A vjerovatno je odje tanja, ko balon![]()
sto se desilo odje?
A vjerovatno je odje tanja, ko balon![]()
Tu es mon héro!
To sam htio da napisem :lolblue:
TAKUMI
hahaha đe je ovo
ja tipujem na Albaniju![]()
Ne vjerujem. Afrika 100%.
TAKUMI
http://www.pik.ba/artikal/6403769/golf-1/
obratite paznju na detaljan opis![]()
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Japanski proizvođači opozvali 3,4 miliona vozila zbog vazdušnih jastuka
http://www.cdm.me/auto-moto/automobili/japanski-proizvodaci-opozvali-34-miliona-vozila-zbog-vazdusnih-jastuka
vidjoh ovo ispred castelanee danass nov stigao qq kakv autoo
![]()
Bogme stigao.
TAKUMI
i crni se vozi (easy2) mada je ova ljepsi 3.puta...
i jos 1 u BD crveni
Jes, ja sam ga naručio, blago vam u pamet. Ima li okupljanja sjutra i u koliko ?
Ako mislis na plavnicu, prije 28. nista
Aha, na plavnicu. A zašto su pomjerili, odlično je vrijeme...
Zato što je plavnica pod vodom
neko je davno trazio mrezice za branike/maske
dobili su nesto u Okovu...
General Motors nadmašio Volkswagen na tržištu Kine po prodaji
GM je uspeo da nadmaši kompaniju VW po prodaji u Kini prvi put pre svega zahvaljujući povećanoj potražnji za Buick vozilima. VW je prijavio povećanje prodaje u Kini u prvom kvartalu od 21% odnosno prodaju 770.000 vozila što je 5.7% manje nego što je GM prijavio prethodne nedelje.
GM, koji se kida zadrži svoje vođstvo u ovoj zemlji je imao najbolji početak godine od svih stranih proizvođača. Kinska asocijacija proizvođača automobila je utvrdila da uprkos tome što je povećanje prodaje VW vozila u Kini u prvom kvartalu nadmašilo rast prodaje na kompletnom tržištu vozila, uvećanje od 11% u martu je manje od industrijskog rasta.
Prošlog meseca VW je opozvao 400.000 vozila u regionu usled neispravnih menjača što je moglo da izazove gubitak snage vozila. Nemački proizvođač nije otkrio koliko ovaj opoziv košta kompaniju, ali bi trebalo da bude prema nekim informacijama oko 450 miliona evra.
Opet mjenjac LOL
TAKUMI
samo 450 meleona....
Niko da se osvrne na najnovija dešavanja u dnevnom listu Vijesti?![]()
Bijo si poziw koi se neodbija
ima u temi audi club![]()
She is only here to annoy herself!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks