ZaŠto ja plaĆam 5 eura mjeseČno arenu!? Da bi mi gasili prenos?
Ajde da mi se objasni sad zaŠto mi je ugaŠena trojka ako plaĆam
S r a m o t a.
ZaŠto ja plaĆam 5 eura mjeseČno arenu!? Da bi mi gasili prenos?
Ajde da mi se objasni sad zaŠto mi je ugaŠena trojka ako plaĆam
***** im mater cijelom kolektivu od cistaca do direktora
Kakva nam je prva liga..ljubitelj sam nizih liga...
Kupite dreambox i gotovo. Podosta skupa ugradnja ali posle nema nerviranja
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
Imala me je kap ubiti kad sam vidio zatamnjene arene, jbo li vas otac ocinski
Tu es mon héro!
Da sinoć ne nađoh na Totalu Barsu, crkao bih od muke što nisam gledao utakmicu! Kako dobar fudbal je bio. A ovima ću otkazati Arena paket, jednom za svagda! Dajem 5 eura, za zamračen ekran!!!
Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...
Opet iste priče.
Nijesu kablovski operateri krivi što su TV prava tako regulisana.
A pogodite ko je imao prava za CG i ko je odabrao koju ćemo utakmicu da gledamo?
Uostalom, niko vam ne brani da osnujete kompaniju i bavite se trgovinom TV prava.
Ja prvi bih volio da mogu da gledam F1 i MotoGP u sve full HD ali mi na Extra TV to trenutno nije omogućeno pa ne dolazim ovdje poslije svake uboge trke da kukam zbog toga.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
dobro, ovo se baca hejt na arenu a ne na ct i ostale.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
laciale u potpunosti si u pravu. Telekom je kriv što ne može obezbijediti te kanale u extra tv paket.
Izgleda su sposobniji ovi iz divljeg bbm-a nego moćni telekom...
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
Ne petljam se. A zborim ti da ne kukaš na pravu adresu.
Najveci provider, pa svi ovdje kukaju. Ima tema o TV pravima, pa se tamo preselite
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Najveće g.....
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Ja već mjsecima pitam na koji način da se obratimo nadležnima u Extra TV, ali niko ne odgovara. Napravili su otklon od pretplatnika maximalan. Tako se ne posluje gospodo.
Lana je vozila sanke, a ja sam pravio Sneška
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Ne treba da kuka Arena sportu radja, nego agenciji za radio difuziju, centru za zaštitu potrošača i ako ima kome za ravnopravan položaj klonkurencije no vjerujem da nema.
Vlasništvo TV prava je van domašaja Telekoma. Po 3248796132784936198743629873412 put smo to napisali ovdje. Na žalost tema se svela na to što se prekuka oko TV prava. Nekih 15% se odnosi na konkretne prijedloge koje kanale dodat. Od tih 15% sigurno 14% se odnosi na Sport Klub, Fox i Viasat za koje je pojašnjeno da ih nemaju u ponudi. A nemaju ih jer se ne mogu dogovorit dvije strane, iz samo njima poznatih razloga.
Last edited by hercules; 12-04-13 at 13:07.
U pravu je Hercules, koliko god mi ne voljeli politiku extra tv-a koja se pokazala ocajna u milion oblasti, oko toga koji ce se program zamracit a koji ne ne pitaju se oni vec zakon i kroz njega odredjene agencije. Sad sto njih nije stalo za narod, to je druga prica....
Ukoliko imate bilo kakvo pitanje ili problem u vezi sa Extra TV-om, mozete nam se obratiti ovdje ili na PM, pokusacemo da razjasnimo ili rijesimo problem.
Samo da kažem da vam ova Extra Tv aplikacija za android boba ne valja.
Određeni kanali, kad se izaberu, vrte jednu te istu emisiju.
Gledaš jednu stvar, odjednom prekid i počinje druga emisija koja je već emitovana...
Ili ovo popravite ili brišite sa Play Storea...
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks