Da, Note 2 ima micro sim.
Da li za Note 2 treba da se sječe kartica kao i za S3 ?
Sent from my GT-I9100G using Tapatalk 2
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Da, Note 2 ima micro sim.
TAKUMI
Ima li neko link za tapatalk, ne mogu ga nać nikako ?
Love, peace and respect.
Daj mail na pm da ti posaljem apk
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
kontakt telefon 069837937(T-Mobile)
Da mi je znati zbog čega će im ta gimnastika
PS.
Da li u stock rom-u S3 dolazi Google Maps ili se po želji naknadno instalira ?
Last edited by Rakun; 13-04-13 at 00:01.
Normalna kartica je glupost, mikro je glupost. Nano je OK. Zasto bi kartica zauzela duplo vise mjesta, bezveze? Koliko znam Google Maps ne dolazi sa stock ROMom.
TAKUMI
Uopšte kartica je glupost. U USA neki operatori ne koriste više kartice..
Po meni je MiNi idealne veličine. Dovoljni velika da je ne zagubiš a dovoljno mala za telefon..
Poslato sa super-moćne pisaće mašine Galaxy Note 2 x2
Savjet: S3, S2+ ili LG Optimus G(Ako ga nadjem). Zanimaju me okrvirne cijene(novo) ova 3 telefona.
A bez kartice sa jednim pozivom automatskom operatoru.
Inače to je bila parodija na konstataciju da je MiNi kartica glupost
Poslato sa super-moćne pisaće mašine Galaxy Note 2 x2
Ima li piko kartica ??
Sent from my GT-I9100G using Tapatalk 2
Nekoliko pitanja za android iskusnjake xD
Rootovao sam alcatel ot991 da bi makao neke aplikacije koje su dosle sa njim i povecao kapacitet memorije koja je ovome telefonu boljka, ne znam zasto ali 95% aplikacija koje instaliram ne mogu da prebacim na sd i samo se puni memorija do tačke kad ne mogu vise da instaliram aplikacije a sto je najjace od svega to je u vr glave desetak aplikacija...
E sad da ne dužim mnogo priču odlučim da vratim telefon na fabrička podešavanja i da ga prodam ali oćeš ja ga umjesto toga s*****. sad kad ga upalim dobijam onaj wizzard za podesavanja i kad stignem do konfigurisanja google account-a on prijavi neku grešku i ponovo se restartuje i sve tako u krug..
E sad mene zanima kako da instaliram sa nule novi android.. :/
(╯°□°)╯ ︵ ┻━┻
Kako da prebacim imenik sa telefona na google account?
\\OFL•GIC
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
Uđi u imenik. Export to SD Card. Dobićeš .vcf file na SD karticu. Prekopiraj ga na kompjuter.
Udji na google account. Pođi na contacts pa import from file. Nađi putanju na tvoj file i uploaduj. Svi će ti bit tu.
Ove sa telefona komotno sve izbriši i pušti da se sinhronizuje sa google accountom.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Povezao sam Galaxy S2 na TV (na hdmi, preko MHL kabla), ali mi snimak na TV nije bas dobar. Do cega moze bit? Kabla? Interneta (kad sam na youtube, ili mGO aplikaciju mtela pa gledam arene)?
Meni je slika perfektna kada prebacim na tv. Mada meni zeza po nekad da nece da prebaci... Nesto kada razmislim kabl sa uzeo eto cisto da probam
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Meni ponekad secka isto, mada je to pretpostavljam do neta. Sto se tice slike, nesto je kao kad se smanji kvalitet na youtube, imaju one kockice, ne znam kako da objasnim. Kakvo ti je kablo, tj. mhl, ukljucuje li se punjac u njega(jer sam vidio na youtube da su takvi)? Meni ima prikljucak velicine kao na punjac, onda ide onaj mhl, iz kojeg ide jedno kablo za hdmi, drugo za usb.
Uzeh htc sensation juce, i zeza me slusalica kad pricam sa nekim, 2 sekunde ga cujem normalno, pa 2,3 ne cujem, i kao da nesto po malo krci(u trentku kad ne cujem dobro), i sve tako u krug... moze li bit da je neki kontakt il nesto, i koliko bi kostala popravka ili nova?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks