Nole jedva...Dzaba podrska od Harisa Dzinovica iz prvih redova...![]()
Ovaj Dimitrije otrese Janka ladno.
Vrlo perspektivan momak, mogao bi brzo u top 10.
Nole jedva...Dzaba podrska od Harisa Dzinovica iz prvih redova...![]()
Ao brale, ovaj Dimitrije me odusevljava 1-1 trenutno sa najboljim "sljakerom"...ekstra tenis.
u 2 popodne finalni sudar titana!!!
Ah kakvo karanje
Konačno prekinut ovaj niz Nadala
Dobar meč![]()
deuscroix
AHHHHHH...Kakvo gazenje.
Hvala Nole i vidimo se opet u Niksicu!!!
Uzeo i Zimonjic titulu.
Elem, poslednji poen meca
http://www.pictureshack.us/images/27627_V7e0c2x001o.gif
Bio je to jedan fenomenalan meč dvojice najboljih tenisera današnjice. Svaka čast još jednom najboljem sportisti ovih prostora ikada.
Konacno me ubjedio Djokovic. Dugo mu je trebalo. Dvije godine cekam taj pad forme, ali nista. Izgleda da ce 3 godine za redom da bude prvi u najjacoj konkurenciji. Koji sam ja maler. Jbg, ne mogu dovijeka moji favoriti biti glavni u svemu...
Prvi set: nadmoć.
Pala je posljednja linija odbrane pred napad na Pariz.
Uzivao sam danas..nole melje....:applouse:
Momak, ti sa tacnom, VAMOS, Niksicko donesi...:dring:
Prvi set iz udzbenika, posle vratiti brejk na 6:5 i dobiti ubedljivo u tie break-u, bice jos njihovih ovakvih duela, sada se vidi koliko murray zaostaje za njima.
Zaista šteta što prvi set nije Novak realizovao sa nulom. Nažalost sreća je tada bila na strani Rafe. Jednostavno ga je Novak počistio u prvom setu. Sve u svemu, jako sam zadovoljan kako je Novak odigrao ovo finale. Veoma moćno, smireno, jako, mudro.
Sportista za primjer stvarno. Svaka cast.
Tu es mon héro!
ATP, Top 10:
1. Novak Đoković 12.900 bodova
2. Rodžer Federer 8.670
3. Endi Mari 8.660
4. David Ferer 6.970
5. Rafael Nadal 5.985
6. Tomaš Berdih 4.760
7. Huan Martin del Potro 4.750
8. Žo-Vilfred Conga 3.875
9. Rišar Gaske 3.365
10. Janko Tipsarević 3.000
definitivno kad je raspolozen nole igra najjaci tenis na planeti istrcavati kralja sljake nije nimalo lako ali kad on to radi sve izgleda lagano![]()
eh sad, ne treba biti neskroman i pohlepan (korija i gaudio su mu uzlmali setove s nulom na sljaci pa opet to malo ko pamti)
zaboravljamo da je samo ucesce na ovom turniru bilo pod ozbiljnim upitnikom
nadal se borio lavovski i naglas proslavljao svaku od sedam spasenih set lopti
kako god, novak je u prvom bio perfektan.. jednostavno -teniski cas, na sljaci, najsporijoj, protiv krunisanog vladara prasine
drugi je bio ravnopravan, ali je na ipak kraju spanac vidno nadjacan.. mentalno, kondiciono, suvim kvalitetom..
velika, velika pobjeda!
sada ima kralja zemljanih terena na svim sljakastim mastersima (monako, rim, madrid) i to glatko, bez izgubljenog seta u finalima!
osma razlicita masters titula, po cemu mu nema ravnog u istoriji - 8/9! mejdzori 3/4, br.1, masters kup, salatara, oi medalja... sve to sa 25 godina!
e njemu stvarno kapa dolje, to mu je peta titula u knezevini sa 4 razlicita saigraca (henman, paes, nestor-2x, beneto)
cuh podatak da mu je skor sa bracom brajan 20-20, 21-21 ili tako nesto.. rispekt
Last edited by cssr; 22-04-13 at 15:05.
jel ziv ovaj desert ?
auh kako ga unakazi No1e mmmmmmmmmm![]()
novak stvarno bljuje vatru.
teror?
kasapnica?
mesara nole....tu iza coska.
...ko panta pitu!!
pokazao mu je ko vozi traktor a ko otvara kapiju!!
dominacija.
odlican mec. uzivao sam. nadal se nije dao u drugom ali na kraju je ipak izgubio.
sad ide na turnir 500barselona a onda moguc novi mec krajem sledece nedjelje u madridu.
ovaj prekinut niz ce djelovat lose na nadala i ako se desi da se susretnu na RG rafa ce u glavi imati konstantan pritisak. momento je na novakovoj strani i ja ne vidim nakon danasnje tabele da moze ko da ga ugrozi do UO.
Mada i dalje mislim da novak osvaja sledeca 4 gs-a zakljucno sa AO 2014!
Послато са GT-I9100 користећи Тапаток 2
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks