Ma necu ni da citam, bjez tamo !
Ne izbacajte vise nista
Ma necu ni da citam, bjez tamo !
Ne izbacajte vise nista
Njak Njak Njak
Srbija dobila PAYPAL!?! E moj Lazoviću!
toliko o Lazovicevoj prdnjavi i da svi idu u paketu....
Aj neka neko proba sa nasom karticom na Serbia da se registruje![]()
Neka sto je Lazovic to pricao, nego i neki forumasi htjedose da nas ubijede da je CG spremna i da Srbija kociHahahaha, vazda smo poslednja rupa na svirali
Jos i mene napadose za veleizdajugreote
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Probah CKB, nece. Pu!
Srbija samo, nije kod nas stigao.
mater im nesposobnu.... da obraza imaju pa da podnesu ostavku svi redom... pihhhhhh... dje su novinari? da se prisjete izjava lazovica od ranije? i da mu postave koje pitanje..
Last edited by stefke; 10-04-13 at 01:32.
Polako. I za krupnije stvari nisu podnosili ostavke, a ne "za ovo".
Duga je noc, mozda i nas dodau![]()
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
sa ce da se jave sa: 'bice do kraja godine, ne brinite'.
e ovo je tako nisko bilo, da svi ovi koji su odgovorni iz nase vlade treba ostavke da podnesu....
E sad sam 1oo% siguran da kod nas nikad nece doci pp.
Cestitke Srbiji. Ipak su oni mnogo ispred nas.
A ono u paketu cemo sa njima e to je tek smijesno i zalosno sada...
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2
This time next year we'll be millionaires
ko nam sad koci...
Tu es mon héro!
Kosovo... Nema ko drugi...
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
Pa to vam je ljudi manje vise jasna stvar. Srbija je veca zemlja sa znatno sa vecim trzistem a uz to informaticki su uvjek bili razvijeniji, i na kraju Paypal je taj koji odlucuje da li ce neku zemlju postaviti na listu za registraciju.
Ovo je jedna od stvari koje pokazuju da, makar kad je u pitanju ekonomija i poslovanje, zajednica bude bolja opcija. Ali otom potom tako je kako je. Valjda ce i nas primiti ako ne do kraja ove a onda sledece godine.
Pay pal ce doc kad dodju i low cost avio kompanije. Znaci ako ne ove, onda iduce. Ako ne ni iduce, onda za dvije godine, a ako ne ni tad onda...
tako blizu, a tako daleko...
nothing comes from violence and nothing ever could
sto ce vam ovolika prica , ja evo pet godina kupujem po svijetu pay palom i to preko kartice ckb-a. A većinu stvari možete da kupite običnom visa karticom, doznakom... Samo da postoji šiping. Ako ga nema ni pay pal vam ne pomaže. ( a ima i za to lijeka)
Ludilom maskiram dosadu
ja probah sa NLB i Srbijom ali nece da moze![]()
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks