Jelena Karleuša održala humanitaran koncert za đecu bez roditelja. Poslije 10 minuta roditelji došli po đecu.
Sell the Vatican, Feed the World!
http://www.24sata.hr/cudne-vijesti/p...seksala-305866
anketa ispod.
mrak.
Piše mala ciganka redakciji jednog teen časopisa: "imam 14 godina i još sam nevina. da li je moj otac normalan?"
HAHAHAHHAHAH
hahahah :applouse:
Šest ljudi vozi se u avionu: doktor, svestenik, advokat i troje dece. Motori se, naravno, pokvare i avion počne gubiti na visini. Pilot javlja preko razglasa da će se avion srušiti i da za putnike ima, naravno, samo tri padobrana.
Svi usplahireno skočiše:
Doktor:
- `Spasite decu! Spasite decu!`
Advokat:
- `Ma jebeš decu!`
Svestenik:
- `A `oćemo li imati vremena?`
U zatvoru u istoj ćeliji ležali gubavac i narkoman.
Šetao se tako čuvar i pored njihove ćelije kad je prolazio ispadne mu ključ ali on to nije primetio i nastavi dalje.
Gubavac razmišlja dal da uzme ključ i pokuša pobeći. Nakon nekog vremena odluči da pokuša…
Krene levom rukom da dohvati ključ između rešetaka, otpadne mu ruka, krene desnom rukom otpadne mu druga ruka. Šta će on krene nogom da nekako dogura ključ do sebe, i da narkoman otključa i da pobegne, ali otpadne mu noga.
Narkoman tada prasne u smeh i kaže:
- “BURAZ TI JOS MALO PA IZAŠAO”
Mujo zalutao duboko u šumu, a mrak. Izađu ispred njega tri bradata muškarca s kokardama na glavi i pitaju ga:
- Znaš li ti tko smo mi?
- Ako Bog da, skrivena kamera.
Last edited by V.P.; 20-03-13 at 21:49.
Zasto je mala Ana pala sa ljuljaske?
-Nije imala ruke
ta kae pedofil kada udje u vrtić?
-"E, ovo je zemlja mojih snova"
ta trai dečko bez ruku za rođendan?
-Prsluk.
Ide Arkan kroz pakao, mrtav gladan, 5 dana ništa nije jeo. Odjednom ugleda Tuđmana kako secka meso. Prilazi mu Arkan i kaže: Franjo, daj malo.Ništa nisam jeo 5 dana.Umreću.Tek će Tuđman njemu:Znaš šta Željko, i ti si klao, što nisi sušio?
Dosao Hitler kod Boga, i moli on njega da ga vrati na zemlju samo jos 1 dan. Kaze, mora jos samo dve stvari da uradi.Gleda Bog, i razmislja koje bi to dve stvari jos mogle biti, pa kaze:Ajde vraticu te, ali moras reci koje dve stvari moras da uradis?Kaze Hitler: da ubijem 500 000 Jevreja, i jednog Danca.Bog: pa pobogu, zasto tog jednog Danca?A kaze Hitler: Vidis Boze da i tebe boli k...c za Jevreje...
Last edited by V.P.; 23-03-13 at 03:43.
Zato je novi Papa crnac?
- Dananjoj djeci je sve malo
Always Outnumbered,Never Outgunned
Ко је најгора особа која ти може пожелети добро јутро? .... Љубиша Богдановић :topsy_turvy:
- ćerko, znam da je to neugodno pitanje al' već imaš svoju dob. Da li znaš što je to pušiti ga?
- znam tata...
- onda idi, molim te, pa objasni mami.
Sell the Vatican, Feed the World!
Trazi sin mami keksa, kaze mama ETO TI GORE NA POLICI, kaze sin: ALI MAMA JA NEMAM RUKE, odgovara mama: E NEMA RUKE-NEMA KEKSA.
Prejako ovo sa pastom![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks