Ma ja bih promijenio ogranicenja,fino na 35 kroz grad,otvoreno 45.a 15 preko ogranicenja oduzimanje vozacke i auta i odma auto spremit ka presretaca
I da nema ja bih tako vozio, samo sto bi morao ja da brinem oko limita.
TAKUMI
ja ne znam za vas....ali se meni uvijek ali uvijek pripava za volanom kad vozim po pravilima...i sebe tada smatram veci rizikom za ostale nego kad vozim 15-30km preko ogranicenja(na otvorenom) i kad preteknem cak dva vozila![]()
pa tako je za 90% ljudi
She is only here to annoy herself!
juce do cetinja 4 patrole plus motorista. Dakle nije za zezanje, nidje nisam prekoracio brzinu, srecom preztize me jedan dzip pa za njim malo brze nego je i on bio tu na +10 ili 15 od ogranicenja. Velika je greota centa ovoj drzavi dat jer sto mi vise dajemo to oni pce vise od nas, a generalno 98% nas od nje je dobilo goli k...c
Ma ovo je nevjerovatno... Skoro smo ja i ujak iz dosade pratili... Od Ribarevina do Bara, samo na 2 mjesta ima ograničenje 70km/h... Sve ostale dionice 50km/h i 60km/h... Znakovi su nam iz 1970. godine, namijenjeni za Fiće, Trabante i Peglice.
Na Sozinu ih u zadnje vrijeme nema... Ne znam ko mi reče, i ne znam da li je i istina, ali valjda je naređeno da tu ne stavljaju radar... NEPROVJERENO!
Pa samo tunel je preko 4km... A od skretnice za Sozinu, do skretnice za Sutomore ima oko 10km. Možda i jače.
Prosle 2 sezone (ljetnje naravno) sam tom dionicom prolazi svaki dan po nekoliko puta(desavalo se i 3 puta dnevno za ulcinj),mogu na jednu ruku da prebrojim da nije bio ili presretac ili patrola,tako da cim pocne sezone odma ce tu da se sjate,isto kao i B klasa sto je bila na dionicu od plantaza pa do lakovica,cim su pocele malo vece vrucine odma se preselila na dionicu pud bijoca.Sad jes malo lakse sad ovom dijonicom ici malo brze,ali o5 ne rizimuje se ni mene ni nikome jer vazda bogu banut niotkud..
Opet žuti audi
http://www.vijesti.me/vijesti/divlja...-clanak-126636
Čoldo Mališić :lolblue:
Oni bas vise ne znaju sto ce da pisu... Al ih je gosn kolega prosuo zestoko![]()
f6
Da bog da se ne skida sa njih
A nemoj molim te oni su svi posteni i casni... To su im pradjedovi ostavili
Vijesti je komplitli ovnd.
TAKUMI
To je njima divljanje, startovat sa autom...
Njak Njak Njak
Ah sto ces,nemaju sto drugo da izvjestavaju.Ovaj mlati pistoljem po Podgorici kolko idje moze,i o tome 2 rijeci mos samo procitat.A ovo mrcno auto ni krivo ni duzno svako malo napadaju,ili im je cilj mozda da mu dignu rejting pa da budNe malo skuplji u kolko se Coldo odluci za prodajuNesto u fazonu Most Wanted
![]()
juce policija na PG-CT.... tri trake... stoje sa desne strane (gledano PG-CT) gdje su tri trake (dvije prema CT), a zaustavili nekog BMW-a beogradskih tablica u sred krivine koji se kretao iz pravca CT i auto stoji u sred trake (jer nema gdje da se skloni), upaljenih zmigavaca i momak pretrcava citavu magistralu.... inace padala kisa, a tek kad dodjete na par desetina metara mozete da vidite zaustavljeno auto...koje morate da zaobidjete preko pune... i onda da mi neko kaze da se brinu o bezbjednsoti saobracaja...
a ovo nije prvi put da vidim...i prema Nk su ovo radili...tri trake posle dubosa...zaustave po 4-5 volzila iz pravca Nk...u sred krivine... pretrcava se kolik ose moze preko magistrale...a svi ostali zaobilaze preko pune...
Last edited by E_K_V; 07-05-13 at 08:42.
Inace pravo nemaju da zaustavljaju sa suprotne strane ulice tako da slobodno mozes da im mahnes.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks