Kako nema veze da poklonite nesto humanitarnoj organizaciji Banka Hrane a ona to unovci i kupi hranu gladnima ajde molim vas da mi objasnite.
Brani li ti ko da otvoriš topic o tome...? Tvoja priča nema veze sa ovim, nije valjda toliko teško razumjeti...
#fakenews
Ma ne treba topik nikakav, ja sam samo to nabacio ovdje racunam poklanja se pa reko da se pomogne nekome, kad ono brani se izgleda svoja pozicija dako se zakuci sto za sebe dzabe, to ce bit najprije.
Pozdrav svima, vise se ne javljam u vasem topiku pa nek je sa srecom....
Pozdrav!
Last edited by PrvaRuka; 07-05-13 at 21:17.
To je to prijatelju, jer sam ja došao ođe da reklamiram svoj sajt na ideji drugih... Putuj igumane...
#fakenews
U pravujeprvaruka![]()
Provalio nas je, mi se obogatismo na ovom topicu.
Sad Me grize savjest, sto dio toga ne dadosmo u humanitarne.
Ima li neko da pokloni djecje biciklo (moze i polomljeno,neispravno)? Treba mi za neki experiment. Valjalo bi da je prednja guma i volan OK...
"Ti ne budi ništa!", rekao mi je Bog kad me stvorio.
Ima li neko mozda da ide u BG u cetvrtak, petak, ili eventualno subotu, a da ima jedno prazno mjesto? Znacilo bi mi. Eto, imao bi sok od mene i interesantne price valjda.PM.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Although my heart may become stone cold, my sword and my honor will last forever.
215. Poklanjam dva ogromna telefona za kolekcionare extra očuvani i ispravni samo nemam punjač za njih ali rade kad im se baterija šokira (mislim da je nec u pitanju), dvd rom za laptop i adapter (prelaz) sa starog na novi džek za nokiju, oznaka ca-44
![]()
215. uzimam ako nije dato
Sjedi ti, ja cu mi donijet :)
216. Poklanjam 9 VHS kaseta sa snimljenim filmovima (snimljeno nekad davno sa TV-a, znači svi sa našim titlovima):
- Isijavanje (The Shining, 1980.)
- Opasne veze (Dangerous Liaisons, 1989.)
- Goli u sedlu (Easy Rider, 1969.)
- Lovac na jelene (Deer Hunter, 1978.)
- Lice s ožiljkom (Scarface, 1983.)
- Kum (The Goodfather 1, 1972.)
- Kosa (Hair, 1979.)
- Briljantin (Grease, 1978.)
- 9 1/2 noći (Two Moon Junction, 1988.)
Spameri, nastavite li dobićete kaznene.
Oj visoki Durmitore svih planina direktore...
Ima li ko da pokloni neki stari akumulator da radi?
Obise mi auto sinoc i klepise mi i muziku i akumulator iz kola...e pa...ajde muziku da rece coek al dje me ostavise da ne mogu na posa poc sve im `ebem...
a ima li ko neki stari sto za računar da pokloni,neki koji mu samo prostor zauzima...
uzeo bih 216.
hvala
217. Poklanjam krevetac za bebe sa dusekom.
Slomila se jedna dascica odozdo sto drzi dusek i kako mi je dijete vec dosta poraslo odlucio sam da ga ne pravim nego da mu kupim veci krevet normalni.
Izuzev te dascice koju svako moze napravit krevet je u odlicnom stanju, bijeli i greota je da ga ne uzme neko kome je neophodan.
Kome zaista treba moze da me nazove na moj broj 067/740-500 i vec danas kad god oce moze doc po njega.
Zivim u Podgoricu, zgrada Lepe Kate kod Gintasa.
Pozdrav!
Kad bi neko želio da se otarasi punjača od Nokije ,a riječ je o debelom i tankom priključku,baš dobro bi mi došlo.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks