Lošiji tim u ovom dvomeču?
Završio sam s ovim forumom.
Eto sto je fudba: uz malo srece je dalje mogao proci losiji tim u ovom dvomecu.
Borusija je dokazala da je jednostavno bolji, jaci i kompletniji tim od reala...toliko bolja i jaca da je neprimjetna i klasa jednog ronalda.
Lošiji tim u ovom dvomeču?
Završio sam s ovim forumom.
Ne znam ni zasto si jos uvijek tu vlado, pljas, pljas
Tu es mon héro!
Za oba gola je on kriv. Kod prvog je trebao da pravi ofsajd zamku ali posto je on sivonja ostao je malo naprijed i cao. Kod drugog kleci umjesto da uzadje na Ramosa. Bas sam ga promatrao i nevjerovatno kako je los.
U svakom slucaju Borusija zasluzeno u finale, umalo ih kostase onolike propustene sanse.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
U prvom mecu Real nije imao jednu jedinu ozbiljnu sansu. Najvece sto su imali je sansa Varana koja nije nikako mogla uci. Borusija je dala 4 a mogla je jos. U drugom mecu ozil i Ronaldo su imali po sansu, na drugoj strani Lewandowsky je imao 3 100%, da ne pricam onu Gundogana, ono bi svako ubacio. Zadnjih 10 minuta je bila utakmica za sebe, ali do tih 170 minuta borusija je totalno izdominirala mnogo losiji real.
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
Treba je real da izdjuska ove prevarante no ajde. Ode murica...
Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 2
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Stvarno, kakva je Subotic kesa, Hummels doktorski ovu utakmicu.
Dokaz vise na teoriju da su trebali da ga biju u prvoj utakmici pa im ne bi uvalio 4 gola.Nocas su ga Alonso i Ramos posteno isamarali i bez zutog prodjose(mozda Ramos dobi al nisam siguran).Mesut Ozil = Igor Rakocevic fudbala, sto je onaj coek nocas radio meni nije jasno, jos ona sansa 100% na pocetku kao slag na torti.
Sve u svemu zasluzen prolaz u finale Borusije, najvise zale gazde podgorickih lokala jer bi im pazar bio mnogo veci nocas da je Real prosao nocas sudeci po postovima pojedinaca![]()
Meni se cini i da Real izgubi 5-0 neki bi opet pricali kako je Real jaci i kako su ovi iz Borusije prevare.
Eeeee kad ovaj gore pomenu Alonsa, totalno ga zaboravih koliko je nebitan.
Vidjeste li kako proigra Real kad on izadje?
A sad Real ne prolazi 1/8 finala kad im ode Murinjo hahahahahahahah
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Cestitke dusmanlijama.
Ko Ramosa hejtova' na penis mu plandova'. Odigrao je doktorski vecerasnju utakmicu.
Desni bek, osvjezenje na sredini, prodaja Iguaina uz dovodjenje provjereno kvalitetnog spica i trener jakog autoriteta, jer Mou odlazi, pa da ganjamo finale 2013/14.
Last edited by Serhi; 30-04-13 at 23:09.
GAME OVER!!!! Utuljuj Ligu Šampiona, IGRICA JE OBRNUTA, dajte nešto novo!
Bogami je bilo zaebano, Borusija pored svega ima par evidentnih šupljina koje će ipak za klasu bolji Bajern pametno iskoristiti.
Зашто ме мрзиш што волим Шешеља?
Sprdaš li se to. Ne da su ih nadigrali u dvomeču nego su ih odučili od fudbala u sve 4 utakmice ove godine. Tim koji je i sa 4:1 došao da se nadigrava a ne da se brani. Kombinacije i kretnje njihove sredine su fudbalska poezija za razliku od Reala koji sem igre 1 na 1, i dugačkih lopti Modrića i Alonsa nema ništa klasno da ponudi u gradnji igre. Za koga je fudbal timska igra, očigledno mu je koji tim ima više klase.
Vlado vala opet prica na nivou od proslog puta.
Realovi navijaci svake godine kad ispanu sledece osvajamo,ne valja ta prica,nikom nije pomogla.Kakva braca
![]()
Djuskanje na gostujucem stadionu
I ja cu prosut malo vode za vladom.
Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 2
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
21:7 je statistika suteva ali bez Goetzea napad Borusije nije tako ubojit. Ne mogu se dogovoriti da li se radi o povredi tetive ili dvoglavog misića ali kazu da je neizvjesan za finale.
Ali Baloteliju je bilo najteze.![]()
Ipak finale Borusija-Bajern.
Gotze prodaje utakmicu, dace autogol.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks