Ahahahhaahahahahah
Marko, daj licnu. Vidis da ljudi misle da si neki djed. :lolblue:
Ja sam te lijepo pitao i ti lijepo rece da zbog vijesti neces pa ja pretpostavih. Ako imas nekog sestaka onda se izvinjavam za tih 100-150 konja ako te je to uvrijedilo.
Nemoj da se ljutis.
A i nemoj ovako da se ponasas jer si stariji makar 10godina od mene pa se pravi i pametniji malo![]()
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Ahahahhaahahahahah
Marko, daj licnu. Vidis da ljudi misle da si neki djed. :lolblue:
TAKUMI
Last edited by appelle moi; 08-05-13 at 22:54.
2.7 mb
She is only here to annoy herself!
Koliko mi je ostalo litara u rezervoaru otprilike kad se upali lampica za rezervu?
5-6-7 litara??
VW Polo 2003
(╯°□°)╯ ︵ ┻━┻
10 ja mislim. Ispod 5 nije sigurno.
mislim oko 7. na njega ako je dizel, sigurno jos 150km voznje![]()
f6
Zavisi od auta do auta. Osnovno je nedje oko 80-100 km da ti ostaje da predjes, jer se lampica ne pali onda kad dodjes do odredjenog nivoa goriva, vec kad bord kompjuter izracuna da sa tom potrosnjom koja ti je, mozes da predjes oko 80-90km. Tako da moze da ti ostane npr 12l, ali da ti je potrosnja bila veca, da si ga bugzio, .. a moze da ti ostale 6l ali da ti je prosjecna potrosnja oko 3-4l. ali i to zavisi od auta do auta, jer kod nekih imas senzor minimuma na rezervoaru, koji se pali (mozda nopr kad krenes uzbrdo), a kad nivelises auto, da ti se lampica ugasi.
Ne bih se slozio sa tim (ako pricamo o Audiu A4 1.9 TDI 96kw), ja sam do sad promjenio lijevo i desno donje pravo rame, termostat, akumulator (njegov original je trajao 8 god!) i prednje lezajeve tockova (na 200000km) i to su bili sve original na njega djelovi, ostalo je samo redovan i veliki servis, auto je sad na 218000km osim gore navedenih djelova sve je ostalo fabricki na njega (zamajac, lamela, turbina, dizne, itd itd nista nije taknuto) Auto i dalje dobro vuce, potrosnja ulja je i kao kad sam ga kupio (manje od 100gr na 1000km). Ako je auto redovno odrzavano onda nema zime. Cijene djelova su razlicite, ima skupih i jeftinih, ko sta voli pa nek izvoli.
Ja tako što mi ode litar na 10.000km.
A ti kako računaš?
Poslato sa super-moćne pisaće mašine Galaxy Note 2 x2
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Ja sam juce dosao iz Vojvodine, od NS do Prijepolja, tu napunio 2800 dinara(podijeljeno sa 75 dinar po litri izadje oko 37 litara za 340 km).
Od Prijepolja do kruznog Vukpetrol-a napunio 20,50Eura(270km, litar plina 0,72Eura) otprilike potrosnja do 11litara plina.
U pitanju je BMW 728i `98.
Po kojoj formuli se to racuna![]()
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Ja se posprdah sa njima prije neki dan, pa shvatise momci ozbiljno, edituj to sale.![]()
100 x koliko litara, podijeljeno sa koliko kilometara presao
E hvala ti)))) vidim naucio si i odmah knowledge transfer...
p.s. ne slepaj se uz moj post. Ti si to ozbiljno pitao
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
hahahhaha, da te naucim brate, moje iskustvo godinima
p.s. Vidim i na neki oglas pitas nesto u vezi iphon-a. Ovo se pripremas za neki kviz?![]()
Last edited by Femaman; 09-05-13 at 13:57.
Nije sramota reci "ne znam"
I ja sam lijepo odgovorio,kulturno kako dolikuje,e sad tvoj sledeci post nije bas bio na mjestu.Iako nisam htio da kazem sta je pod haubu to je moja volja ali ne volim prozivke,a posebno ovoga maloga te pita kako da j*be i kojem je matematika jaca strana...Na cestu mi auto jos ne izlazi bez prijeke potrebe jer nije sve zavrseno,zato je bilo par pitanja oko nekih stvari,al eto sad znas i to je to
Starac Foco od stotinu ljetaMa frende ako ti treba zirant za kredit reci nije problem a ne da mi ovako kopiras licnu :yipiiii:
oce li kakvo znacajnije pojeftinjenje?
ko je najbolji proiz plina?
i naravno majstor za plin u Pg?
Dako neko banuje ovog kolekcionara
pi, a taman se primakao, 49 postova, jos samo 1![]()
(nečitko)
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks