E brao ti ga, pa sto ne rece prije.
Evo Kotoranininu dosao Bochum, Grodig isto vodi 0:1 dako tako i ostane, cekamo onda ove tvoje Biga i Minesotu nocas.
E brao ti ga, pa sto ne rece prije.
Evo Kotoranininu dosao Bochum, Grodig isto vodi 0:1 dako tako i ostane, cekamo onda ove tvoje Biga i Minesotu nocas.
Bravo majstorU!!![]()
Kotoranin ne treba da ide na broduze pare od kladionice
![]()
1 3 5
├┼┼┐
2 4 6 R
Hahhaahahhaha..
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
Jel moguce da mi ovo grodig radi imam ga dubl sa bohumom... pa dajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj ***** vam mater vasu usranu
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
Trt e'o Horn izjednaci... :/
Laval 0-2 dobro je poceoo...
I ovaj Laval napreduje ka 1X
edit: Eo ponistise gol LensuTAko da je jos uvjek moguce
![]()
Eo vidjeh...dobro je ima nade![]()
E ***** ti Grodig.
Clermont fiks kola,namjesten haoos,sto ce ovome da se sad vadi kasni 10 poena u PM!
Kiksali ste opasno ti i Kotoranin danas.
A ako ne znas zasto ste kiksali, ja cu to reci, jer ja znam.
Jer sam Vas ja ispratio i jednog i drugog.To je 100000000% zbog toga, jer sam prosto ubijedjen da sam najveci maler za kladionicu.
Ipak se petkom i ponedeljkom tesko dobija,a kiks je kiks.![]()
A nemoj tako za ponedeljak, ja i to sto jednom u 5 godina dobijem nesto jadno na kladionicu to dobijem ponedeljkom.
A evo, izbaci sjutra tiket, ja cu te ispratiti i opet cemo da padnemo. Dzaba ti je da igra Real protiv Grblja i da kazes Real dobija i da te ja ispratim, Grbalj bi ih napunio golova. To je tako nesto u svemiru protiv mene.
Ne mogu trebaju mi pare, ocu da se obogatim. A bas mi lose ide. Evo vidjecete sjutra, ispraticu Bigin tiket i pascemo svi koji ga ispratimo. Evo drugi put pratim Kotoranina i oba puta pada, kad ga ne pratim dolazi mu. Ovo je prvi put Bigu da pratim, jer ovih dana nisam imao priliko da odem do kladionice iako vidim sto je izbacio, pa mi posle bude krivo sto nisam nekako izasao da upaltim kad vidim je dobio. A u sebi znam da sam ga ispratio ne bi dobio.![]()
hahah,petak mi je tradicionalno los dan za kladionicu...
ispratio sam te Biga,ali u sistemui pogodi sta,tacno sam znao da ce klermon nesto syebat,zbog njega sam igrao sistem :P
nista,idemo dalje sjutra dizemo parei preksjutra naravno
![]()
Sjutra gazimo![]()
nesto na brzinu,za vikend...
buducnost-x2
sosijedad-1x
bajern-1
salcburg x2
ajax-1
bazel-1
sigurnost oko 80%kvota oko 5.2
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks