Ovu ligu treba ugasit i napravit kakvu amatersku za igrace mladje od 22 god. Ne znam ko ovo vise prati i cemu se nadaju klubovi kad nema prostora za napredak, mozes je osvojit i 20 puta i dalje ces igrat po livadama pred stotinu gledalaca.
Pseto, od kad si na zub uzeo uvali momak 6-7 golova.![]()
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Ovu ligu treba ugasit i napravit kakvu amatersku za igrace mladje od 22 god. Ne znam ko ovo vise prati i cemu se nadaju klubovi kad nema prostora za napredak, mozes je osvojit i 20 puta i dalje ces igrat po livadama pred stotinu gledalaca.
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
E ne zna se sto je gore u ovu ligu,igraci ili sudijedanas sudjenje pakleno,dize ofsajd a nikac ispred ovoga 3 metra a penal vuce ga,pocijepa ga ali dzabe
![]()
golman ljuljanovic klasa,vidi se da ce se ozbiljno racunat na njega![]()
Zasto ne idu? Ne znam koliko si odgledao ali ja jesam sigurno 3-4 god i za reprezentaciju i za klub i znam koliko moze taj momak,a glupo mi ga je uporedit sa agovicem...
Cujemo se sledece godine.![]()
Slazem se.
Sportska subota - pregled 25 kola Telekom 1CFL (13/4/2013 ...radio televizije crne gore)
Sad polako slavlje da se sprema...![]()
Не'рно болсесни!
Sutjeska u ligu sampiona![]()
Finale Kupa, 22. maj
Budućnost - Čelik
Fino.![]()
I znam da danas je danas
Aj pa da obje titule ove godine u NK zavrse![]()
AJMO CRNA GORO !!!
Reko ja da će opet bit sve namješteno kad Budućnost bez pehara ostane.
Bijo si poziw koi se neodbija
I ja velim.
Ako ništa, bar će bit dobra atmosfera u finale.
Bijo si poziw koi se neodbija
Sve će se na svije dogodit. Sve. Ali Mornar Petrovca neće dobit. Što zbog sudija, što zbog sopstvenog invaliditeta.
Sutjeska - Zeta 2:0 (Karadžić, Jovović)
Budućnost - Mogren 1:2
+12!
Titulaaaaaaaa!
Не'рно болсесни!
Danas zvanicno da se slavi.. Ovo Barcelona ne stize, a ne buducnost.
Slazem se.
Napokon jedna dobra partija. U pocetku bez ideje, mislio sam da ce opet biti mucenje, ali lagano dodje pobjeda. Razlika raste, ali cekamo kraj, za ludilo![]()
Op, može se uhvatiti i to drugo mjesto, još igramo međusobno. Bilo bi fino.
I znam da danas je danas
Bravo Lovćen![]()
Zna li neko tačan broj ljudi koji će se ugraditi u ovaj 1,000,000 EURA, koji slijedi Lovćenu od UEFA-e?
oce bit pregled izbacen ?
AJMO CRNA GORO !!!
Sportska subota - pregled 26 kola Telekom 1CFL (20/4/2013 ...radio televizije crne gore)
Docekasmo i mi da nam se penal dosudi ove sezone...
Kakva igra juce.. Plesu. Jovovic igrac za reprezentaciju.
Slazem se.
Totalno nadmoćni na terenu. Zeta bez šuta...
A Vladu se lopta lijepi za nogu, ne možeš mu je uzeti... klasa. Trebao je u Rostov za 250.000 na zimu da pređe, al' Sutjeska nije dala. Bilo bi dobro za njega da na ljeto napravi dobar transfer, može još više da napreduje....
Не'рно болсесни!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks