Page 352 of 860 FirstFirst ... 252302342348349350351352353354355356362402452852 ... LastLast
Results 8,776 to 8,800 of 21490

Thread: Serije

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Izgleda mi zanimljivo ovako po traileru. Premijera je 22. aprila ja mislim.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Što popljuvaše svi ovaj The Following, dobra je serija .. odlične su ove zadnje 2,3 epizode

Thanks Thanks Given 
    4,354
    Thanks Thanks Received 
    8,413
    Thanked in
    3,205 Posts

Prve dvije-tri epizode bombe, poslije toga sve slabije i slabije, dok nisam poslije 6-7 batalio
    Ali zato Shameless razbio u novoj sezoni, nevjerovatno dobra serija.
    Isto i The Good Wife privodi kraju ovu sezonu, sto je bliza kraju tako su epizode sve bolje i bolje. Postojao je pad na pocetku sezone, ali su se mnogo popravili

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Shameless stvarno odličan, ali ne stigoh da pogledam zadnje 2 epizode. Doduše skoči mi odjednom brzina sa ovoga mrčenog flat 2, sa 150kb/s na 500kb/s pa ću ugrabit da skinem .. doći će jednog lijepog dana optički i do Zabjela ..

Thanks Thanks Given 
    42
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Povecana je brzina na 4 za ove sa flat 2. Inace Mad Men nova sezona pocela. Nije lose.
    It could be made into a monster if we all pull together as a team!

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

http://imdb.com/news/ni50927858/
    Interesantno breaking bad spin off
    Poslato sa Samsung S3
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by .Bole View Post
    http://imdb.com/news/ni50927858/
    Interesantno breaking bad spin off
    Poslato sa Samsung S3
    To sam "predlozio" poooodavno na forum :mrgreen:
    DICIOTTO

in bed with Eva Simons 26°21'29.9"N 127°47'02.0"E
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja tek sad izvalio da većinu serija koje predlažete u ovom topicu imam na AXN. Čak noćas u 10 i nešto, prva epizoda Hannibal-a.

Thanks Thanks Given 
    4,354
    Thanks Thanks Received 
    8,413
    Thanked in
    3,205 Posts

Dosta dobar pocetak nove sezone GoT. Primjetno je manje scena eksplicitnog seksa, tj. uopste ih nije bilo u ove dvije epizode
    Solidna i prva epizoda Vikinga, prica ima potencijala.

Thanks Thanks Given 
    1,129
    Thanks Thanks Received 
    579
    Thanked in
    338 Posts

Vikinzi me oduševljavaju, nisu kao mrzni GOT koji je španska serija i nikad ništa se ne dešava, nego u svaku epizodu ima mjesta i za dramu i za akciju i za sex i sve... Da je GOT takav ne bi bolje serije bilo

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

Pregadan ovaj glumac koji glumi Ragnara.Sto pricas to da se nista ne desava u GOT,e zaboga sto si ti gledao onda

Thanks Thanks Given 
    1,129
    Thanks Thanks Received 
    579
    Thanked in
    338 Posts

Ne možeš ama baš nikako da upoređuješ razvitak radnje u vikinge i u GOT. U jednu epizodu vikinga se desi što će se desit u GOT u 10 epizoda, a i više...
    A i glavni glumac u vikinge razbija, no aj...

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    169
    Thanked in
    114 Posts

I Vikings imaš bukvalno deset likova ukupno, dva mjesta događanja i jedan zaplet. Stalno pretrčavaju velike vremenske periode i skraćuju radnju.
    Game of Thrones je epskih razmjera u pogledu priče i broja likova, a događaji su ispreplijetani i njihov efekat traje godinama.

A stvarno to za "ništa se ne dešava" nikad neću shvatiti. Možda bolje da probate neki strip.
    ...dip your hands in the water,
    the same deep water as me...

Thanks Thanks Given 
    1,129
    Thanks Thanks Received 
    579
    Thanked in
    338 Posts

Roy, ti serije posmatraš i gledaš sa totalno drugog aspekta nego 90% ostalih ljudi koji ih gledaju, uključujući i mene, i zato sa tobom npr. ne mogu da razmjenjujem mišljenje o tome. Ti ideš na razne sajtove, čitaš kritike, gledaš ko su režiseri, producenti, ko je komponovao muziku, odakle je poznat koji glumac, i sa time formiraš svoje mišljenje o određenoj seriji... sve posmatraš sa nekog stručnog aspekta, i ja to poštujem naravno, jer zbog takvih stvari širiš svoje znanje o svoj toj industriji. Ali mene npr. kao i većinu ljudi, to ama baš ni malo ne zanima. Ja gledam serije da bih ispunio slobodno vrijeme, i sve što serija treba da mi ponudi je to da mi nije dosadno da je gledam, da ima koliko toliko interesantnu radnju i likove, da je dinamična, zabavna.... a to su mi npr. vikinzi pružili, kao i mnoge druge serije, ali GOT ne nikako, nego ga sve gledam očekujući nešto a ni ja sam ne znam šta

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

GOT stvarno ne bih poredio sa Vikings. Meni licno su na ivici gledljivosti.

E da, upravo sam zavrsio House full of cards S01 i sve moje preporuke. Odgledao sam je za manje od 24h, sad mi zao
    Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...

Thanks Thanks Given 
    4,354
    Thanks Thanks Received 
    8,413
    Thanked in
    3,205 Posts

Quote Originally Posted by ^^0LIvEr_QuEeN^^ View Post
    Roy, ti serije posmatraš i gledaš sa totalno drugog aspekta nego 90% ostalih ljudi koji ih gledaju, uključujući i mene, i zato sa tobom npr. ne mogu da razmjenjujem mišljenje o tome. Ti ideš na razne sajtove, čitaš kritike, gledaš ko su režiseri, producenti, ko je komponovao muziku, odakle je poznat koji glumac, i sa time formiraš svoje mišljenje o određenoj seriji... sve posmatraš sa nekog stručnog aspekta, i ja to poštujem naravno, jer zbog takvih stvari širiš svoje znanje o svoj toj industriji. Ali mene npr. kao i većinu ljudi, to ama baš ni malo ne zanima. Ja gledam serije da bih ispunio slobodno vrijeme, i sve što serija treba da mi ponudi je to da mi nije dosadno da je gledam, da ima koliko toliko interesantnu radnju i likove, da je dinamična, zabavna.... a to su mi npr. vikinzi pružili, kao i mnoge druge serije, ali GOT ne nikako, nego ga sve gledam očekujući nešto a ni ja sam ne znam šta
    Slozio bih se s vecinom tvoje price, ali ipak GOT je prejaka serija

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

E sto neces cut ovdje

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    169
    Thanked in
    114 Posts

Roy, ti serije posmatraš i gledaš sa totalno drugog aspekta nego 90% ostalih ljudi koji ih gledaju, uključujući i mene
    Ne bih se složio. Fenomenalna gledanost Game of Thrones to potvrđuje.

Ti ideš na razne sajtove, čitaš kritike, gledaš ko su režiseri, producenti, ko je komponovao muziku, odakle je poznat koji glumac,
    Istina.

i sa time formiraš svoje mišljenje o određenoj seriji... sve posmatraš sa nekog stručnog aspekta,
    Apsolutno netačno. Dodatno znanje pomaže da lakše dođeš do dobrih stvari, da unaprijed očekuješ kvalitet od određenih ljudi, ali nipošto ne može da zamijeni kvalitet i zabavu koju pruža proizvod koji je tome namijenjen.

Ali mene npr. kao i većinu ljudi, to ama baš ni malo ne zanima.
    Opet apsolutno netačno. Pođi bilo gdje i kreći se malo među različitim ljudima, a ne samo u uskoj okolini, pa ćeš da vidiš. Ja ljude gledam u globalnom smislu, a ne "moj komšiluk". Čak je i "moja država" preusko.

Ja gledam serije da bih ispunio slobodno vrijeme, i sve što serija treba da mi ponudi je to da mi nije dosadno da je gledam, da ima koliko toliko interesantnu radnju i likove, da je dinamična, zabavna.... a to su mi npr. vikinzi pružili, kao i mnoge druge serije, ali GOT ne nikako, nego ga sve gledam očekujući nešto a ni ja sam ne znam šta
    Ja isto gledam serije da se zabavim i ispunim vrijeme, i pratim redovno i Vikings. Serija je dobra, i uživanje, ali je na potpuno drugačijem nivou od Game of Thrones po bukvalno svemu. Svaka nudi određene stvari i ne isključuju jedna drugu.
    Da li ti je možda palo na pamet da je u tebi problem, i da jednostavno tražiš u GoT nešto što nećeš naći? Cifre govore da si ti izuzetak, a ne ja, a pošto nikad nije proizvedeno nešto što je apsolutno svakome zabavno, jednostavno nađi nešto drugo da gledaš.
    Eto, Two and a Half Men je konstantno jedna od najgledanijih serija na svijetu, iako je, po mom skromnom mišljenju, apsolutno smeće i najniži oblik "komedije". Ja je zato ne gledam, a oni kojima odgovara je gledaju. End of story.

Thanks Thanks Given 
    328
    Thanks Thanks Received 
    50
    Thanked in
    45 Posts

Roy, ti serije posmatraš i gledaš sa totalno drugog aspekta nego 90% ostalih ljudi koji ih gledaju
    auh! :mrgreen: Ja Vikings jos nisam gledao, ali GoT, o cemu pricamo, da je dosadna 90% ljudi? Najtrazenija serija po svim torentima?
    Quote Originally Posted by Stetni View Post
    GOT stvarno ne bih poredio sa Vikings. Meni licno su na ivici gledljivosti.

E da, upravo sam zavrsio House full of cards S01 i sve moje preporuke. Odgledao sam je za manje od 24h, sad mi zao
    House full of cards! :mrgreen: Hau jes nou :lolblue:

inace, kome se svidjela House of Cards, preporucujem da odgledaju originalnu britansku trilogiju, cak je ima i kao BR 720p rip sad. Sjajna!

Do tad, Hannibal i dalje rula! Brajan Fuler je car!
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    986
    Thanked in
    584 Posts

To što je GoT popularna/najskidanija ne znači da je najbolja serija. Svakako ima kvaliteta, ali i vrhunski marketing, neke boleštine (brat sa sestrom, sestra sa polubratom, brat sa drugom, drug sa zaovičićem, patuljak sa poštenom rvomku, dječak sa samostrelom itd.). Sve mi se čini da mnogo hoće, ali im mnogo i fali. Prva sezona je bila odlična, od druge kreću da se federišu i kašlju. Ko voli široko mu polje, samo ne volim one istripovane poglede hipstera tviteraša u fazonu "tako si glup, ne kapiraš ti to brate" kad im kažem da je po meni GoT jedna previše isfurana serija. Ali ljudi valjda tako popunjavaju neke praznine u svojim životima, isto poput APPLE fanova koji oće oči da ti izvade ako slučajno takneš neki njiov proizvod.

A Vikings se evo skinuo, pa da zaigramo.

Thanks Thanks Given 
    328
    Thanks Thanks Received 
    50
    Thanked in
    45 Posts

Quote Originally Posted by Mitro View Post
    To što je GoT popularna/najskidanija ne znači da je najbolja serija. Svakako ima kvaliteta, ali i vrhunski marketing, neke boleštine (brat sa sestrom, sestra sa polubratom, brat sa drugom, drug sa zaovičićem, patuljak sa poštenom rvomku, dječak sa samostrelom itd.). Sve mi se čini da mnogo hoće, ali im mnogo i fali. Prva sezona je bila odlična, od druge kreću da se federišu i kašlju. Ko voli široko mu polje, samo ne volim one istripovane poglede hipstera tviteraša u fazonu "tako si glup, ne kapiraš ti to brate" kad im kažem da je po meni GoT jedna previše isfurana serija. Ali ljudi valjda tako popunjavaju neke praznine u svojim životima, isto poput APPLE fanova koji oće oči da ti izvade ako slučajno takneš neki njiov proizvod.
    napravio si sasvim bespotrebnu tiradu, prica je bila o:
    Roy, ti serije posmatraš i gledaš sa totalno drugog aspekta nego 90% ostalih ljudi koji ih gledaju
    te ispade da 90% ljudi preferira Vikings, a ne GoT, a ovih 10% citaju analize i recenzije, pa zato vole GoT

(i ovo je malo karikiranje, ali niko nije GoT digao na pijedestal i rekao da je to najbolja serija ikad)
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

nego, izasla prva epizoda Da Vinci's Demons
    Play for that money boys, play for that money, fuckin' money

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

Kazu da serija nije nesto

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    169
    Thanked in
    114 Posts

Quote Originally Posted by Mitro View Post
    istripovane poglede hipstera tviteraša u fazonu "tako si glup, ne kapiraš ti to brate" kad im kažem da je po meni GoT jedna previše isfurana serija.
    A šta znači "isfurana serija"? Što reče verbalni, niko je nije digao na previsok nivo, ljudi jednostavno uživaju i zabavno im je da pričaju o seriji i da se šale, pa možda nekome ko nije u tom fazonu izgleda da je "isfurano".
    Uzgred, biti "hipster" prema samoj definiciji znači da ne voliš ono što vole mase, tako da ne znam s kim si ti to pričao.

Thanks Thanks Given 
    1,129
    Thanks Thanks Received 
    579
    Thanked in
    338 Posts

Quote Originally Posted by verbalni_fajter View Post
    napravio si sasvim bespotrebnu tiradu, prica je bila o:

te ispade da 90% ljudi preferira Vikings, a ne GoT, a ovih 10% citaju analize i recenzije, pa zato vole GoT
    Ne znam zasto si mene citirao u tom kontekstu, jer je moja prica bila totalno nevezana za GOT, ja sam pricao uopste o njegovom pogledu na serije, a sto se GOT-a tiče ja znam da sam u manjini, i da je problem u meni, samo sam iznio mišljenje zašto mi se ta serija nikako ne svidja, jer je svima čudno da se nekom ne svidi presveti GOT

Page 352 of 860 FirstFirst ... 252302342348349350351352353354355356362402452852 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)