tako nastavi pa će bit nešto od njega. Mali Poček je čim je ušao izgubio naivno loptu na sredini i onda je sve pogriješio što je mogao, no ga dobro sudija isključi inače bi zabio 2 autogola kako je krenuo. Fali im Šušnjar puno i moralo se to kad tad osjetit, ali su sve ekipe trop pa možda i bez njega osvoje titulu.
Dick Laurent is dead!
Šta da se priča, prokockana je velika prednost, a i kad gledamo ovako ni 5 bodova nije malo
Poništili su nam 2 gola, par puta pomoćni sudio nepostojeći ofsjad...
Sledeće nedelje sa Čelikom, valjda će izaći sa drugim timom zbog Kupa, pa zato...
Не'рно болсесни!
Nekom drugom logikom, i teorijom zavjere kakvu ni Spilberg ne bi smislio, moglo bi se desit da Čelik grize i dobije Sutjesku a Budućnost njima pokloni Kup.
Da su pametni, tako bi napravili.
edit: Pa-pa-paranoja.
Bijo si poziw koi se neodbija
Gledam i ne vjerujem, već ste u svojim glavama stvorili sliku kako osvajate titulu.. A ne računate mogućnost da vas Lovćen sad tresne u sred Pg, a mi dobijemo Čelika i osvojili smo titulu...
Kakva bi tek žuraja bila kod Podgoričana ako vam Nikšićani uzmu i Kup i Ligu koje su vam bili na dohvat ruke, samo zamišljam tu scenu![]()
Last edited by Stawrony; 12-05-13 at 21:05.
Не'рно болсесни!
Ala smo ga zakomplikovali do maksimuma, Celik ce sve ama bas sve uraditi da nas zakine, a realno u tome jeste i draz fudbala ovakve zavrsnice liga , iako se ja ne bih ljutio da smo vec odradili posao...
Ja mislim da za bilo kojeg navijaca Sutjeske nece predstavljati ljepsi moment nego osvajanje titule posle meca sa njima, naravno uvijek se moze nesto desito nepredvidjeno, al ko sto gore neko rece ako ne mozemo 12 poena da sacuvamo , onda je ne saszlujemo..
Edit: Uopste mi nije jasno kako ekipa kao sto je Rudar se trenutno nalazi na petom mjestu, po igracima rekao bih da imaju nakvalitetniji tim, majko mila kkavih tamo ima individualaca , od Vlahovica, Igumanovica pa preko Stojanovica, ovaj poslednji je najaci spic u ligu , i da interesuje me koji je igrac iz Rudara koji nosi broj 20 , kao se setao kroz nasu odbranu ko kroz busni sir...
Miroje.
On i Jovović na drugu stranu su stvarno bili na korzo danas.
A i što kažeš teško da se može zamislit ljepše osvajanje titule nego protiv Čelika.
Bijo si poziw koi se neodbija
Bio sam neodredjen , pod ljepsim mislio sam protiv Buducnosti, a ne protiv Celika...
Evo, nešto nemam naviku da gledam našu ligu, ali danas gledah Sutjesku vs. Rudar, pa pregled Budućnost vs. Čelik, pa prošlo kolo onaj penač za Mogren u 90 i neki min.
Upravo to me je podsjetilo zašto ih ne gledam. Kakve namještaljke, pa ovo je show što se čini.
Pogrijesio si nesto mora da si me zamijenio sa nekim.
Evo, a jel tebi crnjak gledat sve u ružičastom svijetlu??
Moje pravo na ovom forumu kao i svima vama je da iznesem svoje mišljenje. Ako dotičnu ligu ne pratim redovno, uvijek u najmanju ruku znam šta se u njoj i dešava.
Ne mora utakmica da bude prljava tipa 30 faulova, 2 crvena, 3 penala da bi se namjestila.
1-X čist kladioničarski rezultat.
A penal, i Čelik su mi u najsvježijem pamćenju, ovi drugi upravo zbog promašaja, pa nesviranih penala.
Evo, ja više neću komentarisat u ovom pdf-u ako će tebi biti lakše??
Kako je pocelo, sa Janjusevicem u 6. minutu, dobro se zavrsilo. Gol Jovovica opravdano ponisten, iskljucenje Poceka opravdano. E sad, uvodjenje omladinaca (Poceka i Karadzica) u ovakvoj utakmici, u kojoj je bitno iskustvo, ne znam kako bih opisao (ps. ne sporim njihove kvalitete). Radojicic je eksperimentisao sa Rudarom prosle godine pa je izgubio titulu, samo neka nastavi.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks