mora se na nesto covjek vaditi, doci ce fiorentina sigurno .
mora se na nesto covjek vaditi, doci ce fiorentina sigurno .
Prvi put danas stavljam na tiket sigurnost 90% jer je sve bilo realno,i eto Bolton glibavi kiksa namjerno i Livorno u 93min...
ja ne volim da igram drugu italijansku ligu, a boltona sam zakasnio da ubacim na tiket sto je i dobro bilo, ali kada sam prosao totenhem u zadnjem minutu znao sam da cu dobiti![]()
Sto mi Hull napravi... promasi u 93.penal za 3:1 i u 96. Ga primaju iz penala za 2:2......
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2
5 ti put u 2013. Igram kladionicu i 4 puta stavljam malagu na tiket...4 puta mashim.
Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 2
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
nista se ne vidi, uglavnom los tajming sa malagom
ima i gorih slucajeva.... (ja npr).
pa doro brate kao da pogadja kvote 3,4..a ne tu do 1.70 maximalno..jos je juce pao na malmo i st.etie.
mada nije los,ali isto..
Samo da se javim momcima. Kako dobismo danas, a? hahahhahaha
Mislim da bi bollje bilo da se batali ovaj topik.svi bi u plusu bili![]()
I did it for me. I liked it. I was good at it. I felt alive. - Walter White
kako puce fiorentina, e ne znam kako danas ja dobih , bas je los dan bio, ali eto odabrao sam prave timove, sjutra cu opet jedan ili dva singla postaviti sa malo vecom kvotom pa kombinujte![]()
22:00 85 La Coruna0 - 0 Atl. Madrid
Pogodite šta sam igrao... Uopšte nije teško.
GG? :mrgreen:
Sutra Basel 2.
Da li je ko gledao utakmicu La korunja- Atletiko M.??? KOja kradja... dva penala je Lakorunja trebala da ima zbog igranja rukom atletikovih igraca... a poslednja sansa u 93 minutu , kontra Lk. i ladno rukom blokira sut odbrambeni igrac atletika i sudija nece da svira penal...
zamalo oba
![]()
She is only here to annoy herself!
Hal daleko od zamalo... nego su promasili penal u 93, a primili ga za 2:2 u 96. iz penala... al ok![]()
to što su gubili 1:0(pa izjednačili u isti minut jer su ovi još slavili) ne brojiš![]()
She is only here to annoy herself!
svi ste nesto cekali a ja bajern gg3+ citavih 64 minuta :lolblue:
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks