kako mislis da ne racunamo?
evo meni na 1.8 kroz grad nema sanse da trosi preko 10
ne racunajte automatice... Druu passata 2.5 tdi automatic ne moze ispod 13l da trosi gradske.
kako mislis da ne racunamo?
evo meni na 1.8 kroz grad nema sanse da trosi preko 10
Evo crno na bijelo. Danas mi je bio prosjek 6.4 nocas sam posao do nk i vratio se. Prije puta test mod 6.0-6.2 govorio je da imam jos 6.5litara u rezrvaru. evo sada prosjeka potrosbje ukupnog test mod 5.0 ... ostalo je jos 1.2l taman sjutra do posla i tank do chepa![]()
http://zaslike.com/viewer.php?file=kowpwcd3nryxwqa8bl.jpg
Sent from Samsung Galaxy Note II N7100
Last edited by Sparco_CG; 25-04-13 at 23:38.
Za vikend sam u venecijuTaman kad se vratim ocekujem da mi stigne jer ga narucih odavno
Sto se zalite na cijene goriva kad vam auta trose ko upaljaci?? Beale tamo
Meni sa 5.5e moze ~200km gradske voznje. Uvjek sipam do cepa!
Koje biciklo?![]()
mene ce gorivo vazda bit skupo![]()
Meni je glupo oslanjat se na bord na e46, nista dok se ne naspe pun rezervoar, pa se predje 200km i opet do vrha![]()
Koliko je normalno da potroši A4 karavan, 2003 1.9tdi (131ks)?
Evo juče sipano 40€ ili 54 litara i pređeno 610 km što znači da troši oko 6,5€ na 100km.
Mercedes c180
Ja do posla pokupim bukvalno svaki semafor a to je desetak. Vožnja je tokom špica uglavnom penzionerska: prva, druga, treća, slično je i kada se vraćam i kada vozim po gradu. Bord pokazuje potrošnju 8,5 litara. Motor je 2000 kubika 136 KS. S obzirom da ja sumnjam da bord pokazuje pravu informaciju, po nekoj mojoj procjeni gradske vožnje vjerujem da troši više od one koju bord pokazuje. Na otvoreno nikad ne prelazi 5.
Ovaj put nije, možda sma sada išao oko 100km kroz PG i oko 500 km PG-NK i PG-BR.
Generalno mi sada manje troši nego prije 3 mjeseca, da li zato što je toplije, što sam mijenajo svjećice, što je plin kvalitetniji sada nego prije 3 mjeseca ili što sam stezao neka crijeva na koja je točila voda - ne znam, ali prijatno sam izennađen.
Sa druge strane prešao sam 20,000 od kada sma mijenjao filter plina, kada se to mijenja i đe i ko?
Necu da ti uzmem toliko, ali zato ces bumo platit cevape :mrgreen:
Nemoj me zajebavat brate, stric je vozio Audi 6, 3000 kubikaza, takodje turbo automatic i njemu je oko 14-15 trosio kroz grad a na otvorenom 13.5 normalnom voznjom.....
znaci 16-17 mu je trosio jedino kad je nagazio..... zato nema sanse da 1.8 sa onako dobrom masinom moze trosit preko 10-11 vrh glave....
kompjuter laze, uvjerio sam se kad sam ga napunio do cepa, true story frende.
Last edited by Rookie; 26-04-13 at 11:17.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks