Tako mu je i rekao majstor gdje ja odrzavam auto, oko 1000e, a on kaze da mu je neki drugi rekao oko 400e da mu on sve napravi da radi, u sta i ja sumnjam.. A u Srb u Cacak repariraju automatik mjenjace tako mi rekose danas?
E, ali ti treba i flywheel, set lamela/korpa (zamajac), pedala sa mehanizom, boca od glicerina, crijeva, busenja razna, rucica sa sajlama.........jos 500-600 eura.
TAKUMI
Tako mu je i rekao majstor gdje ja odrzavam auto, oko 1000e, a on kaze da mu je neki drugi rekao oko 400e da mu on sve napravi da radi, u sta i ja sumnjam.. A u Srb u Cacak repariraju automatik mjenjace tako mi rekose danas?
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Svi majstori vele da su ti pasati automatik baš loši... Znam jednog majstora ima 10 takvih, automatik, parkiranih...
Nego, koliko je veliki servis za b5.5, 2001., dizel, manuelni menjač, (ali to nije bitno za ovu priču)?
Što sve spada u veliki servis za ovog pasata? Moram da radim ovih dana, po prvi put na ovaj automobil, pa da se informišem prvo.
Los menjac... Kako nece kad nikad ulje i filter nije zamijenjen...
f6
Jbg kupio je auto prije mozda pola godine.. Nista onda cu mu reci da trazi neki polovan automatik.
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Pedja i Neno Kuc na komanski most.
Milan Bojović - na Zlaticu
067 369 666
Srecko kod vezirovog mosta
Nijemi Tuzi,
Ima li jos koji lakirer? ja imam isto da lakiram pa cu da idem redom od jednog do drugo pa koji bude najjeftiji, koliko auto stoji dana kad treba cijelo da se ofarba?
Kod cijelog auta je bitnije ko ce ga rastavittj skoro pa jednako sa farbanjem- makar meni
![]()
f6
U Bar u Bar.
Najjeftinije, a radi isto ka ovi Podgoričani...
Poslato sa super-moćne pisaće mašine Galaxy Note 2 x2
Daj neki broj telefona, da pitamo...
Kod ovog auta je malo specifično, ne farba se cijelo auto, već samo plastika koja okružuje auto. Toyota LC 90 je u pitanju. Pojedinci su tražili masu para, bogami kao da se farba cijelo auto...Jedino su momci sa foruma tihomir i Stefan bili realni sa cijenom, ali mi rekoše da više ne farbaju, tako da se mora tražiti neko ko je u njihovom rangu sa cijenom.
Evo slika...farba se siva plastika..zajedno sa prednjim i zadnjim branicima
[IMG] http://www.auto-types.com/images/toy...ser_90_e6r.jpg [/IMG]
Last edited by DadoMonte; 08-05-13 at 08:31.
drugov auto , 1.9TD kad ide u brdo ponekad zasvitka lampica od ulja, auto ima ulja , radi skroz ok ...
ovo se desava uglavnom kad se auto vozi na 2000rpm , chim se doda malo jaci gas ili vrati u manju brzinu to prekine ...
sto moze bit problem , moze li ulje da je problematicno . Sipato je zadnji put 10-40 za dizel
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Last edited by Bugi; 09-05-13 at 20:05.
dajte preporuku za majstora za klimu....koji mi nece uzet 300€jer ce reci vidji brate tebi je to kompresor, a da nijeno eto posten da bude
![]()
Kazo,u Zagoric 067572976
poslato sa Kapadžića mosta using gumerabicu
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks