Probaj Misfitse, ako se to ubraja u Sci-Fi ..
Probaj Misfitse, ako se to ubraja u Sci-Fi ..
Krecem onda na Heroes pa sta bude a za Alphas i Misfitse malo cu da proguglam
hvaala
Alphas mi izgleda ok , ima samo 2 sezone (bolje bi bilo da ih je vise) koje su prevedene sto je dobro, pa cu prvo da krenem sa ovim epizodama i javljam utiske
Alphas odličan SF, prava šteta što nema još.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
da vincijevi demoni?gledao ko?citam da ljudi nijesu zadovoljni prvom epizodom,masu njih je odustalo poslije 20min. !? inache,bates motel i hannibal stvarno prijatna iznenadjenja.ova prva malo spora,ali mi bash odgovara.plus,cuveni ricard alpertkakva transformacija!
1993-2020
Posto sam odgledao GOT i Vikinge sve,pa sad cekam da izlaze odlucio sam za Bordzije da vidim pilot kakav je bio i nju da gledam preko nedelje,ako ne bude valjala onda cu vidjeti ovaj Arrow?
Ima li neka mozda bolja da mi preporucujete
The Following, odlicna serija.
http://www.youtube.com/watch?v=PCjwxItb_p4
Les chiens aboient, la caravane passe.
Last Resort valja li cemu?
Last Resort je otkazana.
Pogledah prvu epizodu ovih Da Vincijevih demona, i nisam preodusevljena. Sjecam se kako me GoT oborila s nogu, pogledala sam tada cijelu prvu sezonu za jednu nocMada pretpostavljam da u Demonima stvari tek treba da pocnu da se razvijaju, kraj epizode ih najavljuje, pa pretpostavljam da cu seriji dati jos jednu sansu
![]()
zbog cega primatima nikad ne iskljucuju elektriku,
oni u principu ionako rijetko citaju
Odgledah pilot Hannibala, i bas mi se svidio. Definitivno cu nastaviti sa serijom.
DICIOTTO
Meni se Hannibal nije preterano svideo, deluje mi preterano konfuzno sad za sad, ali nastavicu da ga gledam, prvenstveno zbog Madsa Mikkelsena
Play for that money boys, play for that money, fuckin' money
Mozda i ja pocnem to da gledam ali nikad me nisu interesovale serija sa serijskim ubicama i istraziteljima,to su neke limunadice koje gledam bas kad nemam sto da radim uvece i ako slucajno naidjem na njih i to jedino CSI,ili NCIS
http://www.imdb.com/title/tt2189221/
Zna li ko što o ovome?
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
Ne. Mlatinjanje bez cilja.
Odgledah "Defiance"... ništa posebno, ali nije ni loše. Može da bude zabavno, vidjećemo.
Jel neko moze da nadje subtitle od Mad.Men.S06E01-E02.HDTV.x264-ASAP? Ja uspijevam da nadjem samo za prvi dio, kikako za cijeli snimak. Stara me vec treci dan cima da joj pustim mad men![]()
\\OFL•GIC
Poceh i ja Hanibala da gledam, bas mi se svidja serija. Ozbiljna, neobicna, pomalo i strasna i gadna (gadnih stvari ima)Glumci odlicni, to me je iznenadilo. Nisam ni znao ko sve glumi osim Madsa.
Odnos izmedju Hanibala i Vila mi se bas svidja.
A nisam gledao filmove do sad, pa sam skinuo sve da pogledam, i Manhunter pa cemo posle vikenda da uporedjujemo.![]()
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Bookmarks