ma moze rasko konjevic da bude sa njim u auto i da idu 200 po kazaljci ne mogu mu zbog toga kaznu napisat...kazaljka nije mjerodavna kao pouzdano sredstvo za odredjivanje brzine, kao ni video snimljen kamerom koja nije "zvanicna" tj. odobrena od suda MUPa koga god
iduce okupljanje ispred vijesti taman![]()
She is only here to annoy herself!
Ti kao da živimo u Luksemburg...Znači,ako ćeš da snimaš sebe i druga đe se trkate,moraš u MUP po njihovu "zvaničnu" kameru i onda znaš da si mudonja?
Što bi sa onim u Sozinu,snimao je telefonom,pa mu oduzeše auto,3 dana priče o njemu po novinama i čuda?Eto,u njegovom slučaju je kazaljka bila mjerodavna
https://forum.cdm.me/showthread.php?...-260-km-na-sat
Kako je smiješno ovo nerealno traženje opravdanja kad vozi neko,da kažem,naš,bilo forumaš ili momak kojeg većina nas zna,sve pravnik do pravnika![]()
pf pf pf
dokazat se ne moze koliko su vozili,ni ko je u autu
mozda je fotomontaza?
mozda je auto momka stavljeno da racuna KM na ovoj tabli,sto moze da znaci da je sve 20km prekoracio brznu?
i hiljadu ostalih stv
kad napravim video na kojem budem snimio,tablicu,auto,brzinu,i pljuvanje po branu micunovicu i ekipi,sve u 1 ,nek me nazovu
a ovo,mogu samo da gledaju da stisnu LIKE ili DISLIKE,sheruju,itd
Najveci problem je sto si zaboravio broj obrtaja...
TAKUMI
snimak iz sozine je JEDAN snimak, znaci continuous ...2,3 minuta traje, non stop kamera ide sa lica vozaca, suvozaca na instrument tablu i usput psuju policiju ili koga vec. I idu mnogo brze nego ova dva momka u s4 i r8 :P Ovi ne mogu preko 110
Niko ne trazi opravdanje. Siguran sam da ti vozis po propisima i da je ovo za tebe divljanjea ja jesam pravnik
![]()
Originally Posted by my name is ...
@aCid_cOokiE
upravo
ono je klasican amaterski snimak
a ono je sa 5d 1080p full hd i profesionalac radio klip.molim lepo
meraklija neki.,
a sad se mozemo ostavit dusebriznih prica ko sta koga i kako moze ufatit za auspuh i to.
Zavrsena prica.
or is it? muahahah
trile je prodao auto prije godinu i po dana
prica se da je novi vlasnik izvjesni Čoldo Mališić
brat Djoka Nesanice
Ok, i ja kao sudija kazem "pa dobro, ako ste napravili FOTOMONTAZU od snimka (ovo ti dajem primjer da ovako izjavljena rijec u startu bi ulila sumnju), objasnite tuziocu ili vjestaku kako ste to uradili ili jos bolje, pokazite nam taj originalni snimak....."
ili "objasnite kako ste brzinomjer koji prima signal brzine sa abs senzora ili sa vec cega kao i i obrtomjer, isprogramirali da pokazuje vece vrijednosti, i jel signal koji prima tabla digitalni ili analogni, i odakle vama znanje iz programerske struke"
pa onda kad pauziraju HD snimak vide lice vozaca sa snimka iz S4...
Fizikom objekata koji prolaze sracunaju samo da li se brzina poklapa sa brzinom brzinometra...
Zuti retrovizor na snimku, kao i detalji u autu jasno govore da je S4 zuti na snimak.
Sat pritiska turbine je samo unikatni detalj koji ga razlikuje od mozda neke druge S4 iz CG
Zasto bi morali oni ista da dokazuju, kad bi sa snimaka njima sve bilo ocigledno, valjda treba on u tom slucaju da dokaze da nije
Ali najvece je pitanje, moze li se snimak sa nebazdarene kamere fizickog lica koristiti kao dokaz, ako ne moze, sva prica je suvisna i ne treba niko da se frci...a ako moze, osnova bi imali dovoljno... mada imamo mnogo bitnije stvari od ove za sudstvo...
Treba Zeljku tuziti za neovlasceno koriscenje i prikazivanje tudjih video snimaka u komercijalne svrhe kao i narusavanje ugleda osobe cije je ime napisano u clanku, a i MUP zbog dostavljanja privatnih podataka (ko je vlasnik auta) novinarima koji su te podatke zloupotrijebili.
Njak Njak Njak
taj član se odnosi na njihove kamere...mada ne piše precizno ali je tako
She is only here to annoy herself!
svaki GL i ML koji je amer u Mercedes je prebacen na kmh a pise im 160-180mph koje su sad kmh...navrti cijelu tablu za 20sec![]()
Who said that?
TAKUMI
Ovdje su svi pravnici, bez obzira da li još studiraju pravo, turizam, elektrotehniku, kladionicu.
Namlatili ste se dobro na ove dvije strane, baš dobro, za medalju, ja koji sam zvanično diplomirani pravnik pojma nemam koja je procedura državnih organa ako HOĆE da ga sankcionišu. A tek sa ovim fotomontažama snimaka ste tek presmiješni, sigurno Stevan zna više od sudskih vještaka...
Ovo je čisto bilo da se malo skrene pažnja na druge teme, da se ne piše samo o politici, krizi, jadu. Danas će opet biti tema ko je bolje prdnuo na izbore. Suština je da su vijesti jedne smećarske novine.
I da, video zapis sa 'nebaždarene video kamere fizičkog lica" se ne može koristiti kao dokaz.
Bravo Goga strucnjace, bravo Jole pravnice
Seems legit!Originally Posted by appelle moi
TAKUMI
Bacih pare jbt.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks