dje poves' suzuki jimmy na dijagnostiku? upalio mu se check engine?
Znam da je već više puta pisano o lakirerima po Podgorici, ali nisam uspio da pronađem to što sam davno čitao, pa ako vam nije mrsko, napišite broj telefona i lokaciju povoljnih lakirera.
Unaprijed zahvalan...
dje poves' suzuki jimmy na dijagnostiku? upalio mu se check engine?
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Ako sam sa 29e, ili 37L plina presao 280 Km, samo gradske koliko to ispada da trosi na 100km?
Post godine?!
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2
Hhahahahahahahahaha predajem se...
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
zaboravio sam formulu mozgovi, kako je?![]()
Kako se zove ona prodavnica servis sta li je vec dje rade servis amortizera, ima reklama buksovaca na radiu se stalno vrti ?
xaxaaxaxaxax jeli ovo vrsni poznavaoc kola pitao ovo?jeli ovo realno ljudi?!?!? brate treba bi sam sebe d abanujes posle ovoga ili 10 dana bez postovanja i zabrana ulaska na automobilizam![]()
Dobri ste momci, nemojte se tako palit, cuvajte se, da ne pregorite. :mrgreen:
Ovdje pominjes zaboravio si FORMULU?daj nemoj se blamirat ovako brate,sto veli vilit reba si na kraju krajeva nekome PM poslat,svako bi ti odgovorio a ne ovako javno pokazujes koji su tvoji kapaciteti,bez uvrede al sam sebe skaces us tomak i cudis se zasto tvoja misljenja nisu on high stake![]()
Pa palinjam, kapiras?![]()
Interesuje me misljenje/iskustva sa Hp2 celjustima(kako ih neko zove) i diskovi 314mm koji su isli na S6?Nisam upoznat sa njima al ispali su mi u neku kombinaciju sa stelujucim gewindima pa bih ih uzeo?
Drug ima passata b5 2000god automatik tiptronic, prije nekoliko je pocelo da mu tesko ide u rikverc, dakle kada usalta u rikverc auto izuzetno tesko krece, kao da je pod rucnom, izgubi snagu. I neko mu je preporucio da promijeni ulje, kada je bio kod majstora kaze ulje koje su mijenjali je bilo toliko crno da je to strashno, rekao mu je majstor ko zna od kad to nije mijenjano. I promijenio i ulje i filter. Naprijed mu sve regularno ide dakle normalno, ali posle mijenjanja ulje u rikverc ne moze nikako.. Da li neko zna o cemu je rijec, da li ima neko u Cg da reparira automatske mjenjace? Da li bi mu preporucili da stavi manuelni jer mu je to jeftinije?
Volio bih pogotovo da cujem fabijino misljenje jer je on dr mr za automatike![]()
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
manuelac i zavrsio je posa
Tu ne pomaze ni ulje, ni filter.
Snaga ostaje ista ali mjenjac proklizava, tj. posle su mu lamele od rikverca.
Sa novim uljem je jos gore, jel? Vjerovatno da, zato sto sad novo ulje nema sitne komadice metala koji su koliko toliko formirali hrapavu povrsinu na lamelama rikverca.
Da je moj, ja bih ga reparirao.
Posto kod nas ne znam jednog majstora da zna da radi automatske, onda neka nadje polovni.
Moze da se ubaci manualni, ali ne bih mu to preporucio.
TAKUMI
Zasto ne bi? Raspitao se za cijene, manuelac bi ga ispao oko 400e.. Automatik puno skuplji.. Sa polovnim ne zna sta je dobio..
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks