View Poll Results: Ko ce biti sampion za sezonu 2012/2013

Voters
85. You may not vote on this poll
  • Sutjeska

8 9.41%
  • Budućnost

34 40.00%
  • Rudar

1 1.18%
  • Zeta

6 7.06%
  • Mogren

3 3.53%
  • Lovćen

2 2.35%
  • Čelik

22 25.88%
  • Jedinstvo

0 0%
  • Grbalj

1 1.18%
  • Mladost

2 2.35%
  • Petrovac

1 1.18%
  • Mornar

5 5.88%
Page 66 of 104 FirstFirst ... 165662636465666768697076 ... LastLast
Results 1,626 to 1,650 of 2579

Thread: Telekom 1. CFL 2012/2013

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by El_NiNhO View Post
    Vepricu, oprosti, ali poceo si da kakis malo.
    Ne sprdaj se, plaštili ste ih 0-2 zadnju u Budvu, kao na trening je bilo.
    Ne kažem da ako se ta dobila, sve se moraju dobit do kraja života, ali je tužno kako svi koji su se raspadali 3/4 sezone, kad dogori do nokata, melju bilo koga.
    Bijo si poziw koi se neodbija

Thanks Thanks Given 
    8
    Thanks Thanks Received 
    184
    Thanked in
    76 Posts

Pljastili. I juce nam ponistili cisti go' i Ognjanovic u 90 sa po' metra promasio nemoguce... Strasna je utakmica bila.
    Slazem se.

Thanks Thanks Given 
    58
    Thanks Thanks Received 
    72
    Thanked in
    38 Posts

Da je dosa nekakvi stub umjesto Mojasa napravili bi isti rezultat.Imaju solidnu ekipu,bolju nego u prvu polusezonu,ali nije bas da bi se mogli boriti za vrh tabele (pricam,da je bila ova ekipa od pocetka) ali za sredinu tabele sigurno.Ne bih se ja bas osvrcao na to jesu li namjestili ili ne,jedino je mozda upitna ova utakmica protiv Rudara (jer je bilo price jos odavno da tu postoji dogovor),ali ono sto je sigurno da je ovaj raspored meceva za Lovcen poklon,znaci dobili su Mornar,Jedinstvo te su morali dobiti,Mladost to ih je malo (necu reci sto ) ....uglavnom za kraj su im ostali ovi tezi mecevi ali taman kada ce sve biti odluceno,protiv Buducnosti,Sutjeske,Celika...vjerovatno da ce im neko pokloniti 3 boda....ovo za Vanju Tatara,ko god je trenira sa njim,reci ce da je majstor sa loptom,druga je stvar sto ne moze nikudj,zbog toga nije nikad ni zaigra izvan Crne Gore,ali za nasu ligu je doktor,covjek ni jednu gresku ne moze napravit'

Thanks Thanks Given 
    17
    Thanks Thanks Received 
    31
    Thanked in
    8 Posts

Montenegrino iskuliraj malo ovo je forum dje svako ima pravo svoje misljenje da iskaze i da komentarise datu temu nema pitrebe ako se komentarise Lovcen da prijetis svadjama jer kolko ja znam lovcen je dio Cfl. mozda i ja grijesim ako je lovcen u premier ligu da tamo komentarisemo ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Sreća samo pa je taj Mornar realno najgora ekipa, pa nema nepravde da ih je neko ciljano gurnuo iz lige.
    Baraž će svakako bit sprdnja, koliko god je prva liga loša, druga je nepostojiizraz loša.
    Gledah Bokelja sad u srijedu, e kuku ligi će su oni drugi.

Tako da bih već sad mogo stavit svu imovinu koju imam i nemam na to da će samo jedan ispanut iz prve lige ove sezone.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Evo, da ne bude da sam jedini koji "napada" nevini drim tim sa Cetinja.

http://www.vijesti.me/sport/opet-se-...-clanak-125995

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Quote Originally Posted by podgoricko-dijete View Post
    Montenegrino iskuliraj malo ovo je forum dje svako ima pravo svoje misljenje da iskaze i da komentarise datu temu nema pitrebe ako se komentarise Lovcen da prijetis svadjama jer kolko ja znam lovcen je dio Cfl. mozda i ja grijesim ako je lovcen u premier ligu da tamo komentarisemo ?
    ...što se tiče "svađanja" to je bila šala a ti odma prvi bi da se svađaš..e ja neću
    ...samo vi brčkajte za Lovćen koliko vi volja to je jedino što možete...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Quote Originally Posted by Mad_dog_KO View Post
    Evo, da ne bude da sam jedini koji "napada" nevini drim tim sa Cetinja.

http://www.vijesti.me/sport/opet-se-...-clanak-125995
    ...ja te stvarno ne razumijem ti kao da imaš nešto lično protiv Lovćena jos od prošle sezone samo Lovćen spominješ...i još postavlja tekstove žute štampe kao što su portal Vijesti znamo već kakav portal pa jedva i dočekaju da pljuju po bilo čemu sa Cetinja...pa objektivniji je komšijski Skandal list od njih...

...jeste kupili smo sve utakmice do kraja sezone i što sad sa tim? ...ako vam je krivo idite kod DF-a ili kod Filipa pa neka vas upute što i kako dalje...beale tamo...
    Last edited by Montenegrino-CT; 28-04-13 at 20:30.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

@Mad
    Mojasu ovo nije prvi angazman nego je duzi period u albansku ligu koja nije gora nego bolja od ove nase,Micko i Vuk tu su bili ali nisu igrali nego su u pg bili jer centa nisu primali kao i ostali igraci.... Ne branim ih uopste jer bas nemam razlog samo kazem da su ovu ekipu imali od pocetka, da bi sigurno bili po sredini tabele i da se ne cudim ovim bodovima u ovoj polusezoni,a za proslu godinu sto su se "izvukli" to vec ne znam niti cu da komentarisem

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Montenegrino-CT View Post
    ...ja te stvarno ne razumijem ti kao da imaš nešto lično protiv Lovćena jos od prošle sezone samo Lovćen spominješ...i još postavlja tekstove žute štampe kao što su portal Vijesti znamo već kakav portal pa jedva i dočekaju da pljuju po bilo čemu sa Cetinja...pa objektivniji je komšijski Skandal list od njih...

...jeste kupili smo sve utakmice do kraja sezone i što sad sa tim? ...ako vam je krivo idite kod DF-a ili kod Filipa pa neka vas upute što i kako dalje...beale tamo...
    Interes mi je da Lovćen ispane, imam proviziju od igrača kad ih povedem u Petrolul na kraj sezone. A imaju klauzulu da su slobodni ako ispanu u drugu ligu.
    Eto, sad znaš.

Thanks Thanks Given 
    172
    Thanks Thanks Received 
    147
    Thanked in
    76 Posts

Ne sprdaj se, plaštili ste ih 0-2 zadnju u Budvu, kao na trening je bilo.
    Ne kažem da ako se ta dobila, sve se moraju dobit do kraja života, ali je tužno kako svi koji su se raspadali 3/4 sezone, kad dogori do nokata, melju bilo koga.
    Nisi u pravu za tu utakmicu, Mogren je tu utakmicu promasio 2-3 bukvalno prazna gola. Sa druge strane, prvu utakmicu sa njima u nk smo ih razbili a izgubili.

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by dusman View Post
    Nisi u pravu za tu utakmicu, Mogren je tu utakmicu promasio 2-3 bukvalno prazna gola. Sa druge strane, prvu utakmicu sa njima u nk smo ih razbili a izgubili.

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2
    Moguće je da griješim, nego kad imaš more sumnjivih, i utakmice koje se jednostavno tako zalome se zahvate "istom lopatom".

Thanks Thanks Given 
    58
    Thanks Thanks Received 
    72
    Thanked in
    38 Posts

A dobro,ne vidim sto se dize neka galama oko tzv "namjestaljki",sto sad ako su kladionice blokirale neki mec ili je pala kvota to treba da bude pokazatelj da je mec namjesten? Ne kazem da nema namjestanja ali toga ima u citavom svijetu,evo u Italiji svake godine na ove X-eve kvota 2.0,evo juce Atalanta-Bologna X 2.20 i naravno dodje,prosle nedjelje,Bologna-Sampdoria X 2.50 i naravno dodje,bice toga od sad svake nedjelje...znaci ne vidim neku frku

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Nije to isto Pterodaktile.

Tržište na Rudar - Lovćen je otvoreno na 1.80 na Rudar.
    Onda su se desila masovna trpanja para na Lovćen, koja su supuštala kvotu na goste, podizale na domaćina.
    To je bilo u tolikoj mjeri, da sam ja 5 minuta prije početka, odigrao na Rudar po kvoti od 3.80 (naravno prvobitno odigrao da Lovćen neće izgubit na 2.90 i bio u win-win kombinaciji).
    Oću da kažem da je neko znao prije meča da Lovćen dobija, i uspio da toliko preokrene tržište. Vjeruj mi, za toliko pomjeranje na tržištu Azije treba ogromna uplata, za naše uslove.

Thanks Thanks Given 
    58
    Thanks Thanks Received 
    72
    Thanked in
    38 Posts

Nije to isto Pterodaktile.

Tržište na Rudar - Lovćen je otvoreno na 1.80 na Rudar.
    Onda su se desila masovna trpanja para na Lovćen, koja su supuštala kvotu na goste, podizale na domaćina.
    To je bilo u tolikoj mjeri, da sam ja 5 minuta prije početka, odigrao na Rudar po kvoti od 3.80 (naravno prvobitno odigrao da Lovćen neće izgubit na 2.90 i bio u win-win kombinaciji).
    Oću da kažem da je neko znao prije meča da Lovćen dobija, i uspio da toliko preokrene tržište. Vjeruj mi, za toliko pomjeranje na tržištu Azije treba ogromna uplata, za naše uslove.
    U pravu si,nisam ja bas mislio na taj mec,nego cjelokupno.Ocigledno da je na tome mecu bilo "mutljavine",ja sam cuo neke price od "pouzdanih" ljudi jos prije 10 dana da je ovaj mec dogovoren,ali ipak nisam igrao na kladionici jer nisam imao konkretnije informacije ovih dana

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ti mora da igraš za Lovćenove pjetliće. Ako to nije tako onda si vjerovatno prvi strijelac Crnogorske Đetić Lige.
    "And if they didn't believe me, they believe me now."

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

...eto i ti su čuo da je namještena i to još prije 10 dana...pa što ne javiste ljudima da zarade koju paru a ne se sada javljate nakon utakmice...
    ...mad dog ko ti sve kao nije lično a činjenice pokazuju drukčije zar ne? ...što si igrao na Lovćen kad si toliki zagovaralac pravde? ...i zašto si se ogradio na Rudar kad si znao 100 posto da je namještena? ...Pterodaktil što i ti nijesi stavio nekih 500 eura na Lovćen kad si znao dva kola prije ove utakmice da je Rudar prodao?....presmiješni ste...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ništa, nastavi samo, čeka te karijera.
    "And if they didn't believe me, they believe me now."

Thanks Thanks Given 
    58
    Thanks Thanks Received 
    72
    Thanked in
    38 Posts

...eto i ti su čuo da je namještena i to još prije 10 dana...pa što ne javiste ljudima da zarade koju paru a ne se sada javljate nakon utakmice...
    ...mad dog ko ti sve kao nije lično a činjenice pokazuju drukčije zar ne? ...što si igrao na Lovćen kad si toliki zagovaralac pravde? ...i zašto si se ogradio na Rudar kad si znao 100 posto da je namještena? ...Pterodaktil što i ti nijesi stavio nekih 500 eura na Lovćen kad si znao dva kola prije ove utakmice da je Rudar prodao?....presmiješni ste...
    Prijatelju ke'ako je? Ja sam sa Cetinja (ovo sto sam stavio Bar,tamo sam samo s vremena na vrijeme), vise sam informisan u malom prstu o Lovcenu i o stanju u klubu nego ti,tako da mi nemoj nista pricat',niti se ovuda glupirat da se narod sprda s tobom...Lovcen pa Lovcen....prijatelju mio mi je Lovcen,ali pricaj realno....i citaj malo sto ja pisem prije nego nesto glupo izjavis...ja sam reka' da sam ima' informaciju da je dogovor ali nisam ja strastveni kladionicar da se tako olako razbacujem sa parama,a tu informaciju sam cuo onako kroz pricu sa ljudima tako da uopste nisam bio siguran a nije me nesto previse ni zanimalo,trudio sam se da ne mislim o tome,ali evo sad kroz pricu odje vidim da je to vjerovatno istina...nego nebitno

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

E pa dobro kad si ti informisan u malom prstu o Lovćenu i kad ti kažeš da je sve tako to jeste da su namještene onda ja nemam što dodati jer u svakom slučaju imam manje informacija o tome nego ti očigledno...već dva puta u tvom tako kratkom tekstu nazivaš moje pisanje "glupo" i još da polemišem dalje u vezi sa tim? ...e pa da se ne bi ti i narod sprda ođe sa mojim komentarima i sa mnom onda najbolje da vas prepuštim samima sebi pa se pričajte onako trezveno i inteligentno...

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    200
    Thanked in
    63 Posts

Montenegrino, ti si stvarno srećan čovjek.
    Ja znam da juče me je stvorilo
    I znam da danas je danas
    i da sutra stvaram sam...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Da znaš Albatros da je tako nekako a od večeras i više vremena imam ...pozdrav...

Thanks Thanks Given 
    58
    Thanks Thanks Received 
    72
    Thanked in
    38 Posts

E pa dobro kad si ti informisan u malom prstu o Lovćenu i kad ti kažeš da je sve tako to jeste da su namještene onda ja nemam što dodati jer u svakom slučaju imam manje informacija o tome nego ti očigledno...već dva puta u tvom tako kratkom tekstu nazivaš moje pisanje "glupo" i još da polemišem dalje u vezi sa tim? ...e pa da se ne bi ti i narod sprda ođe sa mojim komentarima i sa mnom onda najbolje da vas prepuštim samima sebi pa se pričajte onako trezveno i inteligentno...

Brate i ja sam Cetinjanin ali stvarno ne vidim razlog da ja odje branim Lovcen i pricam nesto sto ocigledno nije istina.Ja samo pricam realno,ocigledno je da neke stvari nisu ciste kada je Lovcen u pitanju...i ja uopste nisam rekao da je utakmica namjestena

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Pterodaktil objašnjava a madože neverue.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Ada ne namješta se u CFL, a tek Lovćen da namjesti... neka vam zaje*ancija...

Page 66 of 104 FirstFirst ... 165662636465666768697076 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)