pitaj MR Garage kad bi mogao doc da ti se sredi to, naravno da se moze trajno rjesit problem
Podgorica.
Pisao sam u mr garage temi na mr forumu isto, cini mi se da ti bas odgovorio pa cemo da smislimo nesto.
Kako onda trajno rijesiti problem? Zaliti far silikonom?
pitaj MR Garage kad bi mogao doc da ti se sredi to, naravno da se moze trajno rjesit problem
Pardon, tamo je stefan123 pisao, ne ti![]()
da da znam, obrati se tamo, pitaj ih kad mozes doc da ti srede te, u Zagoricu je garaza
http://www.zaslike.com/files/9n5t8obu9tnxluhinl0.jpg imam ovaj problem, visociji mi je naprijed, da rijesim to grijanjem spirala prednjih ili kidanjem? pozadi je u rezervni tocak plinska boca zato je legao.
Moj ti je savjet da to ne radis ni pod razno,mogu ti poslat slike mojih spirala nakon par mjeseci na sta su licile...To je stavljanje glave u dzak.
EDIT:Pogledaj na search dje je momak supstio stila.kojem sam rekao isto sto i tebi,i nakon 20ak dana mu se okinula opruga i na kraj je imao vise stete nego koristi
e ne znam... mada ja bih je okinuo za samo 2 centa...
A sto to je nesto kao malo?no fino ako oces da uradis kako treba fino uzmi -20/30mm nove/polovne i cao vidimo se
pa mogu da kupim krace prednje jel? mislio sam da postoji samo ta jedna visina spirala za odredjeni auto, sem sporckih.. Koliko mogu biti polovne/nove otprilike?
Last edited by Femaman; 27-04-13 at 16:14.
Za Reno ne znam
Treba ovih dana da odem do plastičara da mi sredi zadnji branik.Preporuke?
Sto treba da se sredi tacno?
Da se branik pričvrsti lijepo da ne pada![]()
Zoran 067/328-999. Zagoric, pricaces sa zenom njegovom, jer je gluv on, ali je najbolji u CG
Dje bih mogao da povedem auto da mi se ugrade sjedista?problem je naslon zadnje klupe,jer su od karavana a mene je lumuzina,a na prednja sjedista (ova su elektricna a moja stara nisu) treba da dodje dio koji je zavaren za sasiju,a ja taj dio nemam,kako to rijesiti i kod koga jer se ne mogu pricvrstit prednja sjedista?
a tu bogami ima posla i za inzinjera i elektricara i varioca, a u CG tesko da ces naci takve koji ovo umiju![]()
Uh za elektricara tek ima posla....bolje da ne pitam za sad jer ce se nekome zavrcet u glavuZa sad me samo interesuje za postavljanje sjedista
![]()
Recite mi ima li dje u PG ili okolina djelovi za koreance ? Esem auto sam zvao al se mora narucit,treba mi cep od ulja za Daihatsu Cuore.. onaj mali smijesni auto![]()
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
http://www.businesssite.me/AUTO_DJELOVI_SCEKIC.html
Zovi njih, ali predpostavljam da ce bit opet cekanje![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks