na sve ostale sajtove vodi osim na flashscore (futbol24 xscores livescore itd.)
na sve ostale sajtove vodi osim na flashscore (futbol24 xscores livescore itd.)
She is only here to annoy herself!
Bas mi nije jasno sto je sa flashscore-om
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
A redovno baguje.
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
Brzo sifra 5527 u PREMIJER KOJI JE TO MEC ????? Ima li ko ?
Greska premijer ima 3 cifre dajte tu sifru nadjite ako ko ima kvote druge neke ?
Nista zaboraviteLazna uzbuna
ahahahha
A ti kako si? :mrgreen:
Vidim ispricao si se sa nekim na forum, nego ne mogu da provalim sa kim![]()
Da izduši.![]()
Prosla me je nervoza, prastajte.Slikajte do mile volje.
Lester 1 1.70
Kaen 1 1.75
Betis X 3.30
Ad astra.
Za sutra lovcen 2 2.20 kazu da je dogovoreno i probajte celik 2
Ahahahah.. Što nam radi klunjo..
Meni ova dojava 13 kvota ide na poluvrijeme, al ne znam oću li slikat ako dođe..
Kakoe?
ne postoji bas nijedan razlog zasto bi bila blokirana...no i nase gazde kladionica zaposljavaju tuljane da im vode posao pa ponekad blokiraju zato sto je neko uplatio 20 eura
She is only here to annoy herself!
eo i ja jos Luton i Kluž cekam. Kluž maloprije izjednaci, a ovaj Luton se jos ne cuje ziv, A oce ako Bog da. Oce, oce, mora.
Ako dobijem slikacu i ja tiket.
edit: bolje da ne pricah nista, kluz crveni i primi gol, i ovaj jebeni luton primi gol.
toliko o tome.
Last edited by Sh0ne; 12-04-13 at 21:00.
Nemoj slikat.. Ne moraš.![]()
eo necu taj.a imam jos jedan koji mi je jos u igri, necu pricat koji su dva tima sto cekam, ali kako je krenulo i tu mrka kapa.
Cascavaju kladionice: Javor-Partizan 2 @ 1.45
NJEMAČKA BBL KOŠARKA
GIESSEN-WURZBURG @ WURZBURG -24,5
KVOTA 2.01
BOOKMAKER : PINNACLE SPORTS
STAKE : 6/10
Dakle Giessen koji je vec ispao iz lige i sve vece svoju pažnju pridodaje mlađim igracima kojih je sve vise na klupi iz utakmice u utakmicu . Giessen ima svojih standarnih 6 igraca . Znaci recimo da seniorski sastav broji njih 6 . Fassler jedan od njih ( 24,0 mpg ; 4,7 ppg ) je za vikend bio bolestan . Ipak je igrao prošlu utakmicu u srijedu u gostima protiv Frankurta gdje je sudjelovao u porazu svoje ekipe rezultatom od 95:57 gdje je za 11 minuta igre ubacio 6 poena . Tu utakmicu Giessen je iznenađujece imao dobar sut za tro poena ( 13-23/56.5 % ) no teško da to mogu ponoviti i ovu utakmicu . Prosli susret su igrali protiv Frankurta kojeg se naziva drugom obrane lige ostavljajuci protivnike na 72,5 poena . Frankurt je tada igrao skoro cijelu utakmicu agresivnu obranu sto je i rezultiralo malim broje poena od strane Giessena . Ovaj put protivnik je Wurzburg koji slovi za prvu obranu lige ostavljajuci protivnike na 70,0 poena . Izjava domaceg trenera je ta da su igraci psihički i fizički umorni , što zbog poraza i male rotacije . « The team is tired . Battery is empty . « je ono što je još izjavio za tisak – u prijevodu ekipa je umorna , baterije su prazne . Još imaju tri utakmice do kraja i nadaju se da ce ih uspjeti odigrati u kako treba . Što se tice utakmica sve vise i vise paznje daje juniorima . Manje minutaze imaju seniori a vise juniori , kojih je prošlu utakmicu bilo 5 na klupi . Izjavio je da ce dati vise minutaze juniorima u preostalim utakmicama jer je ovo pravo vrijeme da se razviju . Toliko o domacinu , sada o gostu . Wurzburg ovdje dolazi izrazito motiviran . Tri su kola do kraja , nalaze se na 8-om mjestu s 32 boda . Dakle posljednja karta za playoff .Na 7-om mjestu je Phoneix s 34 , a na 9-tom Bonn koji ima isto bodova kao i Wurzburg . Međusobni omjer između Wurzburga i Bonna i Wurzbzrga i Phoenixa je 1:1 ( mislim na ovu sezonu ). Tako da ako bude dolazilo do podjele bodova , kos razlika ce itekako imati ucinka . S toga Wurzburg ovdje morati postici što vise i primiti sto manje da još više podignu tu razliku s obzirom na Bonn . Wurzburg ima kos razliku + 35 dok Bonn ima +33 . Igraju protiv Giessena koji su kako im trener kaze umorni, baterije prazne i juniori ce imati jos vecu minutazu da steknu potreban razvoj . Wurzburg ovo mora iskoristit i dobiti sto vise . Ovako imate u Pinnacle Sports hendikep na gosta na -24.5 . Kvota 2.01 . Sigurno ce se margina do sutra popeti na još vise razlike s toga iskoristite ovu moju analizu .
Nema nase lige na bet365 ovo kolo ?
Para vrti dje burgija neće.
Novi Pazar - Jagodina 1 2.60 Jagodinci bez pola prve postave cuvaju se za kup,domacinu bi pobjeda dosta znacila !
Takodje Smederevo - Hajduk Kula 2 2.00 domacin uzasan,gostima treba pobjeda,plus saradnja ovdje postoji !
amin
Oce li ko izbacat koju sliku? ja cekam ?![]()
Ad astra.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks