Ma e, bas tu gumu, bas na njegovom bolidu.
TAKUMI
ima veze tim i sve ostalo naravno.
ja nikad ne predvidjam na koju ce masa poziciju bit u kvalifikacije.
sve ove bodove sto sam osvoji su bodovi koje dobijam u zavisnsti kako se moj tim, menadzer i ostalo (ne znam ni sta se sve uracunava) pokazu u trci.
nego, razvlacimo po malo temu sa ovim...
Kimi ponovo dao do znanja zbog čega je najlik Formule 1
Kimi Raikkonen je još jednom privukao pažnju medija svojom hladnoćom, zbog koje je i dobio nadimak Iceman.
Vozač Lotusa je jasno u intervjuu za nemački Sport Bild dao do znanja šta bi za njega značila nova titula šampiona sveta u Formuli 1.
"Znam samo da ne bih bio srećniji zbog nje", izjavio je pomalo šokantno Finac, koji je inače veoma dobar prijatelj sa vozačem Red Bulla i trostrukim svetskim šampionom Sebastianom Vettelom.
"Teško je biti prijatelj sa nekime u Formuli 1, ali mi to jesmo", potvrdio je svetski šampion iz 2007. godine, koji je nakon Velike nagrade Bahreina privatnim džetom poveo Vettela do željene destinacije.
"Šta dogodine? Iskreno, ne znam. Koncentrisan sam na ovu sezonu i to je jedino što mi je bitno. Kada dođe kraj sezone onda ću da sednem i da donesem najbolju odluku za sebe. Trenutno ne želim da gubim vreme razmišljajući o dalekoj budućnosti", zaključio je Finac.
Räikkönen je najbliži Vettelov pratitelj na listi vozača nakon četiri odrađene trke. Nemac nakon pobede u Bahreinu ima 77 bodova na svom kontu, a Finac svega 10 manje.
Frende, ON vozi za NAS !!!
19 maja, Nordslif, citavi.
http://www.f1fanatic.co.uk/2013/04/2...-nordschleife/
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Znam, postavio sam link gore.
Idemo li?
TAKUMI
I opet Kubica crash:
Release Yourself
To je brat.
Taj tip nije normalan!
TAKUMI
Ovaj se ozbiljno kandiduje za najveceg penala u F1, posle Zalosnog.
Tip 3 godine vrti istu pricu, sve isto i samo nanovo. Da mu oce dat otkaz vise...
http://www1.skysports.com/formula-1/...hey-need-to-be
Dr. Z je mnogo nabrijan.
TAKUMI
GAZDINE pobjede su nedostizne i nenadjebive !!!
A pazite sad ovo... Procjenat pobjeda u odnosu na broj trka, pa ON je apsolutno NIKAD dostizan. I uprkos tri godine u Mercedes dje nije imao pobjedu, FRAJER je opet ubjedljivo ispred svih.
Statistika Zalosnog, za plakat. Kakav promasaj od vozaca i od coeka uopsteno.
Kakav bre crni Lojzek?
TAKUMI
sto bi zvonko mihajlovski rekao statistika je kao bikini, otkriva sve a ne pokazuje nista![]()
She is only here to annoy herself!
Ja sam vidio sve dok je FRAJER dosao do tih brojki.
TAKUMI
da, lo stile Indianopolis
Kakav crni Indianapolis? Nisi valjda mislio da ce protestovat zbog glupog Michelina?
TAKUMI
dje im je solidarnost![]()
200 trka - 31 pobjeda. Zalazak karijere.
ahahah kako ga branite na forum a 3 god. mu niste otišli na trku dok je vozio za mečku eee![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks