Ima li ko da ga ova utakmica nije izjebala za gg ili 3+ ?
Cu nekom zao Murinja,a sto?
Ima li ko da ga ova utakmica nije izjebala za gg ili 3+ ?
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
Uvali ga Benzema,e opasno ce sad biti,steta bi bilo da se sad Borussia pogubi i ispane.Pokazali su masu vise od reala
Tačno sam znala da će ovo da se desi
Зашто ме мрзиш што волим Шешеља?
Reko ja da ce biti frke sad jer imaju sanse nalet zestoki
xaxaxa obratite paznju na intervenciju Subotica. Da Levandovski nije sivonja sad Dortumnd ne bi strepio.
Svaka im cast, ali ipak, nisu zasluzili prolaz. Sve u svemu. Imaju jos sansi, ali ga nisu zasluzili. Luda utakmica, u svakom slucaju.
Kaka` svaki put za 10 min pokaze 8 puta vise nego Di Maria za 3 utakmice, i opet ne zapinje.
DICIOTTO
Da nije Hummels raspalog
bojim se da je prekasno sad...nemam nista protiv borusije,naprotiv ali vidjet ovakav preokret za 10 minuta bi bilo strasno![]()
Realu bi i ovaj 2:0 previse bilo,nego ovaj nalet i onda sam znao da ce pritisak i publika uraditi svoje.Poludje klop sto ovako igraju.Fali Gotze
Cao
Svaka cast Borussiji na zasluzenom prolasku
buca pobro, buca...a sad adio, a sad adio... bas mi je milo za Borussiju Dortmund. nadam se da ce osvojit... a za real kukali madrid, neki drugi put... za mozda 10-15 godina.
Too little too late.
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
Real obori cdm nakon drugog gola![]()
Realno, Real je odigrao 10 minuta od 180. Imali su ludu srecu da i nocas ne prime tri, potpuna nepravda bi bila da su prosli. Na kraju je ispala i zanimljiva utakmica, svaka cast sudiji Webbu za odlicno sudjenje i sto je pustao igru. Potpuno zasluzeno njemacko finale.
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
Ali na kraju pozdrav Ramosa i Lewandowskog priceless
Djuskanje....i opet bi djuskanje. Prijatno murice.
Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 2
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
xexe, adio, adio![]()
Prosao je bolji tim i tu se sva prica zavrsava.
Tu es mon héro!
БРАВО МАЈСТОРИ! Једини клуб који репрезентује фудбал у правом смислу, све су ове играче довели за 3-4 милиона и видите :yipiiii::yipiiii:
![]()
не пада ми на памет ни један потпис
Dortmund je ekipa koja ne umije da se brani, zato ovoliko problema. Svaka čast Realu, na kraju je mogao da ih umalo kazni. Odigrali su dobar meč. Sve je to opet bila jurnjava, što su jedino i mogli, ali imali su odlične šanse..pa poslije uvalili 2 gola u naletu.
Može milionerima da se žestoko obije o glavu ovo ležerno promašivanje šansi u finalu. Prvo Malaga, pa ovo noćas...
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Real prnuo u čabar.
Sve u svemu, zasluženo. Kad nekom uvalite 4 gola doma i poklonite im jedan, ništa drugo nego zasluženo.
Reala čekaju nova 'nemurinjo' vremena, i za njihovo dobro pametne kupovine.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Odlična tekma. Stvarno se Levandovski noćas propisno par puta obrukao.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks