Rekoh vam ja nema kažnjavana danas...
Poslato sa super-moćne pisaće mašine Galaxy Note 2
ja sam bucao puni dje sam se god okrenuo i niko nista![]()
Rekoh vam ja nema kažnjavana danas...
Poslato sa super-moćne pisaće mašine Galaxy Note 2
Al zato sinoc odmah posle 20h kada sam se vracao bilo jedno 3,4 radara hahaha![]()
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Treba zaradit one pare sto su potrosili na licne...
TAKUMI
jel ima neki broj telefona da se pozove i pita za neku kaznu jel placena ili nije (posto sam dao drugome da mi uplati to a on mi nije donio uplatnicu ) pa ako ima u sup (pg) da se raspita po broju prekrsajnog naloga jel regulisan ili ne
Што на вјеру праву не похули,Што се не хће у ланце везати,То се збјежа у ове планине
+38220407530
probaj na ovaj pa javi sto si ucinio
Vidite sto se radi u Bar...
Clan 325 Novog zakona o saobracaju:
Novčanom kaznom od 30 eura do 80 eura kazniće se za prekršaj:
9) vozač motornog vozila kome danju za vrijeme voţnje u saobraćaju na putu na vozilu
nijesu uključena oborena svijetla ili dnevna svijetla
snimas ti njih, snimaju oni tebe![]()
Imam kaze za 2 oduzimanja vozacke po starome, pojas po novome, interesuje me li zastarijeva li sto od ovoga?![]()
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
Ja mislim da ne...
TAKUMI
radarska kontrola, prekoracenje brzine 114km (ogranicenje 60 valjda), kolika kazna kod sudije moze da se ocekuje? ima li ko iskustva?
400e (minimalna) i 2-3 mjeseca bez vozacke.
a ne no iljadu, nisam coeka ubio... katastrofa, prvi put idem kod sudije za prekrsaj (ima li tu sto olaksavajuce), pazi pazi i na kraju na vrh glave!
za vozacku je lako,ali je cifra,uh glava me zabolje, ja sam mislio izmedju 100 i 200e
nema vise tih cifri brale... drug za 0.92 alkohola 300e i to mu kaze da je najmanje a i za brzinu lese sad bez problema jos kad si se zaletio dobro vidimo se.
Naravno ne osudjujem ali obzirom da vise ne mogu hvatat narod na pojas, svijetla pa i umnogome na alkohol (nece vise niko da rizikuje) sad nadomjestaju na brzinu
e jbg, neka pravina, pretekoh i aj zdravo kasno ih uocih... zurio kuci sa neke sahrane i pih kad se namjesti...
isao sam 114, a ogranicenje kazu 60 ( u potoke)
ada ne 174km, nego 114km... kao sto rece ne vozim avion
Shvatio Sam da si 174 isao, kako si odgovorio na herculesov post... (;
moguce da sam tako formulisao naopako... mada vjeruj mi nije mi ni cudo, jos sam pod utiskom
jbg, sta cu, koliko bude bude, moram platit
Kako su me pustili sa "samo " oduzetom vozackom preksinoc, a dunuo sam 0,99 ?![]()
I mene malo prije, no pojas, no svijetla, no dokumenta sa sobom, no moje auto, i to onaj Zoki na motor, kod Dalija.
TAKUMI
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks