View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Vecina bi se slozila da alkoholicaru nije mjesto u repki (uglavnom to je teska droga sta god neko mislio)..isto tako klubu...sportista hebi ga..haj neko popije casu vina kod kuce ili uz veceru u restoranu itd ali treba biti pametan narocito kad je reprezentacija u pitanju

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

batrovic je opet od pocetka igrao =)

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    16 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    Imas info dje hoces, oko 2 ujutro razbio sofesajbnu kosarkasu Vuku Radivojevicu. njegova zena isla kod kume na veceru ili sl . on je malo nezgodan kad popije, a i nije za reprezentaciju kad se tako ponasa. ne moze biti reprezentativac jedne zemlje igrac koji zavrsava u pritvor i sl. oni bi trebali da su primjer mladima zar ne
    A znam da nije u redu i da ne moze tako da se ponasa, ali cu ga pamtit kao nekog ko je mnogo vise dobrog nego loseg donio reprezantaciji, drag mi je igrac.
    Eo nam ga opet Bozovic opcija a nesto sam se nadao da je na izlaznim vratima. Uff

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sto nas boli uvo,lagani smo..
    Kad nam se presjednik fudbalskog saveza siba od koksa,mogu i igraci popit koju...da jebe oca.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by slope666 View Post
    Sto nas boli uvo,lagani smo..
    Kad nam se presjednik fudbalskog saveza siba od koksa,mogu i igraci popit koju...da jebe oca.
    Sada si vec preterao.....

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    16 Posts

Quote Originally Posted by xxxx007 View Post
    Jeste, igraci ne treba da piju

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by funky^junkie View Post
    A znam da nije u redu i da ne moze tako da se ponasa, ali cu ga pamtit kao nekog ko je mnogo vise dobrog nego loseg donio reprezantaciji, drag mi je igrac.
    Eo nam ga opet Bozovic opcija a nesto sam se nadao da je na izlaznim vratima. Uff
    pa i meni je mio igrac a posebno kad se zna alternativa u vidu Bozovica. mada sam sebi je karijeru ugasio i tesko ce naci i jedan klub poslije ovih incidenata, mozda Bezanija ili sl koji ce istrpjeti ovo jer ce dobiti dobrog igraca za male pare.
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Neko je spominjao Fatica, on apsolutno nidje ne igra. Ni u Veronu pa su ga poslali u Lecce dje uopste ne zapinje. E kad ne mozes u trecu ligu da se izboris za mjesto u timu onda batali fudbal.
    Gialla come er sole, Rossa come er core mio!

https://www.youtube.com/watch?v=K7iNbKZkY5Q

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by xxxx007 View Post
    Dejo,nemoj me za'ebavat.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by slope666 View Post
    Dejo,nemoj me za'ebavat.
    hahahahha

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jovanović zatražio raskid ugovora sa Zvezdom

Milan Jovanović je sam sebe otpisao iz borbe za mjesto u prvom timu Crvene zvezde i po svemu sudeći njegova misija u Beogradu je završena - iz beogradskog kluba su izjavili da je crnogorski reprezentativac zatražio raskid ugovora...

"Razgovarao sam sa Jovanovićem, rekao mi je da je donio odluku, da hoće raskid ugovora jer više ne može da trpi pritisak. Nije negirao krivicu, ali smatra da se u medijima vodi hajka protiv njega. Jovanović ne želi da se više narušava ugled Zvezde i njegove porodice i hoće da ovo konačno riješi", rekao je sportski direktor Zvezde Zoran Stojadinović i dodao da će kluib pokrenuti disciplinski postupak fudbalera.

Jovanović je prije dvije noći uhapšen zato što je u alkoholisanom stanju lomio automobil košarkaša Crvene zvezde Vuka Radivojevića, a potom i nasrnuo na policajca.
    Takođe, crnogorski reprezentativac je na ledu još od januara i priprema u Antaliji kada ga je zbog nediscipline tadašnji trener Aleksandar Janković vratio u Beograd.

"Postoje dva moguća scenarija što se tiče sudbine Milana Jovanovića. Treba razgraničiti sportsku i disciplinsku priču. On je povodom ovoga narušio klupsku disciplinu, to jest uprava će odlučiti kako će ga kazniti", kazao je Stojadinović.

Edit: Damjanovic dao gol za Seul i Kasalica odigrao sinoc cijelu utakmicu.

Last edited by filip__pg; 14-04-13 at 22:07.

Thanks Thanks Given 
    854
    Thanks Thanks Received 
    634
    Thanked in
    254 Posts

lik je ladno zatrazio raskid ugovora...
    dje ce?
    nijesam siguran da ce se nakon svega klubovi otimat oko njega.
    umjesto da se pokrio usima, izvinu i onima kojima treba i ne treba i da se nada da nece zaglavit u zatvor (napad na sluzbeno lice ne ostavlja puno dilema oko zatvorske kazne, ako se postuje zakon) on trazi raskid ugovora.
    procitah na b92 da ce sapintu da razgovara sa njim u 4 oka i da ce nakon toga odluciti da li ce ga zadrzati u tim ili ne, a u zavisnosti od trenerovog odgovora zvezda bi onda razmatrala o nacinu kaznjavanja.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kakav je Damjan drobilica mala, uhh
    Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zvezda definitivno raskida ugovor sa Jovanovicem.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

wow Damjanovic zabija na jednoj a Radoncic na drugoj strani

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

DN: Učinak Crnogoraca u inostranstvu
    16. april 2013.

D
    nevne novine donose učinak crnogorskih fudbalera u inostranstvu.

GOLMANI

Enis ĐOKOVIĆ (Vlaznija) - Zbog povrede Miroslava Vujadinovića dobio šansu, koju koristi na pravi način - Vlaznija pospremila Teutu 2:0.
    Mladen BOŽOVIĆ (Fehervar) – U derbiju protiv Đera kapitulirao jednom - Fehervar remirzirao na gostovanju 1:1.
    Boban BAJKOVIĆ (Crvena zvezda) – Standardno dobar na golu Zvezde protiv Spartaka (4:1) - tim sa Marakane sanja titulu, Partizan je ostao na samo +4.
    Darko BOŽOVIĆ (Bežanija) - Tri puta vadio loptu iz mreže protiv Metalca 1:3.
    Srđan BLAŽIĆ (Nea Salamis) – Dva puta savladan u porazu od Etnikosa 1:2.

ODBRANA

Ivan KECOJEVIĆ (Gazijantepspor) – U porazu od Kajserija 0:1 koji predvodi Robert Prosinečki odigrao svih 90 minuta.
    Nikola VUJADINOVIĆ (Šturm) – Zapažen nastup u duelu sa liderom austrijske Bundes lige - Šturm na svom terenu odigrao 1:1 protiv Austrije.
    Dejan BOLJEVIĆ (Novi Pazar) – Novi trener Pazaraca Nebojša Uške Vučićević računa na njega - odigrao čitav meč u trijumfu nad Jagodinom 2:1.
    Milko NOVAKOVIĆ (BSK Borča) – Standardno dobar u defanzivi BSK-a - Borčani osvojili bod na gostovanju u Kragujevcu 0:0.
    Nikola VUKČEVIĆ (Kazma) - Igrao čitav meč u porazu od Al-Džahre 1:0.
    Savo PAVIĆEVIĆ (Hapoel Tel Aviv) – Protiv Makabi Haife Hapoel je remizirao 2:2, Savo odigrao čitav meč.
    Vladimir VOLKOV (Partizan) - U teško izvojevanoj pobjedi nad Javorom u Ivanjici (0:1) upisao prve proljećne minute - ušao u 63. umjesto Lazevskog
    Vladan ADŽIĆ (OFK Beograd) – Igrao čitav meč u porazu u malom beogradskom derbiju od Rada na Banjici 1:0.
    Marko BAŠA (Lil) – Odličnih 90 minuta protiv Marseja 0:0, Lil i pored bolje igre nije uspio da stigne do nove pobjede.
    Ivan FATIĆ (Leće) – Konačno u timu - odigrao 90 minuta u pobjedi nad Ređanom na strani 0:2. Leće vidi povratak u Drugu ligu.
    Slobodan LAKIĆEVIĆ (Čelik Zenica) - Standardan na poziciji lijevog beka - Čelikovci ispratili Zvijezdu 4:1 sa Bilinog polja.
    Blažo RAJOVIĆ (Fljamurtari) - Igrao čitav meč u porazu od Kastriotija 3:0.
    Predrag FILIPOVIĆ (Alst) - Igrao čitav meč na gostovanju Burinažu 0:0.
    Gojko ŽIŽIĆ (Banat Zrenjanin) - Igrao cijelu utakmicu protiv Voždovca - Banat poražen 2:0.
    Stefan DABETIĆ (Voždovac) - Odigrao 90 minuta protiv Banata 2:0, zaradio žuti karton.
    Mirko MUSTUR (Bežanija) - Igrao 90 minuta u porazu od Metalca 1:3.
    Igor ZONJIĆ (Teleoptik) - Odigrao cijelu utakmicu protiv Jedinstvo Puteva - Partizanova filijala poražena 2:1.
    Marko VEŠOVIĆ (Crvena zvezda) – Odličan protiv Spartaka - Zvezda slavila 4:1. Bezbroj puta se ponovio po desnoj strani, bio konstantna opasnost za defanzivce Subotičana, ukoliko nastavi ovako, poziv selektora A reprezentacije Crne Gore Branka Brnovića neće izostati.
    Vladimir BOŽOVIĆ (Mordovija) - Uklopio se u sivilo ekipe u porazu od direktnog konkurenta za opstanak - Mordovija izgubila od Alanije 3:1, Vlado igrao cijelu utakmicu.

VEZNI RED

Igor IVANOVIĆ (OFK Beograd) - Ušao u 63. minutu, ali nije uspio da pokrene romantičare protiv Rada na Banjici (1:0).
    Uroš DELIĆ (Alst) - Ušao u 52. na gostovanju Burinažu 0:0.
    Veljko BATROVIĆ (Viđev Lođ) - Ustalio se u najboljih 11 Viđeva - u remiju sa Pogonom 1:1 igrao sat vremena.
    MLADEN KAŠĆELAN (Pantrakikos) – Igrao do 87. minuta i prekida koji su inicirali najvatreniji navijači AEK-a - Pantrakikos do pomračenja uma žuto-crnih ultrasa u derbiju za opstanak vodio 1:0.
    Elsad ZVEROTIĆ (Jang Bojs) - "Mladi momci" iz Berna su u žestokoj krizi, Zverka odigrao čitav meč u porazu od Tuna 1:2.
    Nemanja NIKOLIĆ (OFK Beograd) – Odigrao čitav meč u porazu od Rada na Banjici 1:0.
    Miloš KRKOTIĆ (Dačija) - Učestvovao u remiju sa Tiraspoljom 0:0.
    Marko ĆETKOVIĆ (Podbeskidze) – Zamijenjen u 70. minutu - njegov tim iznenađujućom pobjedom nad Gornjikom 0:1 oživio nade za opstanak.
    Vladan SAVIĆ (Kečkemet) – Ušao u 57. minutu protiv Ujpešta - Kečkemet upisao trijumf 1:0.
    Marko VUKASOVIĆ (Kečkemet) - Učestvovao u akciji kod gola za pobjedu protiv Ujpešta 1:0.
    Branko BOŠKOVIĆ (Rapid Beč) – Ušao u 79. minutu protiv Nojštada - Rapid upisao lagan trijumf 2:0.
    Petar GRBIĆ (OFK Beograd) – Zamijenjen u 65. minutu u porazu od Rada 1:0.
    Luka TIODOROVIĆ (Luftetari) – Zamijenjen u finišu meča sa ekipom po imenu Laci. U porazu 0:3 zaradio žuti karton.
    Mirko RAIČEVIĆ (Hoverla Zakarpatija) – Odličan u derbiju začelja protiv Metalurga iz Zaporožja 2:0. Hoverla će ipak teško zadržati prvoligaški status.
    Luka PETRIČEVIĆ (Jagodina) - Sve više minuta za njega u timu Jagodine - u porazu od Novog Pazara igrao do 59. minuta.
    Asmir KAJEVIĆ (Cirih) - Ušao u finišu protiv Bazela - dovoljno da uveliča oproštaj jednog od najvećih švajcarskih igrača svih vremena Alesandra Fraja. Cirih poražen od polufinaliste Lige Evrope 3:1.
    Ramazan BIŠEVIĆ (GOŠK Gabela) - Zapažen nastup protiv Veleža 0:1.
    Nebojša KOSOVIĆ (Vojvodina) - Zamijenjen u 85. minutu u spektakularnom meču protiv Slobode Point 2:2.
    Baćo NIKOLIĆ (Borac Čačak) - Ušao u 57. minutu protiv Kolubare - na debiju trenera Dejana Vukićevića pred čačanskom publikom zebre upisale visokih 4:1.
    Petar VUKČEVIĆ (Fljamurtari) - Ušao u drugom poluvremenu u porazu na strani od Kastriotija 3:0.

NAPAD

Đorđe ŠUŠNJAR (Vojvodina) - Prvi put starter kod Nebojše Vignjevića - igrao do poluvremena, Voša remizirala sa Slobodom 2:2.
    Nikola NIKEZIĆ (Olimpija) – U derbiju protiv Domžala koji sa klupe vodi nekadašnji trener Mogrena Stevan Mojsilović briljirao - postigao dva gola u demoliranju domaćina 0:4.
    Srđan AJKOVIĆ (BSK Borča) - Zamijenjen u 77. minutu u remiju BSK-a protiv Radničkog u Kragujevcu 0:0.
    Filip KASALICA (Crvena zvezda) – Nakon povrede vratio se na pravi način - Zvezda demolirala Spartak, brzonogi napadač nije imao sreću da se upiše u listu strijelaca, iako je nekoliko puta bio u izglednim šansama.
    Ivan VUKOVIĆ (Hajduk) – Strijelac za pobjedu i povratak na drugu poziciju - Hajduk savladao Cibaliju na Poljudu 2:1.
    Dejan DAMJANOVIĆ (Seul) – Strijelac po navici - protiv Suvona poentirao za 0:1, ali ga sunarodnik Dženan Radončić golom u 88. spriječio da se raduje pobjedi (1:1).
    Fatos BEĆIRAJ (Dinamo) – Učestvovao u trijumfu nad Interom iz Zaprešića 2:0 na Maksimiru.
    Dženan RADONČIĆ (Suvon Bluvings) – Ušao u 82. minutu, pogodio u 88. za bod protiv šampiona Damjanovićevog Seula.
    Andrija DELIBAŠIĆ (Rajo Valjekano) – Ušao u 62. minutu, ali nije uspio da spriječi poraz pčelica od "napadača" na Ligu šampiona Real Sosijedada 0:2.
    Radisav SEKULIĆ (Bežanija) - Strijelac protiv Metalca, Bežanija poražena 1:3.
    Bogdan MILIĆ (Suvon siti) – Dao dva gola i jedan namjestio u pobjedi 4:3 nad Kvangvunom u FA Kupu Koreje.

http://dnevne.me/
    http://portalanalitika.me/sport/fudb...stranstvu.html
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

sve mi je jasno ali sto i dalje ovog narkomana Bajkovica racunaju u nase golmane to mi nije jasno

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ja sam se sto puta to pitao... Danas Simon Vukcevic trenirao sa ekipom Buducnosti,,,

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nisam znao da su Budućnost i Fulam bratski klubovi...

"And if they didn't believe me, they believe me now."

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

I Murinjo me pitao za crnogorsko čudo!

Na nekim utakmicama viđeni ste u društvu Žozea Murinja, je li Vas on pitao za Crnu Goru?

"Naravno da me je pitao, čak smo i više puta razgovarali na tu temu. Posebno zbog toga što je Crna Gora u grupi sa Engleskom, a Murinjo je radio tamo i dan-danas detaljno prati englesku reprezentaciju i klupski fudbal. I on je impresioniran. Razgovarali smo nekoliko puta, ne samo o reprezentaciji Crne Gore, već i o nekim fudbalerima, onima koje on ima priliku da prati, kao što su Vučinić i Jovetić, koji su bili u Italiji dok je on vodio Inter.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mogu misliti kako su navijaci Juventusa sa ovih prostora obozavali Mijatovica 1998. Prvo ih je ukopao u CL, a onda je pogodio onu precku
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Kada ćete u Podgorici uživo gledati reprezentaciju Crne Gore? Da li na nekom odlučujućem meču?
    "Ja sam čak i razgovarao sa Savićevićem na tu temu, čujemo se i pričamo o tome, uvijek sam pozvan na sve utakmice. Međutim, dok stvari idu dobro, ja se ne bih pojavljivao. Jer, zamislite da se pojavim na nekoj utakmici, a Crna Gora izgubi!? To bi bila katastrofa i strašno bih se neprijatno osjećao. Zato sam rekao sebi – ne idi na utakmice dok god ide dobro. Pa ako se kvalifikujemo na Svjetsko prvenstvo, onda ću rado otići u Brazil i gledati Crnu Goru.

eni je ovo zanimljivije posto su ovdje raspredane teorije zavjere da i ne pricaju, da ga ovaj ne moze podnjeti da je ljubomoran i sl a u stvari je drugacija istina. cak su izgleda dosta cesto u kontaktu. mozda Dejo i nj etoliko sujetan kao sto to neki ovdje predstavljaju

Thanks Thanks Given 
    3,487
    Thanks Thanks Received 
    411
    Thanked in
    253 Posts

Jos jedan gol Damjanovica, ovoga puta iz penala, u pobjedi svog tima od 4:0. Usao je u seriju.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

djordjevic igrao za juniore zenita , dao je 2 gola mislim .
    evo ga jedan i to odlican
    http://www.youtube.com/watch?feature...&v=aQkD9j2sSrE

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Odlican je mali, samo da dobije vecu minutazu u prvom timu.

Page 1294 of 2252 FirstFirst ... 2947941194124412841290129112921293129412951296129712981304134413941794 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)