izgleda do custom roma je :d
sensation? usrecio si se![]()
kontakt telefon 069837937(T-Mobile)
izgleda do custom roma je :d
kupio sam tel juce, ovaj: cyanogenMod version:10-20130310 nightly pyramid, 4.1.2. On odlicno radii, nema laga nikakvog, samo ovaj prolbem sa slusalicom, a to mi rece majstor u euro mobil da je do toga...
taj majstor mora da je veliki poznavalac kuvanih romova :mrgreen:
(nečitko)
pa na sto ti slutis kao veliki poznavaoc kuvanih romovabolje da pomoges no sto zajebavaas ;p
a kako da pomognem? Ako jeste do rom-a, stavis drugi rom i ciao, a ako nije, nosis ga u servis. Jesam bio od pomoci?![]()
(nečitko)
kako se zvase ona nova aplikacija za otkljucavanje Play Store-a?
Nisam siguran, ali zadnji put kad sam to gledao, nije funkcionisalo, nego su trazili neki novi način, market enabler, tako nešto
Moze li savjet: Da li na S3 da instaliram ovaj 4.1.2, posto citah nedje ima bugova nekih?
Ima li koji sajt dje se skidaju one zakljucane aplikacije i igrice?
@Bugi@verbalni fajter
Ja sam moj gplay skinuo sa neta, kada je izasao leak dakle nisam cekao zvanican update. E sad, da li je zbog toga...
Evo scr shotova kako kod mene izgledaju pojedini djelovi marketa:
![]()
Ni meni nema ovih sto se placaju na novi google play.. jel postoji mogucnost da se hakuje google play kao sto je blackmart alpha,i kako da se pojave ove sto se placaju? imate i jedan dobar "1mobile market" skinite sa google
Послато са GT-I8190 користећи Тапаток 2
Meni je samo prikazivao plaćrnr aplikacije kada sam koristio unlocker i kada sam bio po zapadnoj Evropi.
Čak sam i kupovao neke aplikacije i njih dan danas vidim na marketu..
Poslato sa super-moćne pisaće mašine Galaxy Note 2 x2
Ja kad se nakačim na američki IP vidim sve, a fazon je što ponekad to ostane i kad se raskačim, sve dok se ne refreshuje Play aplikacija. Drugo - plaćene i nedostupne aplikacije se ne pojavljuju čim se otvori Play Store, nego moram da uđem na Accounts pa da se opet ulogujem u moj Google Account, i tek onda se otvara US Play.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
^ I pored njihovog ip-a moras da se ponovo logujes? Svasta. Dok sam bio na starom gplay-u, isto tako mi je po par dana stajalo paid apps i nakon gasenja tunnel bear-a.
Sto se pretrage tice, ja ih ne vidim takodje preko play store-a, ali zato preko Chrome-a trazim paid apps. Sve prikazuje. Tap na aplikaciju i otvara se gplay. Radi kupovina bez mijenjanja IP-a.
Radis li clear data/cache i force stop gplay-a prije nego li promijenis IP?
Ne, stvarno.
![]()
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Htc one najbolji android do sad
Sent from my Samsung Galaxy Note2
mnd ma fman f
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks