do kad su obavezne zimske gume?
do kad su obavezne zimske gume?
Bile, do 1og aprila
f6
Može li broj nekog dobrog limara ali da nije ovaj gluvonijemi jer ga ne mogu dobit (zvoni ali se ne javlja) šalim se ugašen je telefon :mrgreen:
(╯°□°)╯ ︵ ┻━┻
treba li mi punomoc za van CG ako mi se auto vodi na roditelja?
Ako ces po exyu dobro bi bilo da imas http://www.registracija-vozila.rs/im...%20vozilom.pdf
Tri primjerka i obojica u sud... 5 eurica.
Za ostale zemlje DTV http://www.amscg.org/pages.php?id=13&lang=cg 25 eur i vazi do kraja registracije.
Ako je vlasnik u autu onda ne moras nista.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Termostat ti je 30-35e , ja mislim da je isti kao i meni na alfu .
Mada mislim da ti nije do termostata jer na italijane termostat u 95% slucajeva kad crkne ostane zahlavljen u polozaju dje je skroz otvoren a ne zatvoren da bi ti dizao temp.
E sad uz to pogledaj ta ti se neko crijevo nije dje presavilo, moze bit zaprljan hladnjak , i na kraj krajeva napuni bocu od vode skroz skroz punu upali auto i vidji oce li ti izbacati baloncice ( tako ces provjeriti dihtung)
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Kakva je procedura za mijenjanje boje na autu?I ako je auto neregistrovano i mijenja se boja kako to onda ide?
Pojas je blokirao, ne moze da se izvuce... Dje bi se ovo moglo popraviti? Polo 98 god...
hvala..
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Imali ko da radi mijenjanje karika i gumica ventila na A4B5 1.8 T i isplatili se to ili drugi motor?
kad to makar sredis znaces da je ok, a ako uzmes drugi to je macak u vrecu
bole uradi svoj motor,niko se ne drzi specifikacije bar za ulje kad je u pitanju turbo 1.8 velika temperatura katranise to ulje i interval zamene neredovan,zatim se ulje u karteru spece i napravi ****** uljnoj pumpi,zatim tubrina.....
predlazem ti nekog koje ne zuri da lagano odradi to svojski,opere odstrani sve necistoce iz motora,kartera,sito uljne pumpe,skidanje crijeva za podmazivanje turbine kao i odvodno crijevo za povracaj ulja iz turbine u karter....
odradi poliranje ventila i siceva kad nabacas nove gumice,jer nagore ventili od temperature,ako ima i varijator na bregama pregledaj....
imao bi pisat.....
trosi ulje i dimi na auspuh pretpostavljam da su karike otisle, moze li biti da je blok pohaban i ubacanjem novih karika nece imati dejstvo a gumice i ventile moram odratiti
Treba mi pomoć, znate li koga da radi peskarenje jer mi treba da koroziju ispod auta eliminišem. Ili bilo koga da to radi.
jedna info ko je imao slična iskustva, danas mi se ispraznio akumulator, upalih auto na kablove, potrefilo se da sam poslije toga prešao i 100 km u komadu, trebalo bi da je dopunjen sada, ali da li je ovo pražnjenje ostavilo posljedice na akumulator, oće li mu skratiti rok trajanja?
Ne ako nije bio prazan dugo.
TAKUMI
Našao sam firmu koja radi peskarenje, firma je crymont sa Cetinja, još samo da nađem nekoga ko će mi zaštitu odradit nakon peskarenja
Last edited by Director; 12-04-13 at 19:44.
Dje su najjeftinije prednje soferke?
Sve poskupljuje samo je covjek sve jeftiniji...
Imaš ove toskiće na konik i onaj veliki magacin u tološe preko puta groblja, na autodiler imaš spisak prodavnica pa ćeš je naći
Ako ko im broj od ovih sto ugradjuju soferke neka ostavi odje ili na pm...
Sve poskupljuje samo je covjek sve jeftiniji...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks