210. Uzimam.
207. Uzimam.
210. Uzimam.
211. IT mag memorabila pack 1 (za nostalgicare)
- casopisi svet komputera, 11 brojeva od kojih 10 u dobrom stanju (ne-hronoloski poredjano):
04.2004., 03.2003., 12.2003., 11.03., 10.03., 05.06., 04.05., 08.05., 01.06., 12.05. i 03.2001 kojem fale neke strane i omot
- casopis digital 01.2005.
- katalog Asusworld Heart of technology jan/feb 2005
Nazalost, trebalo je da bude jos ovoga (pogotovo casopisa SK), ali izgleda da je samo navedeno ostalo od nekadasnje kolekcije :?. Ako se pronadje jos nesto, bice nova lista.
Edit: Usput, da li neko ima radio-kasetas koji bi dao, za neku simbolicnu cijenu, samo da je ispravan?
Last edited by Axel1334; 20-03-13 at 18:23. Reason: greska u kucanju
Ja bih rezervisao, ako vec ko nije preko PM-a.
212. Samsung D900 sa slomljenim ekranom, nekoristen par godina, slusalice, USB kabal i punjac.
Although my heart may become stone cold, my sword and my honor will last forever.
212. uzimam ovaj usb kabal, ako moze samo to![]()
212. uzimam ovaj mobilni i to ostalo bez kabla sto treba djolee-tu
Sjedi ti, ja cu mi donijet :)
212. hvala jos jednom![]()
213. Neispravan SonyEricsson P1i, nije mu u redu podnozje za SIM karticu. Uz njega dodje i Sony M2 kartica 512MB. Nemam kablova.
Although my heart may become stone cold, my sword and my honor will last forever.
213. uzimam i to![]()
ti si pun ovih neispravnih telefona ahahahahahah
213. za nenodrs.
a drzim tako stvari dok ne odlucim da se odvojim od njih...manija neka (:
Da vas samo podjestim pravila:
"Uvodimo pravilo i da ne mozete uzeti vise od jednog poklona za 3 dana, OSIM ukoliko se za taj poklon niko ne javi za 24h! Time sprijecavamo neke da lupaju refresh i sjede ispred topica cekajuci da pokupe svaku stvar koja im treba i koja im ne treba!"
edit:
da ne spamam forum...
A vidji sto se tice mene nek ti 10 iphone 5 pokloni ako oce...nego samo kopiram pravila foruma i volio bih vec kad se poklanja da se ravnomjerno podijeli ...
Last edited by raske97pro; 02-05-13 at 01:34.
raske97pro ovo si postavio sigurno zbog mene jer sam uzeo dva za redom al to je sasvim slucajno i meni jesu potrebni... oba idu kod majstora da popravi jedan koji se najvise isplati da bi koristio... i hvala JungleBoy jos jednom....
Pošto sam postavio oglas da kupim policu i niko mi se ne javlja,
ima li neko da hoce da pokloni nesto slično ovome
https://lh5.googleusercontent.com/-w...2/DSC01226.JPG
214. knjige za njemacki i engleski jezik
214. Uzimam za Njemacki, sestra je pocela da uci pa ce joj dobro doci ovi pocetnicki nivoi![]()
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Vec kada poklanjate stvari poklonite to onima kojima najvise treba. Postavite aukciju sa tim stvarima a u ima Banke Hrane na Prvoj Ruci i novac donirajte za hranu. Vase je samo da postavite predmet a ako se proda mi cemo ostalo da odradimo da dodjemo po predmet i posaljemo ga kupcu. evo linka http://www.prvaruka.com/content_page...ge&topic_id=70
To onda nije poklanjanje već prodaja u humanitarne svrhe...
#fakenews
Zamišljeno je da uzme onaj kome treba, a ne da kasnije proda to što je uzeo... Vaša ideja je odlična i potpuno je podržavam, ali nema veze sa ovom ođe...
#fakenews
sony ericsson koji sam dobio sam napravio i savrseno radi... i naravno ja ga necu prodavati nego je za mene jer mi treba telefon... i hvala JungleBoy![]()
telefonu je bio pokvaren citac kartica i napravio mi je drug koji se bavi time za 15e sto nije mnogo...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks