jojo u arsenal...
http://www.pobjeda.me/2013/05/04/eng...onskim-klubom/
ljudi dajte da smislimo kakvu novu pjesmu za tribinu , brzo ce ovaj mec moramo nesto novo uvodit ... reperotoar nam je :victorious:
jojo u arsenal...
http://www.pobjeda.me/2013/05/04/eng...onskim-klubom/
Uff steta sto je Juventus ovako rano obezbijedio titulu, mogu mislit kako ce van forme Vucnic da bude za mec sa Ukraajinom...
istina ziva, mada je po meni Mirkova forma uvijek nedje na ljeto najbolja, da odemo na svjetsko cudo bi napravio !![]()
all is worthwhile if the soul is not small .
Ja volim vise da Jojo ide u Juventus... nego u Arsenal.
Jer bi imali uigrana dva napadaca, i onaj Pepic ako bi uspio da se progura u prvi tim, bilo bi dobro.
Kad smo vec kod Juvetica, bas ima los period koji je prakticno poceo sa drugim dijelom sezone, kako je krenuo bio u prvom dijelu mislio sam da ce ovo biti njegova sezona, kad sad zadnja tri mjeseca bas slabo slabo je to....
gledao sam mec sinoc, zao mi ga je malo jer lopte ne gleda momak, oni igraju sa krila i on da bi dobio loptu se izvlaci ispred 16erca. Ljajic je poceo da solira joveta se zestoko crnjaci u vrh spica
Ja vjerujem da ce i Vucinic otici negdje drugo, a Jovetic bi se dobro snasao u Arsenalu, samo steta sto ne ode negdje da se bori za trofeje.
Sent from my HTC One S using Tapatalk 2
Pratim stalno italijanske medije zadnjih godina i strašno je to koliko potcjenjuju Mirka.
Koliko je samo penala napravljeno nad njim ove sezone.
U vrhu je kad su asistencije u pitanju.
Bez njega bi teško Juve osvojio dva skudeta. Sreća pa to Konte cijeni,
ali javnost italijanska samo pljuje.
Možda mu fali koji gol više kako bi priznali da je on Top Player za kojim kukaju već dvije godine,
ali možda bi i dostigao cifru kad bi sam pucao penale koji se skrive nad njim, a ne Vidal izvikani.
U svakom slučaju čestitke Mirku na tituli!
Volio bih da Joveta pređe u Juve, mada pitanje je da li bi bilo mjesta u timu za obojicu.
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
Deserve's got nothing to do with it.
Vucinic im ajedan problem koji je ocigledan i kad igra za nas i kad igra za klub. on djeluje i on se ponasa nezainteresovano, a to navijaci najvise mrze.
nekad je lopta na korak od njega a on ni da potrci i onda naravno da ce navijac da popizdi, i dzaba mu poslije 3 dobre akcije kad je sa ovim sve ponistio.
mozda on nije nezainteresovan i mozda daje sve od sebe u sta ja vjerujem ali dzabe kada tako izgleda na teren
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Ma sve je to ok, nije problem u tome. Problem je shto on u prosjeku od 30 utakmica po sezoni barem 12-13 odigra loshe, a sa takvom nekonzistentnoscu ne moze biti ona najveca klasa nikako.
U reprezentaciji je cak daleko ujednaceniji nego u klubu i generalno igra bolje, shto vjerovatno ima neke veze sa cinjenicom da sve lopte idu na njega.
Deserve's got nothing to do with it.
Stavimo po strani da je Vucinic crnogorac,i recimo da nije nas reprezentativac koliko bi nas reklo e kako je odlican igrac i slicno, mozda jedno ili dvoje u vrh glave, no sto je nas pa ga malo dizemo u nebesa.Realno Vucinic nije top igrac, al je igrac koji moze igrati u veliki broj klubova, on prije svega nema kontinuitet, i tu je kraj sve price, kako moze biti dobar igrac ako ti ne igras cijelu sezonu ili veci dio nje na visokom nivou, vise je igrac trenutka ili utakmice, njemu mozes po uvodnih 10 minuta da vidis kako ce utakmicu imati, ne krenu li mu dva tir driblinga na pocetku utakmice nece se vidjeti...
vidis ja bas mislim da je suprotno, nijesi svjestan kakvi raspadi od igraca ili mozda bolje rec prosjecni igraci igraju za jake klubove samo sto su npr. englezi, francuzi, argentinci ili brazilci. Mislim da bi taj momak mogao lagano da igra za bilo koju reprezentaciju na svijet, da bi i spaniji i brazilu valjao dosta.
Primjer a mozda grijesim:
Bolji je i od: janga, raznih volkota, cemberlejna i sl, potom iguan, velbek, koentrao i jos masala
sve ovo su igraci koji su na slicnim pozicijama, jer mirko je generalno vise od pola sezone igrao krilo.
Cinjenica momak je majstor ali druga cinjenica je da taj majstor treba ispred sebe spica koji daje 25-30 golova. Tad bi svi cijenili njegovih 10-13 golova i isto toliko asistencija
Pa dobro nikako nije isto jel si Brazilac ili Crnogorac, da bi igrao u nekom velikom klubu, treba puno i srece da bi do toga doslo, mirko trenutno igra u jednom od top class svjetsskih timova...
Mene je on ok , i bas sam ga gotivio, do meca protiv Ceha u Pragu, e onakva setnja po terenu a doslo da te prati 3000 ljude koji su se bog zna kako snasli za pare, a ti njima tako vraces, to ti je njegov najveci problem ono sto uradi lose ostavi pecat jedan veliki.Uvijek sam ga branio sto ga svi napdaju , al njegovu nezainteresovanost protiv ceha jos u zivotu vidio nisam
Nadoknadio je zato u poslednjih nekoliko utakmica, a vjerujem da ce i protiv Ukrajinaca odigrati dobro.
Kako rece Brnovic, Mirko je u dvije utakmice protiv Moldavije i Engleske pretrcao mozda i najvise od kad igra fudbal![]()
Ne to ne moze da se nadoknadi, on je pokazao veliki stepen neposotovanje prema svim ljudima kao i prema zemlji koju predstavlja na toj utakmici, i da nas na tri svjetska odvede sledeca smijem ti zagarantovati da se po njemu sjecati po onoj setnjici po Pragu.
Mislim da pretjerujes, jer nije on (jedini) krivac za rezultat u barazu. Ne mozes mu zbog toga zamjerati sve ostale utakmice koje je prakticno sam rijesio.
Uostalom ne treba vjecno da se vracemo na taj baraz, treba gledati naprijed pa cemo valjda putovati za Brazil![]()
Ja njemu tu samo zamjeram njegovu setnju, i potpunu nezainteresovanost, al to je Mirko Vucnic nekad ni on sam ne zna sto mu se po glavi mota ...
Evo se Volkov povrijedio a taman poceo da igra standardno....
Imamo li uskoro kakvu prijateljsku utakmicu?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks