sta sta, ima li online to? kako je naslov?![]()
Meni samo idu na živce izrazi "voda","rega","drot" itd. koje je od Fabije preuzelo pola foruma...Potpuno nebitno za temu,ali eto :P
Evo su novinari Vijesti opet aktivni na forumu,današnje "Vijesti" - strana 38.
sta sta, ima li online to? kako je naslov?![]()
Ljubi druga koji radi u novinsku agenciju kao samoga sebe
![]()
aooooo
jesu li ovo neki momci sa foruma?
Tu es mon héro!
čime se oni bave...ništa bez da se trile udruži sa kusovcem i krene da snima miškovog touarega V10 kroz grad![]()
She is only here to annoy herself!
Neka mi neko posalje link sa utube na pm ako mu nije muka, ovog prvog snimka
Sent from my s3
Sate sate sate
cudi me da nisu stavili da je vlasnik 'Esid Kuki'![]()
Ejsid, ejsid...
Mogu se kladit da je Trilac platio da ga malo izreklamiraju kako mu je brz auto i to...
TAKUMI
Sad kada je osvojio domaće, može raditi na kompilaciji za njemačko tržište...
Zbilja, čime se ovi iz Vijesti bave... Ne mrzim ih ali...
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Snimci su obrisani al okacili ovi sa vijesti pa mozes pogledat OVDE
A da te pitam, je li cemu ta Zeljka?
TAKUMI
Zvacemo je na perone u 9.
I što ćemo sad?
![]()
Trile je postao celebrity! Sad već očekujem gostovanje u velikog brata ili farmu, rame uz rame sa Ekremom Jevrićem.
Kako oni mogu znat (citja DOKAZAT) KO je vozio auto, i GJDE tj. KUDA je vozen auto?
Na snimku se vidi da je u pitanju bulevar prema Zeti( vidi se VOLI Centar) , tu se zna koje je ogranicenje, a u slucaju da se ne moze znat ko je vozio auto, kaznjava se vlasnik koji se vodi u papirima.
kako mogu da utvrde da je auto vozeno toliko koliko je vozeno.. Na osnovu snimka iz auta, ne mogu da dokazu da je to zuti audi. Ja sam mogao da izmiksam snimke, audija rs4 iznutra, a kao spolja audi s4?
A kako oni znaju kojom je brzinom vozeno, moze se napravit i 400 km/h na tabli da piše
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks