Ne.
Za Bosnu i Albaniju treba,za Alb i medjunarodna vozacka.
poslato sa Kapadžića mosta using gumerabicu
Treba li zeleni karton za Srbiju
LPGTECH 067 854 548
Ne.
Za Bosnu i Albaniju treba,za Alb i medjunarodna vozacka.
poslato sa Kapadžića mosta using gumerabicu
Zeleni za svuda osim Srbiju.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Imam megana 2010 g vidim da ima dnevna svjetla (sijelica 20w)smjestene izmedju kratkih svjetala i zmigavca,pitao sam par servisera al mi niko nije znao to ukljuciti.Valjda treba nekako preko racunara ukljuciti.U alliance su mi rekli da to ne rade za auta koja nisu u garanciji vec da mogu to kod bilo kog servisera preko dijagnostike orginalne ukljuciti.
Zanima me ima li ko to ra radi u Cg.
Preporuka za majstora za obicni plin? imam detonacije na niske obrtaje(1000-1600) kad naglo dam gas, kad lagano onda nista, takodje kod veceg broja obrtaja nemam taj problem....
Jeli moguce da niko ne zna,zar niko nema slican problem...
Podji kod zokija marovica u donju goricu i zavrsice ti posao
u konfiguraciji bodi modula izaberes opciju dnevna svetla i treba ti scener za reno grupaciju,ako imas na konzoli bord izaeri kroz meni mozda ponudi opciju da cekiras i da rade...
niko vise da da nbko misljenjeb?![]()
pa te krace su sporCke... malko su tvrdje i sa njima bi ti se ova laguna vozila 5x bolje, racunaj na jedno 150e za sve 4, to je neka Ok cijena ako ih nadjes...
i da, ne kidati, a pogotovo grijati spirale
vjerovatno je bilo, ali da ne listam..
đe u podgorici auto čiste dubinski, ali da skidaju siceve? i koliko eura?
Semafori kod Mercedosovog salona prema Petrovcu kad se krene... predjes preko ulice i kuca na cosku sa lijeve strane. Zeljko se zove covjek, radi jako fino. Ja sam prije 2 god vodio auto kod njega 50e sam tada platio.
Sve sto moze da skine sa auta je skinuo i oprao. Nevjerovatna razlika u odnosu na klasicno pranje.
Ako hoces mogu da ti nadjem njegov broj telefona....
Interesuje da li na ovim novim amg dizel mercedesima je samo nesto bolja, vizuelno interesantnija optika i enterijer (sjedista, volan, kvalitet izrade) ili imaju i nesto sportskije vjesanje
ja ih ne mogu stavit nazad nikako, samo naprijED![]()
auh, torzija na lagunu.... ne poznajem lagune, znaci dvije kupujes.....![]()
Jos bolje, manje para trosimnece smetat nesto ako budu naprijed te sportske a nazad trozija?
Juce sam bio kod majstora i spojio je Boshovu dijagnostiku,ima opcija za ukljucivanje tih svjetala ali mu je zamracena,rekao mi je da to mogu aktivirati samo Renault dijagnosticki uredjaji i da to traje par sekundi...samo jos da to pronadjem kod nekog..pokusacu da nadjem tog Zokija.
Pa naravno da nemoze sa boshovom dijagnostikom pitaj nekoga u donju goricu za zokija i reci ce ti,dobar je momak i ubija sto se tice elektronike i ima alata sto je najbitnije.
Samo nemoj grijat spirale pa što god oćeš. Jer grijanjem metala spirale će izgubit sva svojstva koja bi taj metal trebao da ima za početak![]()
Last edited by hercules; 30-04-13 at 10:08.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
imaju, od prilike 15mm nize, makar je tako na moju eklasu, ujedno je i tvrdje i vrijedi doplate jer se ljepse ponasa od e klase sa klasicnim vjesanjem![]()
sve zavisi sto odaberes,AMG paketi imaju razne doplate
branici,vjesanje,izduvi,spliteri,tockovi,nisam siguran dal imaju sjedista profilisana kao doplatu...
uglavnom,nesto sto ne treba preskociti![]()
kada bi bosh univerzalna dijagnostika to radila ja nebi pricao u prazno i bacao pare za kojekakve namenske i fabricke uredjaje,dijagnostika ili scener za reno grupaciju i odradis prilagodbu dnevnih svjetala,mozes cak da probas sa tipkom na ablenderu drzis vise od 4-5 sec...
Mozes ih malo skratiti ali da ti ne bi lupkalo preko rupa moras staviti i dvosmjerne amortizere
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks