You are born. And you die. And if you are very lucky in between you get to ride motorcycles.
Posaljite helpdesku
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
e ne mogu.....nesto cemo da vidimo da predjemo nedje drugo....ne znam sto su morali ista da nam diraju. Ko im je dao ovlastenje....
You are born. And you die. And if you are very lucky in between you get to ride motorcycles.
@Goran69, javite se na pm, da vidimo o cemu se radi.
Pozdrav,
helpdesk
Mada malo sam odahnuo.
Nema više na stotine notifikacija![]()
Ne može da se odgovori na 'visitor message'... Regulišite ovo, pls...
Sto sam banovan ,glavesine, ako sam za istu stvar dobio infraction, a nedugo zatim i ban???
Tu es mon héro!
Zasto si banovan to si dobio u opisu jer se niko ne moze banovati, a da se ne napise razlog. Sad jos opet hoćes taj opis ????
To sto si dobio infrakciju, a poslije ban nista ne znaci jer admini kontrolisu rad moderatora pa kad je na primjer infrakcija mala mogu je povećati sve do bana. To ne znaci da su dvije kazne za jednu stvar već jedna adekvatna kazna za jednu konkretnu stvar. Moderator ne moze nikoga banovati već svak sam sebe banuje kad skupi dovoljan broj infrakcija, a onda automat napise ono ime ispod nicka.
pa upravo to pitam, dobio sam kaznu, pa odma potom i ban za istu stvar. Jesi mi ti dodao jos 8 infraction points?
Tu es mon héro!
Bar trista puta je objasnjeno koliko se i zasto dobijaju infrakcije i 8 poena je nemoguće dati. Sve si dobio fino opisamo na e-mail osim ako nije bio peh da tu nagradu dobijes u vrijeme kad je radjena aktualizacija programa. U svakom trenutku mozes vidjeti ko ti je i zasto dao inrakcije, pogledas svoj profil i nema potrebe da odje pitas ko je i sta je...
Ako nijesi dobio na e-maila onda si imao peh da ti je ban dat kad radjena aktualizacija a preporuka ti ja da ne cinis vise ono zbog cega si dobio ban jer će sljedeći odmor biti mnogoooooo duzi
[IMG][/IMG]
Imao sam dva inf prije bana, posle toga kad sam usao vidio sa da sam baovan, bez maila i icega, a sa 10 se leti van jel? pa me samo zanima ko mi je dodao ovo do bana
Tu es mon héro!
ima li jos ko problem da ga forum svako malo salta na https://www.facebook.com/help/258359927634494
kontakt telefon 069837937(T-Mobile)
Koliko se ceka da se potvrdi registracija? imam par drugova o jadu se zabavise jer se ne mogu registrovat evo mjesec...
Nije radilo slanje mailova... Mogli bi da ponove verifikaciju ako mogu sami ili da to zavrsi administracija
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Slali su mejlove administatorima ali nista.. recu da pokusaju opet.
NAPOOOOKON ! cekah 20 dana na aktivaciju... Zafaljujem![]()
Za moderatore...
molim da mi se dozvoli da postujem u podforumu Prodaja / Oglasi, jer ovako nisam ravnopravan sa ostalim clanovima koji imaju min 50 postova, a i sa ovim pristupom potpuno komercijalizujete taj podforum za stalne prodavce, dok nama ostalima koji povremeno svratimo na ovaj inace odlican forum, a nemamo nesto pametno reci, nego smo vise posmatraci uskracujete to pravo odnosno tjerate nas na spamovanje kako bi napucali 50 postova, a sto ja konkretno ne zelim da radim..
U nadi da cete uvaziti moju molbu...srdacno vas pozdravljam
inace sam ranije imao pravo postovanja u pomenutom podforumu ... molim da udje u zapisnik ;-)
Spamuj, bas te briga. To ovdje prolazi bez problema.
Problem oglasa je davno potrosen ali opet. Ovo nijesu mali oglasi nego forum na kojem smo eto dopustili clanovima da obajve ako zele nesto da prodaju. Svi oni koji dolaze samo zbog oglasa nijesu dobrodosli.
Za sve info...Postoje dvije verzije kako ce se ovo zavrsiti ili cemo da dignemo limit na 200 postova ili cemo da radimo naplatu oglasa. Na taj nacin cemo imati transparentnost...a i neko pivo uvece za staff....
Ne prolazi....vjeruj mi....a kome se ne svidja to sto mi propustimo ili ne....pa to uvijek moze rijesiti
a. Osnivanjem svog foruma
b. Nalazenjem boljeg foruma
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks